kacperek i fasolka
Fanka BB :)
agatka natalia no to mnie rozbawiłaś na maksa z tymi tabletkami
vanilka wszystko zależy od postaci tej cukrzycy, ja nawet nie mam takiej strasznej bo jak trzymam w miarę dietę to wyniki ok. Diabetolog mówił, że normalne, że się chudnie, ale ja nie mam bardzo z czego. Ja wiem, że wiele z Was pisze, że im trudno bo tyją, ale uwierz mi dla mnie to też zmartwienie bo nie wiem czy z dzidzią wszystko ok
niunia wierzę, że się stresujesz. Moja znajoma pierwsze dziecko rodziła w UK a drugie w Polsce i naprawdę mówi, że opieka nie do porównania
kama moja koleżanka, która rodziła też schudła na początku, pytanie jak wygląda twoja dieta jak często i jak dużo możesz jeść.
nadiaa idziesz do szpitala??
jedyneczka no właśnie myślę, że tak jest, ja tego jakoś nie czuję, ale M mówi, że schudłam a i brzucha za dużego nie mam
aneta ja mam te bolero jeszcze jedno opakowanie i czekają, nie wiem kiedy je zjem
ewelad umowa do czasu porodu fiu fiu - Pracodawca Roku!!! Nie stresuj się kochana tak tym co podają w TVN24, jak była powódź we Wrocławiu to mój M tam był, oczywiście sytuacja była trudna, ale mówił, że to co pokazywali w tv to normalnie zgadzało się z prawdą w 1/4
oliwia ale bym zjadła pierogów z mięsem
tweenie jak byłam na Sr to się zastanawiałam co z tobą nic nie pisałaś, a co ja tu widzę, że zostałaś odesłana, tylko zastanawiam się, dlaczego miałaś iść do rejonu, dlaczego zajmowała się tobą położna a nie lekarz?? nic nie rozumiem. Może powinnaś zażądać konsultacji lekarza a nie położnej, albo prywatnie do jakiegoś lekarza z kasprzaka
mystique ja wiem że to żadne pocieszenie, ale u mnie remont stoi w jeszcze większej d... niż u ciebie, dla małej nic nie mam popranego, poprasowanego, nie mam torby do szpitala - znaczy jej zawartości itp. Jestem w lesie
A ja dzisiaj miałam nawet intensywny dzień. Powizycie u dibetologa z M pojechaliśmy odebrać brodzik (wanna i prysznic mają dojechać lada dzień), potem do ikei atam zjadłam super obiad (uwielbiam ikee za to że mogłam zjeść ) kupiłam w ikei fajny śpiworek dla małej to znaczy była jakaś fajna propocja i taki dla większego dzieciaczka (6-12 m-cy kosztował 29.90), zamierzam jeszcze kupić na wcześniejszy czas. Kupiłam takie coś podkładkę do przewijania taką dmuchaną i do tego powłoczki. Potem pojechaliśmy do naszych fachmanów była rozmowa (miałam się nie odzywać, M miał mówić, ale nie wytrzymałam) - pogadaliśmy i chyba nieźle wyszło bo się gość przejął - skutki zobaczymy jutro (ma przygotować rozliczenie) i przez najbliższy tydzień (cytuję " zabieram się do roboty, bo chcę tu trochę porobić" - myślicie że powinnam mu zacząć bić brawa?).
Byliśmy na SR dzisiaj ćwiczenia, było całkiem fajnie bo to z mężami były zajęcia. Przyznam, że jestem trochę zmęczona, ale aktywny dzień. Acha i najważniejsze lubię ikeę bo po ich obiedzie miałam niski cukier więc zjadłam loda - był pyszny!!!!!!
Mam jeszcze szybkie pytanie ciągle zastanawiam się co kupić jelp czy lovellę i napiszcie jak możecie czy te proszki/płyny są uniwersalne, czy do białego i do koloru oddzielnie. Z góry dziękuję
jesli chodzi o prosze to ja malej poki co piore ciuszki w lovelii i zobaczymy jak to bedzie jak juz bedzie ze mna synkowi pralam w jelpie i nie mial uczulenia. A czy jelp czy lovela to i jeden i drugi proszek maja do bialego i do koloru a plyny hmm szczerze to nie wiem ale wiem ze promocja w biedronce bedzie od poniedzialku na lovele ale czy to sie oplaca nie wiem jakie sa ceny w markecie.