reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No to mamy tak samo przechlapane. A twoj synek ile ma lat??bo widze 5 ale nie wiem czy to lata czy co??
Wiesz duzo chodze bo musze maly nie da mi polozyc a jak juz usiade to za chwile mnie wola i tak w kolko. A moj M ma to w nosie bo on z pracy wraca i jest zmeczony:wściekła/y:Najgorzej to jest w nocy jak sie przekrece to czuje bol dzisiaj juz od 7 sie meczylam bo bolaly co zasnelam to 20 minut i pobutka. Musze tez zbastowac ale ciezko mi to wychodzi.

Kurcze biedula ta Perla oby jeszcze mala posiedziala najgorzej ze nie jest w PL tu by sie nia zajeli a tam zostawiaja prawie wszytsko losowi. Ale mam nadzieje ze wiedza co robic.
Vanilka a ty gdzie rodzisz??

U mnie dzisiaj sloneczko swiecilo fajnie miala byc burza ale nie bylo i dobrze tylko pranie nie chce schnac.

Dziewczyny mam pytanko powiedzcie mi jakiej firmy sa najlesze kosmetyki dla dziecka?? I buteleczki Aventa czy lepsze timmi jakos tam.??bo chce poszukac na allegro jakiegos dostawcy albo popatrzec ceny i porownac gdzie sie bardziej oplaca czy allegro czy markety??a wy moze sie orietowalyscie.

Tweenie jedz do szpitala i im troche nasciemniaj moze wtedy znajdzie sie dla ciebie miejsce.
Jedyneczka kurcze ale ci nasi lekarze sa masakryczni. Mam nadzieje ze ci sie uda Emi zaszczepic i pojedzie na ta zielona szkole. A M-kowie juz tacy sa. Ich trzeba pocieszyc ale nas to im to ciezko wychodzi. Moj dzis wrocil choc go nie bylo wczoraj caly dzien i dzis polowy to nawet sie nie zainteresowal jak tam ze mna i on po podruzy moglbyc zmeczony a ja ska ze znowu I synek dla niego musial byc wyrozumialy dla mamusi nie musi. Ah

ma 4 latka i 5 miesiecy.
rodze tutaj w uk ale cesarke mam wiec luz..

dobranoc laski .

reklama
No nie już drugi raz mi wdoop..ło posta..ahhhh...Malutka daje czadu w brzuchu..przepraszam,że tutaj opiszę moją wizytę u ginka,ale już nie mam sił 4 raz pocić posta..Sarunia rośnie..Waży niecałe 1600gram..Ustawiona jest główką w dól(ale to już od 2 tyg tak siedzi w brzuszku)..Serduszko bije jak dzwon..a główka i jej zawartośc jest doskonała(jak to powiedział gin)...Krązek trzyma:)...PEREŁKO NASZA KOCHANA TRZYMAJ SIĘ!!!jESTEŚMY Z TOBA!!!!!!!!Ok ja idę się położyć do wyrka..DOBRANOC

cześć babolki :tak:;-)

u nas dziś straszna burza była rano...a synek spał jak suseł.(nawet chyba nie słyszał):szok:
moje chłopaki leniu****ą ...

dziś dzień porządkowy-już wyprałam sobie ścierki i się suszą.
jeszcze pościele trzeba przebrać.
i takie tam jeszcze....

Perla-TRZYMAJ SIĘ!!!!!

witam, M wstał rano, żeby otworzyć okno, a tam jakiś upierdliwy ptaszek cienko piszczący. I po spaniu. To ja już wolę gołębie :)

Perla się odzywała?

czesc dziewczyny. Pisze juz chyba z trzeci raz i za kazdym razem na sam koniec komp mi oczywiscie wywala .:wściekła/y: jak mi teraz wywali to chyba mnie szlag trafi. Bylismy u mechanika z naszą zafirką i okazało się ze jakieś częsci w alternatorze poszły- 300zł plus wymiana olei i jakis tam fitrów drugie tyle. Na dodatek ktos jak samochód stał pod blokiem przerysował nam beszczelnie cały bok!!!!!!!!!!!! I nie mozna powiedzieć ze komuś podpadlismy czy co, bo u mnie na osiedlu ostatnio to isna plaga! Komus się poprostu nudzi- jak bym złapała....:wściekła/y: do tego jeszcze ten komp który doprowadzi mnie do szału macicy i kolejny wydatek. Jak nie urok to sraczka. Bede pisała na trzy raty gdyby mi własnie wywalił.

