reklama
pisalam do perly z godzinke temu ...cisza narazie wiec albo M przyszedl i rozmawia z lekarzami albo rodzi ....
jak odezwie sie napewno dam Wam znac ,a nie chce sama bym namolna bo wiadomo jakie napiecie przezywaja ...
jak odezwie sie napewno dam Wam znac ,a nie chce sama bym namolna bo wiadomo jakie napiecie przezywaja ...
niunia456
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny ten upal mnie zabije ledwo oddycham jak by mi ktos na klacie siedzial dobrze ze w domu chlodno bo inaczej bym umarla nie ma mowy wyjsc na ten skwar do tego stopy mnie pieka i pol nocy spedzam w lazience co godzinke siku to jest okropne nawet wyspac sie nie mozna
Juz chce urodzic
Mysza1984
lalllalalala ;-)
u nas grzmi, pada i świeci słońce - i tak w kółko...
Co się decyduję na spacer to znowu leje![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mnie się wydaje, że tak długo zwlekają, żeby mała jak najdłużej była na łożysku... Tylko to musi być strasznie męczące dla Perli :-(
Co się decyduję na spacer to znowu leje
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mnie się wydaje, że tak długo zwlekają, żeby mała jak najdłużej była na łożysku... Tylko to musi być strasznie męczące dla Perli :-(
u nas nawet fajne powietrze nie za ciepło nie za zimno, wreszcie wyszłam na spacerek z M i po drodze zjedliśmy po 2 lody a teraz siedzimy na balkonie i robimy grilla (elektrycznego ale zawsze coś
) i co chwile tylko skakam do lapka czy już coś wiadomo,ach.....
NO WIEC NAPISALA PERLA
ZNOWU JEST NA PAROLOGI BO SKURCZE SA CO 10 MIN I DOPIERO SPRAWDZA ROZWARCIE JAK BEDA MOCNE CO 5 MIN .A JUTRO JAK DOTRZYMA W DWUPAKU USG ZROBIA .
NORAMLNIE JAJA JAKIES ....
mysza ja tez mysle,ze oni poprostu chca zeby mala byla jak najdluzej w brzuchu ...tylko jak to wytrzymac psychicznie i fizycznie ?
Ona cala noc nie spala wycieczona jest i jak ma miec sily do porodu !!
NIUNIA wiem co czujesz bo u mnie tez upal ...dobrze,ze te mury domu sa chlodniejsze ...
ZNOWU JEST NA PAROLOGI BO SKURCZE SA CO 10 MIN I DOPIERO SPRAWDZA ROZWARCIE JAK BEDA MOCNE CO 5 MIN .A JUTRO JAK DOTRZYMA W DWUPAKU USG ZROBIA .
NORAMLNIE JAJA JAKIES ....
mysza ja tez mysle,ze oni poprostu chca zeby mala byla jak najdluzej w brzuchu ...tylko jak to wytrzymac psychicznie i fizycznie ?
Ona cala noc nie spala wycieczona jest i jak ma miec sily do porodu !!
NIUNIA wiem co czujesz bo u mnie tez upal ...dobrze,ze te mury domu sa chlodniejsze ...
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Kurcze ale to dlugo trwa. U nas to by juz dawno cesarke zrobili. Ah ci lekarze. A moze juz jest po wszytskim tylko tak zmeczona ze usnela albo cos roznie bywa. Tylko najgorsza jest ta nie wiedza. Czlowiek zaglada i siedzi jak na szpilach jak tam u Perli pewnie gdyby rodzila w terminie inaczej bysmy reagowaly.
A USG to powinni jej co chwile robic by sprawdzic jak tam mala ulozona jest i czy wszytsko jest w porzadku. Niech jej maz moze im troche kur*** nawrzuca to rusza sie. Ja to bym juz chyba pozabijala ich tam za takie traktowanie.
Ale parowa na dworze oj slonce potrafi przygrzac. Moje chlopy poszly na dwor a ja siedze na balkonie z lapkiem bo mi duszno slabo spiaco i itd. chyba wszystko mnie dopadlo;/
Do tego jeszcze dolka mam to juz calkiem.
A USG to powinni jej co chwile robic by sprawdzic jak tam mala ulozona jest i czy wszytsko jest w porzadku. Niech jej maz moze im troche kur*** nawrzuca to rusza sie. Ja to bym juz chyba pozabijala ich tam za takie traktowanie.
Ale parowa na dworze oj slonce potrafi przygrzac. Moje chlopy poszly na dwor a ja siedze na balkonie z lapkiem bo mi duszno slabo spiaco i itd. chyba wszystko mnie dopadlo;/
Do tego jeszcze dolka mam to juz calkiem.
Ostatnia edycja:
reklama
Ja to mam wrazenie ,ze ta koncowka wieki juz trwa !!!!
samopoczucie ogolnie jakies do bani ...
no i dostalam sms kolejnego
nie chca ingerowac,przyspieszac -ciagle ma robione ktg .
sprawdza rozwarcie przy regularnych skurczach co 5 min ,no i jutro to usg .czekaja na rozwoj sytuacji .
samopoczucie ogolnie jakies do bani ...
no i dostalam sms kolejnego
nie chca ingerowac,przyspieszac -ciagle ma robione ktg .
sprawdza rozwarcie przy regularnych skurczach co 5 min ,no i jutro to usg .czekaja na rozwoj sytuacji .
Ostatnia edycja: