reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
nadia, vanilka botwkinkowy dzień macie
aneta no tak, elektryczny grill jest ok, bo wiem, że takim normalnym to nie można na balkonie, bo jakąś karę można zapłacić. Oj ja już nie mam siły na ten remont, kupiliśmy drzwi w dobrej cenie zależało nam na kosztach bo to nie jest priorytetem (drzwi wewnętrzne), a tu okazuje się że to wszystko do d... ja nawet nie mam siły się denerwować
jedyneczka nie no otwory już były wcześniej, generalnie one są różne, ale M porobił wymiary i kupiliśmy drzwi, standardowe, wtedy mówiliśmy, że różnica 2cmjest ok bo to się dostosuje, ale teraz wychodzi, że trzeba było obciąć 6cm drzwi. No oczywiście jest szansa żeby oddać drzwi i kupić nowe w innej firmie, ale trzeba dorzucić dwa razy tyle co zapłaciliśmy czyli 5tyś. a i tak nie wiem jak to będzie.
To widzę, że twój M jakiś kiepski humor ma, ale tak to jest jak spada dużo na głowę w jednym czasie
louise odpoczywaj,odpoczywaj dużo. Ja też mam USG w czwartek a wizytę u gin w piątek, więc mam nadzieję, że się okaże że wszystko ok. Co do drzwi pisałam wyżej, ale sama tego nie rozumiem jak to się stało. A do tego niby nasi fachmani co im nie powiesz to da radę się wszystko zrobić, ale jak przychodzi co do czego to mówią "oj ale to roboty, oj jak trudno, oj"
brejka ja wg USG mam na 22.07, a wcześniej nawet na 27.07 więc zobaczymy jak będzie

Po obiedzie cukier taki sobie, ale musiałam zjeść wafelki bez cukrowe oczywiście i mamy pojechać do domu, a tak mi się nie chce już tam jechać, bo mam nerwa na to wszystko.

u mnie to tak fajnie wyszło że ten sam termin jest z OM i z usg, idealnie co do dnia :) ale w sobotę idę na usg wiec może coś się zmieni.
Mi się strasznie chce truskawek i nie wiem skąd Wy je bierzecie, ja jeszcze nigdzie nie widziałam :(

Witam dziewczyny ...

Przeczytałam co z perlą - po prostu szok i skandal że tak ja męczą .. Zostawili wręcz na pastwę losu i niech się dzieje wola boska :no::no:
Trzymam kciuki za maleńką i perle ..

ewelad, wszystkiego naj!! naj!! :-)

Ja dzis cały dzień w domu na Allegro buszuję - MiaŁŻon na 16h polazł do roboty , młody urzęduje z dziadkami a ja kompletuję i kompletuję ...
Urzeduję teraz na stacjonarnym i strasznie mi niewygodnie tak siedzieć zgięta :dry:
Najgorzej że mi młody zalał laptopa całym kubkiem soku - laptop ma niecały rok i poszedł się ... przespacerować..
Kurczaki, jak padła płyta główna albo procek to sie moge pożeganć z naprawą - 700 stówek lekką ręką :eek:

Jutro będę dzwonić do serwisu - gwarancje mam jeszcze nie podbitą ale, mam paragon jako dowód zakupu- powinni honorować taka formę gwarancji..
Oczywiście nie łudze sie ze jak go rozkręcą to nie będzie oznak zalania ale może jak zobaczą ciężarna to sie zlitują i naprawia w ramach gwarancji:confused:
Echh, marzenia jakieś mi się tu rzucaja na łepetynę :sorry2:

Zrobiłam dziś pierwszą ture prania - co prawda szafy ani widu ani słychu ale jakoś poczułam sie lepiej ..
Aaa, do prania kupiłam Jelp do kolorów + płyn do zmiękczania - tez jelp..
Teraz mi cudnie pachniuszy tym praniem :sorry2:,

tweenie pokaż te pajace :-) niezła okazja jak po 3 zeta ...

U mnie póki co 3 stówy na liczniku, jak na razie ... Wkleję moje dzisiejsze allegrowe poczynania jak skończę się zakupowac i o ile mi stary łba nie urwie :-D
To się tak wydaje , cholerka - ale to wszystko tyle kosztuje że szok :szok:

Wrócilismy z restauracji-fajnie było,posiedzielismy na zewnątrz bo fajna pogoda-objadłam się,ale powiem wam ,ze ledwo żyje.Ta rwa mnie męczy i brzuch twardy buuuuuuuuuuu-nie mam przez to humoru.Ewelad normalnie na tą rwę pomagają maści i masaze,a w ciązy nic nie mozna więc klops.Ja się czuje jak inwalidka-była z nami moja kuzynka-5 lat mlodsza,laska przy mnie teraz jest taka ,że masakra, a zawsze ja miałam lepszą formę od niej,a teraz ledwo z auta umiem wyjść.Wiem, wiem moje problemy są błahe ale jakoś mi dzisiaj źle bo ja już na nic nie mam siły/
Mam nadzieję,że u Perly wszystko się ułoży-tak mi jej żal ,cały czas o niej myslę......
Tweenie TY to zawsze wyszperasz jakieś super okazje na allegro :)

mystique to była taka aukcja, że ktoś wystawił sporo ubranek i kupowało się na sztuki. Tam właśnie znalazłam te nowe rzeczy i kilka fajnych używanych :)
mój M się wkurza, że tak dużo kupuje, a ja na prawdę kupuję, co potrzebne. A kosztuje to majątek :/

reklama
Oj akcja sie rozkrecila ...perla ma skurcze co 4 min .rozwarcie na 4 cm wiec malutka pcha sie na swiat ostro juz ...mowi ,ze juz bol ma ostry bedzie prosic o znieczulenie ..nic dziwnego jak biedna wycieczona jest ...
wiec tylko modlmy sie zeby malenka byla silna !!!

Do góry