reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla dostala znieczulenie:tak:o niebo lepiej :happy2:
rodzi sama bo maz z malym musial zostac ..
tak wiec teraz tylko czekam na sms ,ze juz jest mala Laura na swiecie :happy2:

reklama
No to się zaczęło na dobre... trzymam kciuki za nasze dzielne dziewczynki ;-)

A ja cały dzień strzelam relaksa... Mała szaleje w brzuchu, chociaż wcześniej nie była w ogóle aktywna. Puściłam jej mjuzik to się ożywiła :-) No chyba, że aż tak smakują jej ciasteczka holenderskie :-D

Jak mialam taki jazdy w pierwszej ciazy jak kiedys Wam pisalam ..co ze mna wyczyniali jak bylam po terminie i te kilkukrotne wywolywanie porodu i wogle .....
dlatego jak pisalam jestem szczesliwa ,ze teraz mam cc bo psychicznie to ja bym tego drugi raz nie przezyla ...
perla tez pisala ,ze jest szczesliwa ,ze jej meki wkoncu sie zakoncza ..

tweenie ze mnie tez zmarzlak

ewelad Wszystkiego najlepszego:-)

perla kochana jeszcze troszeczke

Dobrze ze perla dostala znieczulenie, biedna wymeczona. Mi odpowiada taka pogoda jak jest teraz; sloneczko temp ok 20 st.:-)

Po calym dniu leniuchowania wreszcie stwierdzilam ze napisze pogoda mnie dobija jestem cala morka nie zlicze ile prysznicow dzis wzielam . Wspolczuje perle to straszne co musi przechodzic dziewczyna oby urodzila jak najszybciej i z dzidzia bylo wszystko ok . Moj brzuch dzis caly dzien faluje czuje ze zaraz mi skora peknie . Dziewczyny trzeba zalozyc nowy watek "rozpakowane lipcoweczki" Perla trzymam kciuki. Vanilka zdawaj relacje z przebiegu sytuacji :tak::tak:

reklama
ewelad wszystkiego naj,naj,naj
perla jeszcze chwila i ci fizycznie ulzy kochana ,a z Laurunią bedzie wszystko oki ,zobaczysz ,ma tu duzo ciotek za soba które o niej myślą
dziewczyny ja z doskoku co prawda ,ale pare razy przez cały dzien was podczytywałam ,ja tezjestem dzis normalnie jakas do dupy,moze przez pogode niewiem ale co chwila mi sie wszystko spina ,ale cos czuje ze sie u nas posypie juz tych dzieciorków

Do góry