reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Witajcie. No narescie jakies dobre wiadomosci. Dobrze ze jej dali to znieczulenie.
Perla trzymaj sie kochana Laura da rade i ci te meki wynagrodzi sama soba:).
Mnie ta pogoda dzisiaj dobila nie wiem czemu bo niby upal byl ale mnie tak humorek zrypal ze hej. Do tego M mnie drazni od dwoch dni wiec chodze nabuzowana.
No nic Vanilka czekam na dalsze wiesci. A powiedz mi czemu bedziesz miec cesarke??

Tweenie a co z tamta aukcja udalo ci sie??

Ostatnia edycja:
reklama
tweenie tak taką aukcję poproszę, że będzie wszystko w najlepszej cenie i najlepszej jakości
kasiamaj budź małą budź, zobaczysz odwdzięczy ci się po porodzie będzie ciebie budzić ;-)
ewelad pięknie to ujęłaś z tymi fachowcami, mój dziś dodał, że jakby przyszedł inny gość to by zrobił położył płytki i by się nie martwił czy drzwi pasują,a on o wszystkim myśli
vanilka dobrze że masz kontakt z perla. Przekaż jej, że my tu wszystkie razem z nią murem stoimy i jakby coś to możemy zrobić jakiś konwój ciężarówek
perla wszystkie ciężarówki solidaryzujemy się z tobą, trzymaj się

Witajcie. No narescie jakies dobre wiadomosci. Dobrze ze jej dali to znieczulenie.
Perla trzymaj sie kochana Laura da rade i ci te meki wynagrodzi sama soba:).
Mnie ta pogoda dzisiaj dobila nie wiem czemu bo niby upal byl ale mnie tak humorek zrypal ze hej. Do tego M mnie drazni od dwoch dni wiec chodze nabuzowana.
No nic Vanilka czekam na dalsze wiesci. A powiedz mi czemu bedziesz miec cesarke??

Tweenie a co z tamta aukcja udalo ci sie??

pierwsza ciaza zakonczona cc ,a w UK mam teraz prawo wyboru ...czy chce naturalnie czy cc ..nie moga mi kazac po pierwszej cc rodzic naturalnie ..tak tutaj jest w pl nie .

Kiedys pisalam jakie mialam przeboje w pierwszej ciazy ...opisywalam moje 15 dni po terminie co ze mna wyrabiali wiec podziekuje za naturalny ...psychicznie zle to znislam i nigdy wiecej nie chcem tego przechodzic wiec jak mi tutaj oferuja cc bez problemu dlaczego mam nie skorzystac...

Vanilka niestety nie dane mi bylo przeczytac ale skoro tak to rozumiem twoja nie chcec do naturalnego porodu. ale skoro masz taki wybor to coz pewnie ze lepiej taki sposob wybrac.
Ciekawe czy dzis urodzi nasz Perla czy jutro dopiero ale blizej juz 12 chociaz u was z tego co wiem to godzina do tylu.zgadza sie???czy sie myle??

Witam się nocnie..Ja dzisiaj równiez mam humor do kitu..Im bliżej lipca,tym więcej myśli w głowie...Sarcia znów ma lenia i znów w głowie pojawiły się myśli"czy wszystko jest ok??"..ale na szczęście powyciągała się troszkę na boki brzucha..
Perła trzymaj się!!!Modlę się za Ciebie i Laurę!!Wierzę,że wszystko skończy się dobrze!!!

reklama
Wstałam już bo jedziemy do Lidla na 8 ,zobaczyć te rzeczy dla dziecka.
Widzę,że jeszcze niewiadomo co u Perly............
Będę później-miłego dnia wszystkim!!

Do góry