Jezeli chodzi o mnie to dobrze na szczeście się czuje tylko sikam co 10 min. Kurcze normalnie irytujace jest to jak nie wiem. Wycieczka do wc- kilka kropel i za 5-10 min to samo a pęcherz jakby pełny był i tak od tygodnia. Nagorzej jest jak się jest na mieście....Tak wogóle to spac nie mogłam wstałam o 5.30 i tak się snuje po mieszkaniu. Całe forum BB przeczytałam - oczywiscie na telefonie i okazuje się ze juz 4 czerwcówki się rozsypały i tak myslę ze chwila moment i przyjdzie czas na nas a ja jeszcze wózka nei mam, torba nie spakowana , ciuszki nie uprane. Od 1 czerwca biore sie za to wszystko bo się obudze jeszcze z ręka w nocniku i .....

Czesc .
Spalam cala noc -wkoncu wyspalam sie ..ale i tak pobudka na siku byla ..ale dzisiaj to juz tak ciezko mi bylo z boku na bok sie przezucic ;/ zdecydowanie moje dziecko uroslo w brzuchu bo juz tak lekko nie jest..wkoncu tez i 35 tc leci juz .

perla nasza pisze ,ze miala w nocu skurcze ,robili ktg i leki dali..czeka na lekarza i jesli nie bedzie miala regularnych skurczy to pewnie do domu wypuszcza .
dziekuje za troske i pozdrawia .

ehhh ja juz nie wiem co myslec o tym :-(dlaczego te skurcze nie ustepuja ...:confused:

Dwa poszły!!!!!!!!!!!!!! Zajebiście!!!!!!!!!!!!!!! :)

tweenie- ja tez uwazam ze powinaś pojsc do lekarza i jakoś naściemniać zeby cię przyjeli. Przeciez to nie jest normalna sytuacja!
tiffi ja za paczkę pampers 108 szt zapłaciłam 49.99 w tesco wiec nie wiem czy w auchan się opłaca bo nie napisałas ile szt jest w paczce.:eek:
jedyneczka- jak się wali to wszystko ... z kąd ja to znam.... bedzie dobrze :-)
Perla - ty to masz przeboje z tymi skurczami. Jak czytam o tej opiece w uk to mi rece opadają. Nie wiem co lekarze daja u nas w takiej sytuacji jak twoja - a moim zdaniem ewedentnie potrzebujesz czegos na podtrzymanie ciazy- ale chyba luteinę. Zapytaj się swojego lekarza i jakby co to ja najwyzej pościemniam swojemu aby mi przepisał i wysle ci jakoś. Innych pomysłow nie mam. A swoja drogą to się trzymaj dziewczyno!! Boshe.... wytrzymaj chociaz ten miesiac juz nie mówię o dwóch. Ja trzymam kciuki ze wszystko bedzie ok:-)
dzamena pisali wczoraj w expresie ilustroiwanym o znieczuleniach podczas porodu i wychodzi na to ze to nie jakas ściema tylko faktycznie daja. Ciekawe jak to bedzie z nami....
Express Ilustrowany

miłego dnia wam zycze i tyle słońca co u mnie za oknem :-)

reklama
Witam się z rana :-)

Perla trzymaj się Kochana, Laura jeszcze poczeka!!! Przynajmniej miesiąc, da radę córunia, zobaczysz :tak:
tetina ja też chodzę ciągle siusiu, a w nocy najgorzej, najczęściej i potem cieżko mi zasnąć... ;-)
Do tego pobolewa mnie brzuch od wczoraj ale to moze z nerwów kredytowych i teraz dyplomowych, Mała się tak rozpycha, że nie mogę nawet lekko się schylić bo ma chyba główkę zaraz pod moimi żebrami i się wciska niemiłosiernie. Idę w poniedziałek do tego swojego gina z przychodni, pewnie znowu będę czekać co najmniej 3 godz a jeszcze jak się spóźni (jak za ostatnimi 2 razami) to już w ogóle będę zła:wściekła/y::wściekła/y:, dobrze chociaż, że z tą szyjką wyszła prawda i już mniej się stresuje. Niestety z zakupów dla dzidzi mam tylko wózek, paczkę pampersów i 3 bodziaki. Nawet torba do szpitala nie spakowana... Chyba się wezmę za to po obronie bo normalnie wstyd..:eek::eek:
tweenie ja też myślę, że powinnaś iść do lekarza albo na IP i pościemniać, żeby Cię w końcu przyjęli!! Bo to jest straszne, co oni odstawiają w tej służbie zdrowia!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę do sklepu kobietki coś trzeba zjeść, będę za jakieś 20 min :tak:

Do góry