No to mamy tak samo przechlapane. A twoj synek ile ma lat??bo widze 5 ale nie wiem czy to lata czy co??
Wiesz duzo chodze bo musze maly nie da mi polozyc a jak juz usiade to za chwile mnie wola i tak w kolko. A moj M ma to w nosie bo on z pracy wraca i jest zmeczonyNajgorzej to jest w nocy jak sie przekrece to czuje bol dzisiaj juz od 7 sie meczylam bo bolaly co zasnelam to 20 minut i pobutka. Musze tez zbastowac ale ciezko mi to wychodzi.
Kurcze biedula ta Perla oby jeszcze mala posiedziala najgorzej ze nie jest w PL tu by sie nia zajeli a tam zostawiaja prawie wszytsko losowi. Ale mam nadzieje ze wiedza co robic.
Vanilka a ty gdzie rodzisz??
U mnie dzisiaj sloneczko swiecilo fajnie miala byc burza ale nie bylo i dobrze tylko pranie nie chce schnac.
Dziewczyny mam pytanko powiedzcie mi jakiej firmy sa najlesze kosmetyki dla dziecka?? I buteleczki Aventa czy lepsze timmi jakos tam.??bo chce poszukac na allegro jakiegos dostawcy albo popatrzec ceny i porownac gdzie sie bardziej oplaca czy allegro czy markety??a wy moze sie orietowalyscie.
Tweenie jedz do szpitala i im troche nasciemniaj moze wtedy znajdzie sie dla ciebie miejsce.
Jedyneczka kurcze ale ci nasi lekarze sa masakryczni. Mam nadzieje ze ci sie uda Emi zaszczepic i pojedzie na ta zielona szkole. A M-kowie juz tacy sa. Ich trzeba pocieszyc ale nas to im to ciezko wychodzi. Moj dzis wrocil choc go nie bylo wczoraj caly dzien i dzis polowy to nawet sie nie zainteresowal jak tam ze mna i on po podruzy moglbyc zmeczony a ja ska ze znowu I synek dla niego musial byc wyrozumialy dla mamusi nie musi. Ah
ma 4 latka i 5 miesiecy.
rodze tutaj w uk ale cesarke mam wiec luz..
dobranoc laski .