reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise no to zasypalas pania pytaniami ale przynajmniej dowiedzialas sie wielu rzeczy i zaraz glowa spokojniejsza.
niech te skurczybyki cie puszczaja!!biedna ty...ja mam takie dziwne klucia w podwoziu,jakby mi kto igle wbijal i ogolnie czuje takie ciagniecie w dol.a kopmot z rabarberu i koperku jeszcze nie pilam ale widocznie jest do strawienia;-):-)
cynamonka skoro lekarz kazal,no to noge z gazu i odpoczywac prosze:tak:

u nas ruchu intymnego brak,strona zenska niestety nie ma ochoty,poza tym jak sobie pomysle jakbym wlazla na tego mojego szczuplaczka to przeciez pod ciezarem orki oddechu by nie zlapal:zawstydzona/y::eek::cool2:

ewcik mozesz miec problemy ale wcale nie musisz,moja mama tarczycowiec od X lat wszystkich nas piersia wykarmila,bratowa ta ktora tydzien temu urodzila tez tarczycowiec i tez mala karmi.takze nie zalamuj sie;-)

ja wrocilam z miasta w sumie nawet tam nie doszlam,brzuch co chwile jak kamien i te klucia,poza tym mam wrazenie ze brzuch to do kolan mi zwisa:sorry2:

reklama
Madzia to pewnie się minęłyśmy bo ja wróciłam przed 18 :))
Jasia B witaj
louise ale Cie wzięły te skurczybiki,leż i odpoczywaj
ewcik Ty znó cały dzien na nogach!!! moze faktycznie nie będzie tak źle z tym karmieniem jak pisze kama
kama ja tez miała dzis takie kłucia w okolicy pępka,jakby kto igłą kłuł,ale na szczęście po prau minutach przeszło,niewiem co ty było
tetina słodka blondyneczka z córci :)

Ostatnia edycja:
tetina slodziutka ta twoja coreczka!!!
lzy wzruszenia sie polaly co?
i pomyslec ze za rok i my bedziemy swietowac dzien matki:)

Jestem w 30 tyg+ 5 dni i niestety od tygodnia muszę leżeć, bo lekarz mi powiedział, że wszystko wisi na ostatnim włosku-no i staram się leżeć, ale to bardzo trudne jak się ma dwulatkę w domu, która na dodatek jest wcześniakiem-czyli trudne wspomnienia z pierwszego porodu. A tak bardzo chcę urodzić o czasie.

Jasia B witaj w naszym powiekszajacym sie gronie :)
Tetina ale masz slodka ta coreczke a jakich kawalerow ma obok siebie:cool2:
Ja to umre przez te bole plecow jak by mi ktos wbijal srubokret w krzyz promieniuje to na tylek i nogi masakra jakas ani siedziec ani lezec kazdy ruch chce mnie zabic :wściekła/y:

kama ja tą poduchę wsadzam między nogi :-D

louise to trochę się dowiedziałaś o porodzie

tetina bardzo ładna córcia, a do kogo podoba?

a na dzień mamy to tylko moja mama dostanie prezent tzn już dostała, bo kiedyś teściowa powiedziała mi, że matkę ma się tylko jedną. A było to przy okazji jak mam się do niej zwracać, poprosiła żebym mówiła po imieniu. Jeden prezent i wydatek mniej :tak:

Mam wrażenie, że mi się brzuch opuścił przez noc, ale jest od jakiegoś czasu miękki, może Andrzej się przekręcił :confused:

reklama
Do góry