reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Vanilka takiego mi smaka zrobiłaś na tego kebaba że posłałam męza po niego!! Nie chciał mi po niego iść bo powiedział że kebab jest niezdrowy i nie ma wartości odżywczych!
Postawiłam na swoim i uparłam się że dzidzia chce i wreszcie dostałam to co chciałam - było pychch.

Geperty - ja też bym poczekała po co sie rozczarować, a tak kilka dni mogą dużo dać. Napewno jest wszystko ok zobaczysz!!
Atabe - mam nadzieję ze odpoczywasz i plamienia się zmniejszyły, a wreszcie znikną!!

Vanilka takiego mi smaka zrobiłaś na tego kebaba że posłałam męza po niego!! Nie chciał mi po niego iść bo powiedział że kebab jest niezdrowy i nie ma wartości odżywczych!
Postawiłam na swoim i uparłam się że dzidzia chce i wreszcie dostałam to co chciałam - było pychch.
:-D:-D:-D:-D moj tez byl pyszny ..ale mąz ma racje bardzo niezdrowy ale co tam:-D

Witam wieczorowa pora:-)
Mialam dzis strasznie zabiegany dzien.Pol dnia zakupow,potem dzieciaki,a od drugiej generalne porzadki przedswiateczne.Zostalo jeszcze tylko 1 okno do umycia i lazienka,ale to dzialka meza,bo mnie przeciez nie wolno;-)Tylko,ze wytrzymac nerwowo nie moge jak patrze jak on beznadziejnie myje te okna:wściekła/y:

Mruczka Izabelci ciuszki tez pralam w Loveli i nic jej nie bylo.Za to Szymonka Lovela strasznie uczulala juz od pierwszych dni zycia.Polozna srodowiskoa mowila mi na wizycie patronazowej,ze podobno sporo dzieci jest na ten proszek uczulonych.Zmienilam na Jelp(niestety drozszy) i uczulenie zniknelo:tak:

Tez mie korci,zeby kupic jakis ladny ciuszek dla bobaska.Tylko,ze mnie podobaja sie te typowo albo dla dziewczynki,albo dla chlopca.Tzw.Unisex jakos mi nie bardzo podchodza.Choc moze skusze sie na jakis np.zolte spioszki;-)
Wiecie co dziewczyny???Mdlosci mi przeszly.Juz drugi dzien nic.Tylko teraz nie wiem,czy mam sie cieszyc,czy martwic ich brakiem:unsure:
O matko!Znowu sie rozpisalam.Wybaczcie:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny:-)
Ja dzis po pierwszej wizycie u ginki-opisze na wlasciwym watku:-)
Atabe-dobrze,ze krwawienie sie zmniejszylo.Ja w niedziele mialam tez po seksiku,ale niewiele i dzis ginka powiedziala,ze na pewno to bylo z podraznionej szyjki i ze tak moze byc przez cala ciaze.A krew byla jasno czerwona,ale zmieszana ze sluzem.

Wiecie co dziewczyny???Mdlosci mi przeszly.Juz drugi dzien nic.Tylko teraz nie wiem,czy mam sie cieszyc,czy martwic ich brakiem:unsure:

Mammi, mdłości i wszystkie inne dolegliwości są wynikiem wysokiego poziomu hormonu ciążowego, a on rośnie tylko do 9 tygodnia - potem spada, dlatego w tym okresie właśnie mijają najbardziej odczuwalne skutki jego działania :tak:
Z suwaczka nie widzę który to u Ciebie tydzień :zawstydzona/y: Ale pewnie to dlatego.

Mnie też minęło to potworne zmęczenie, została wrażliwość i powiększenie piersi :-)

Miłego dzionka dla Wszystkich Lipcówek!

Witam z samego rana!

Dziewczyny, bardzo wam dziękuję za tyle podpowiedzi co do prezentów.:-) Jak pisałam podobał mi się pomysł maty edukacyjnej, ale okazało się, że już taka mają. :-(Zdecyduję się więc na jakąś zabawkę, tylko jeszcze nie wiem którą, bo kilka przypadło mi do gustu.:-D Tego typu zabawek mały jeszcze nie posiada, wiem, bo wczoraj pytałam jego mamy. To prezent choinkowy. Na chrzest damy pieniądze i oczywiście drzewko.
Wczoraj trochę buszowałam po sklepach w poszukiwaniu prezentów świątecznych. Skończyło się na kilku książkach w EMPIKU dl młodzieży.;-) Mam dwie wigilie - u dziadków ze str. mamy i teściów, a przez to sporo prezentów do kupienia. Z pomysłami jakoś kiepsko w tym roku... Ale damy radę:-)
A co do mdłości, to faktycznie przeszły mi gdzieś w okolicach 9 tygodnia i zgaga na szczęście też, tylko wstręt do zapachów pozostał, ale już o wiele mniejszy - na szczęście;)
Dobra biorę się do pracy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim:-)
Co za dzień. Nie zaczął się najlepiej i wogóle czuję się taka rozbita. Coś mnie męczy, ale nie wiem co:-(
Recepta na poprawę nastroju pilnie potrzebna.
Chyba sobie zafunduję kubeczek ulubionej czekolady w milusiej "mojej" kafejce, ale to niestety dopiero po pracy.

Witam Wszystkie Ciężarówki :-) jak to fajnie brzmi...
Dzisiaj wizyta u lekarza. Z jednej strony doczekać się nie moge a z drugiej mam stresa co będzie...

reklama
Do góry