reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
tweenie no kochana dobry zapach to połowa sukcesu :-)

cynamonka
ja bym pewnie nie potańczyła z moją szyjka ale jeść to bym jadła i jadła i jadła:rolleyes: :tak: a ty słuchaj lekarza jak nakazał to tak trzeba:-p choć wiem po sobie że to trudno więc robię co nieco ale w tempie ślimaczym i nic nie dźwigam cięzkiego .

nadiia to lepiej idź skoro sie powtarza sytuacja, poobserwują, coś może innego zalecą i będzie wszystko dobrze.

Vanilka
miałam własnie pytać czy się nie odzywała nasza ''pierworódka":-) więc dalej kciukasy za mleczko trzymam:-)

mysza ty duszko romantyczna :-D nie poznaje koleżanki :-D

ewelad nie bój ty się, zajarzysz jak się zacznie, nie da się przegapić:-D kochany twój Mek, na coś się czasem przydają Mkowie:sorry: mój dziś też się przydał, podłoge umył o dziwo:szok: muszę mu gorączke zmierzyć jak wróci:-p mnie się chce płakać jak wstaje z wyrka i nie mogę równowagi złapać przez rwe w jednej nodze , krzyż zgięty w pół i uciśnięte krocze :sorry:

mysza he he ale kare miałaś senną:-p może dlam uniknięcia podobnych koszmarów w przyszłości bądź dla Mkowi powolna :-D

louise biedulko to dużo masz tych skurczy, wziełaś tablety? mam nadzieję że Ci przejdzie, jakby co dzwoń do gina !!! a majtki po porodzie spoko, nie wyobrażam sobie latać z samym wkładem, ja będę nosić bawełniane bo nam zalecała połozna - choc oczywiście dla naszego komfortu bo podkresliła że wiadomo odkryte sie najlepiej goi ale to w domku mozna. Zresztą ogladają Cię tylko na obchodzie wtedy majty siup:-p ja sie dopiero nauczyłam na zajęciach oddychać poprawnie bo z Emi tak się zaczytywałam a jak co do czego to sie pogubiłam, zasapałam i popadłam w hiperwentylacje :-D więc podawali mi tlen :-p a po dolarganie to nawet momentami prawie drzemke sobie ucinałam, nie powiem ulge daje bo otumania ale wolałabym być przytomniejsza, zobaczymy czy wytrzymam bez, bo gdybać to sobie mogę:dry::-p czekam na wieści że brzuszek sie uspokoił :sorry:

cześć jasia , czemu miałabyś nie dotrwać? Może nie jest tak źle:sorry:

ewci
k nie pamiętam ty masz nad czy niedoczynność ? powiem Ci szczerze że pierwsze słysze o związku tarczycy z karmieniem:eek: ja miałam nadczynność jak się okazało dopiero po porodzie kilka miesięcy (choć objawy miałam wcześniej ale nie zdawałam sobie sprawy co to jest) a mleka miałam dla bliźniąt więc nie martw się zawczasu:tak:

tetina
śliczna dziewuszka:tak: po kim jest blondyneczką?

anetka
to nie słyszałaś jak diagnozują takie kłucia jak opisujesz w uk? to dzidzi pazurem drapie jakbyś nie wiedziała:-D

jasia już doczytałam, to faktycznie nie dziwi twój lęk :-( ale jeśli lekarz nakazał leżenie a nie odesłał do szpitala to mam nadzieję nie jest tak źle i może bardziej tak zachowawczo Cię "położył":sorry:

Dziewczęta mój M o dziwo poparł mnie że pomalowane dobrze nie jest i jutro raz kolejny muszą malować oba pokoje i nie wiem czy nie powiedzieć im jak się maluje fachowo :-D:-p ale naprawde, następny remont maluje sama, przynajmniej efekt jak murowany:-D jak to maruska mówi na takie osoby jak ja teraz? "samochwała w kącie stała" chyba to było tak ?:-D szkoda bo by jutro panelki szły ale trudno:dry:

Chyba już jest ze mną bardzo źle :-D Przyszło awizo na M poszłam odebrać, a tam bodziaki dla małej. Ja już nie pamiętam co robię :-D Teraz dopiero mi się przypomniało, że faktycznie zamawiałam ;-)
Oglądam wiadomości... Serce się łamie... Skutki tej powodzi na Śląsku są makabryczne...
Tetina - śliczną masz córeczkę.
Jasia B -
witaj na forum. :happy2:

