reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
mystique ja też zaglądam na allegro, ale jestem przed dużymi zakupami. Chyba dopiero zacznę za tydzień, bo ten tydzień mam trudny
madzik tweenie to specjalistka od okazji, no mówię ci a jak ja coś znajdę i się radzę tweenie to ona mówi, że to żadna okazja i za moment wyszpera mi jakąś okazję, a poza tym specjalistka od wózków i innych rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia
vanilka dzięki za informacje, dobrze że nam piszesz co i jak
perla trzymaj się mocno i bądź dzielna

Ale mi się humor zrąbał. Byliśmy w domu niby widać jak robota zaczęła iść do przodu, fachowcy naprawdę wzięli się, ale z drzwiami dupa, więc chyba te będzie trzeba oddać, zamówić inne dwa razy droższe, fachman powiedział nam ile będzie nas łazienka kosztować (no i to sie okazało, że dwa razy więcej niż zakładałam), kurde jak tu wszytsko pogodzić z czego zrezygnować, jak to ogarnąć, jak z czasem - dziewczyny ja chyba nie mam na to siły.

Ostatnia edycja:
tiffi poszukam Ci jakiejś aukcji z siłą i cierpliwością :)

dziewczyny, musimy Laurze po tyłku dać za to, że tak Perle wymęczyła i denerwowała.
Ja to się śmieję, że jak się moje urodzi, to tak mu po tyłku natrzaskam, że do końca życia będzie już wiedziało, że mamusi nie wolno denerwować :)

dobry wieczór.

nie było mnie od wczoraj a tu takie wieści -PERLA-TRZYMAJ SIĘ!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS OBIE ZEBY WSZYSTKO BYŁO OK

u nas dziś fajne słonko było-zaliczyliśmy mały spacerek.
aż miło.
a teraz jakiś wiatr sie zerwał.

Mysza-misałaś rację co do sklepów...-zamknięte były.
Agatka-natalia-ja to tak na doczepkę ten mecz.mój J oglądał.
Ewelad-no trza jakoś chatę ogarnąć -WSZYSTKIEGO NAJ!!!
http://www.galewice.pl/asp/pliki/download/bukiet_kwiatow2.gif
Tiffi-masz rację-ja też się boję jak długo mała się nie rusza i sobie leniu****e...czasem specjalnie ją budzę żeby sie upewnić że wszystko ok.-wredna matka ze mnie ...;-)
Jedyneczka-my to Sosnowiec ,Dąbrowa Górnicza i Zgorzelec.
Vanilka-dzięki ze wieści co z Perlą.

jak mama daje rade juz tyle godzin - dób!!! to córa po mamie napewno tez będzie silna:-) tylko dlacxzego oni jej nie robia cesarki???:confused: Podziwiam ta kobietę ja to bym po tylu dniach męczarni chyba tam ducha wyzioneła!!! Juz nawet nie staram się myslec co jej maz czuje. Jak powiedziałam swojemu to powiedział ze by ten cały szpital wysadził w powietrze. Po tylu dniach męczarni?! A tu jeszcze drugie dziecko którym trzeba się opiekowac i nie wolno dać znać ze jest coś nie tak... Masakra . Oby tylko Dziewczynom sięnic nie stało i ta opieka nad noworodkami była lepsza niz nad cięzarnymi.:wściekła/y:
Perla trzymaj sie!!!!

reklama
witajcie wieczorkiem:-)
nałaziłam się dzisiaj, że szok- za dużo chyba:-)
tiffi no z fachowcami tak już jest- niby bez problemu, ale nagadać się muszą, żeby człowiek czuł, że Pana Boga za nogi złapał i płacił z wdzięcznością:-)
madzik no lipę mamy z tą rwą- ja na szczęście mam duży beczkowóz-wysoki, bo z innego już bym nie wysiadła:no:
no i trzymam kciuki oczywiscie za perlę i córunię-dużo sił!!!

Do góry