reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ewelad moj tez stara sie mnie wspierac ale najgorsze ze zadna z nas nie moze choc na chwile oddac bolu mezczyzna . Ani oni nie moga poczuc tego co my czujemy . Dlatego mowie ze w 90% procentach dziecko jest moje :D:D

reklama
Dla mnie brak ruchu intymnego to też nie problem...
Wczoraj M chciał go wznowić i co - odmówiłam...
Potem całą noc mi się śniło, że mnie zdradza z dziewczyną ze zmywaka...
Masakra jakaś...

dziewczynki ja dzis tak troche egoistycznie tylko o sobie i na krotko. juz 3ci raz robie podchody zeby usiasc i napisac do was i 3ci raz wstaje i sie klade na lozku z mysla ze moze za godz mi przejda te przeklete skurcze i w koncu napisze. ale nie da sie. dzis juz chyba z 30 jak nic bylo i jestem troche podlamana.
na szkole rodzenia b fajnie-byla polozna i ja zasypalam pytaniami. jest u nas na szczescie dolargan jako znieczulenie (wyczytalam na stronie fundacji rodzic po ludzku-ale chyba sie trzeba bedzie o niego upominac cos mi sie wydaj) nie mozemy majtek uzywac poporodowych, co najwyzej tych siatkowych albo wkladow tylko i wszystko bedzie leciec po nogach. do mycia najlepiej mydlo bialy jelen-bo sie najszybciej goi wszystko i procent nacietych kroczy to 80%. wiec na bank bede miala. ale trudno. aha-lewatywa na zyczenie. ogolnie duzo sie dowiedzialam i troche pooddychalysmy. ale nie lubie bo mi sie w glowie kreci.
zrobilam kompot z rabarbaru na obiad (plus cd kapusty mlodej i kotlety sojowe) w kompocie znalazlam troche koperku :confused::confused::confused: nie wiem jak to sie stalo. ale dalam M do picia i nic nie mowi wiec ja tez sie nie odzywam bo po co go stresowac. dodalam pare gozdzikow (i tak zalecaja) i nie czuc. nadrobie was jutro bo znow skurczybyk nadchodzi. i trzymaja mnie dlugo-ostatni to chyba 40 sekund :-(

ruch intymny haha,bardzo ładnie to brzmi:tak::-D
u nas tez różnie z tym ruchem,tak co jakies 1,5-2 tygodnie mi się zachce:sorry2:

byłam w kauflandzie po słodkości i kawki dla mam i zrobiłam paczuszki na jutro

Witam-też będę lipcową mamą- jeśli dotrwam- a nie jest dobrze- chętnie się przyłącze do Waszego forum.

Ostatnia edycja:
hello laski:-)

ja dziś znowu cały dzień poza domem:no: najpierw wizyta o 9 u endokrynologa, zakupy, po kafelki, szybki obiad i na szkołę rodzenia..
w ogóle to mam humor do d... bo będąc u endokrynologa zapomniałam wziąć zaświadczenia do porodu o mojej tarczycy:wściekła/y: a druga sprawa to taka, że położna na szkole rodzenia mi powiedziała, że będę mieć przez tarczycę problemy z laktacją- totalnie się załamała, tak marzyłam, żeby karmić piersią:-(

Louise bidulko-połóż się-oby skurcze przeszły!!
Anetka ja byłam tez w Kauflandzie bo krem dla mamy i słodkości -teraz wrocilismy :)A sobie kupiłam truskawki-ledwo wróciłam przez tą rwę-kurde jak tak będzie do końca to masakra!!
Ewelad łączę się w bólu przez tą cholerną rwę.Ledwo po schodach chodzę-idę do wanny zaraz moze ciepła kąpiel troszkę pomoże!!
Jasia B witamy-a dlaczego nie jest dobrze?
Vanilka pozdrów Perle od nas wszystkich-powiedz że czekamy na nią na forum :)))

reklama
Cześc dziewczyny:-)

W sumie to dopiero dotarłam do domu. Byłam dzisiaj na akademi z okazji dnia mamy w przedszkolu u mojej Oliwki wiec sie szybko pochwalę i idę was nadrobić :-)

Jasia B witaj w gronie:-)

Moja blondyneczka między dwoma chłopczykami:cool2: póki co jeszcze bez okularków.
DSC00983.jpg

Do góry