jedyneczka- ja tez staram się wytłumaczyć Oliwce ze okulary to ostatni krzyk mody:cool2:. Zresztą dzisiaj się już w przedszkolu pochwaliła swoim koleżankom i Natalka powiedziała ze super tylko zeby nie brała okragłych wiec na nie Oliwka już teraz napewno nie da się namówić:dry:... ale Bartek (jej chłopak) powiedział ze bedzie ja we wszystkim kochał! Swoja drogą to niezły jak na 6 latka hahhaa.:-D Ja mam termin na połowe lipca wiec mam nadzieje ze M nie będzie miał prezentu na urodziny bo to przeciez za wcześnie ale za to wypada w urodziny brata wiec on tez mi truje. To tak jak z moim tatą i Oliwką ona ma 4 grudnia urodziny a on 5-go i siedział mi pod porodówka i krzyczał- trzymaj do jutra, trzymaj! A ja sobei myślałam - sam sobie trzymaj :-D:eek:To bardzo dobrze ze nie uczysz Emi egoizmu. Pewnie nie raz jeszcze cos zgubi, takie sytuacje niestety się zdarzają. Wiem to dobrze :-(
Vanilka- ja chodze spać około 22 a wstaje oczywiście z zegarkiem w ręku o 5 na siusiu i mleczko-zgaga.17 czerwca? toz to 3 tygodnie!!! ale masz fajnie :-)
Kasimaj- ja niestety nie chodze na basen a szkoda bo lubie. Lekarz mi odradził bo jak stwierdził mam idealne gdniazdko do rozwijania się różnych grzybków w ciązy i co ciaza to z nimi walcze wiec stwierdził zebym pływała póki co w wannie a za 6 mies wróce na basen.:dry:
louise- zgaga- temat mi niezmiernie znany...:dry:
Mysza- świnia ten lekarz! nie wyobrazam sobie zeby lekarz połowę mojej wizyty przegadał przez kom:wściekła/y:
maruśka- wychodź ze szpitala bo słońce zaczyna się pojawiać :-)
justa- no to twój może być prawie pewny ze prezent dostanie :D i to jaki!!!!!:tak: a swoja droga to połóz się i odpocznij, po co tak latasz? Sklep odłóż na jutro
tiffi- to masz dzisiaj dzień wrażeń - złóż życzenia swojemu :)
emih- minusy mówisz?:confused: jak nie urok to sracznka... hahhaa powiedz mi kochana czy takie szkła plastikowe się nei tłuczą?
Misslena- to świetna wiadomosć !!!!!!!!! Widzisz zuch dziewczynka:-):-)
Madzik - ja to i bez tego chodze jak kaczka. Mój to się śmieje ze jakby dobrze zawiał to bym się wywaliła na bok bo tak mnie buja
atabe jak mi się nudzi to gram w farmera przez co cała moja rodzina ma niezły ubaw ze bawie się kaczuszkami i zbieram jajeczka tak jak moja córka:-D
Ania pestka - tez mam takie dni, tylko ze mój M nie chce się ze mna kłucić bo jestem w ciązy i bierze wszystko na klate. A co ja mam biedna zrobić jak raz na jakiś czas lubię się pokłucić? :eek:Ech... i tak źle i tak nie dobrze... uśmiechnij się :-)
Madzia - trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
tweenie- to może farmer??

dziewczyny wiec Oliwia jest blondyneczką po tatusiu bo ja jestem brunetką. Wogóle to ona powina wg. biologi miec ciemne włosy(po mnie) i brazowe oczy ( po tacie) a jest na odwrót. A podobna jest moim zdaniem do siebie chociaż rożne ciotki to widzą w niej i mnie i Adama i dziadka itd... dobrze chociaż ze listonosza w niej nie widzą

tetina slodziutka ta twoja coreczka!!!
lzy wzruszenia sie polaly co?
i pomyslec ze za rok i my bedziemy swietowac dzien matki:)
zawsze wydawało mi sie ze jestem twardą babką ale porody i akademie oliwki- wtedy wyje jak głupia. Patrze i samoistnie mi łzy lecą.
Apropo - pierwszy raz wrzuciłam cos na youtybe aby pokazac przyjaciółce wiec wam tez pokarzę a co :):-)
[video=youtube;kGJuFPJ9KoY]http://www.youtube.com/watch?v=kGJuFPJ9KoY[/video]

tetina no to chłopak marzenie, ledwo podrósł a juz wie co trzeba kobiecie powiedzieć :-D dobry twój tata :-D nie obraził się mam nadzieję że nie dotrzymałaś:-D

Zgłodniałam , idę do lodówy:-p

reklama
kama- jakoś mi lepiej we nie tylko ja gram w kurki :-D:-D:-D
jedyneczko ja Oliwke urodziłam o 4.50 rano jak bym miała czekac 19 godzin to bym chyba tam padła wiec dziadek wyjścia nie miał.:-D Apropo malowania- kiedyś jak pomalowałam pokój to efekt tez był murowany- mojego M zamurowało:-D:-D:-D

macie rację dziewczyny kawalerowie niczego sobie:cool2: zwłaszcza ten po prawej:-)

Do góry