reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kropa co do ostatniego punktu o rozstepach to sie jak najbardziej zgadzam-ja wiedzialam o tym juz wczesniej. normalnie (poza okresem ciazy) latwiej sie nabawic rozstepow jak sie gwaltownie chudnie niz tyje, o czym malo kto wie. ja sama sie wlasnie w ten sposob ich nabawilam. no i o tym kocyku to tez wezme pod uwage jak bede kupowac-juz dopisuje do listy. dobrze ze poczekalam na ostatania chwile z zakupami-moze jeszcze sie czegos ciekawego od was dowiem :-) ;-)

niunia a'propos grzybow to dzis caly dzien chodzi za mna duszonka z grzybow :-). a nie wiedze za bardzo sposobu jak sie w nia zaopatrzyc zwlaszca ze to nie sezon grzybowy a przy karmieniu raczej nie wolno grzybow-wiec predko tych pysznosci nie zjem...:-( ps-moj dzidź tez lezy w poprzek juz od paru tygodni. czasem czuje jego kopytka po lewej stronie z boku juz prawie przy plecach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek:-)

kurna, jak się dziś rano zobaczyłam w lustrze, to mi szczęka opadła:szok: wygladałam jak buldog, usta tak spuchnięte, że Angelina Jolie przy mnie wysiad:szok: ja pikolę, okropnie spuchłam tej nocy:no:

wczoraj miałam oczywiście przekichany dzień-wyszliśmy z domu o 8 a wróciłam o 20:-( jeździliśmy po sklepach wybierać wc, itd, potem poszłam się do żłobka się zorientować, jak to jest z przyjęciami, potem na spotkanie z koleżanką, potem na szkołę rodzenia, potem na mieszkanie zobaczyć efekty pracy kafelkarzy, potem do sklepu i do domu.. ale padnięta byłam, aż się w pewnym momencie popłakałam ze zmęczenia:no:

tweenie kochana, co za kretyni pracują w tym szpitalu? mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się coś załatwić..

ja wczoraj zakupiłam proszek 1,9kg Dzidziuś no i jednak zacznę pranie, bo za bardzo Wam zazdroszczę, że już macie poprane:-D

zastanawiam się nad harmonogramem dzisiejszego dnia-muszę się pouczyć, bo w niedzielę pierwszy egzam, poprać ciuszki, zrobić placki ziemniaczane bo mam wielką ochotę i chciałam jechac na drugi koniec miasta bo ma byc dostawa kaloszy, ale nie wiem, czy dam rade, bo kiepsko się dziś czuję - nie wiem, czy też tak macie, ale tak mnie stawy napierd..., ze oszaleć można:no:

louise czy nadal są uwzględniane te zwroty za remonty?? bo też zbieramy faktury ale nie wiem czy to jeszcze obowiązuje

Witam was dziewuszki ale z was ranne ptaszki ja juz tez po sniadanku wysprzatane dzis mam wizyte w domu jakis health inspector nie wiem po jakiego grzyba mi sie pchaja no ale ich ugoszcze :tak:mam nadzieje ze do lodowki nie beda zagladac co spozywam bo nic nie ujrza w niej oprocz masla i swiatla :D zapasy sie skonczyly aa dopiero dzis do sklepu idziemy . Malenstwo od 2 dni ulozylo sie poziomo i rozpycha mnie z dwoch stron glowa i nogami pewnie ma za ciasno albo boli ja kregoslup jak mame :-D

oooo ,a po co ona Cie nawiedza?

czesc dziewczyny!!
Melduję że podłaczyli mi wreszcie okno na świat! kurcze ale mam do nadrobienia - nie wiem czy to bedzie możliwe!! ale się postaram!!
Mam nadzieję że u Was wszystko ok!!
z tego co się zorientowałam to też niektóre mają kłopoty ze snem!! Kurcze ja też od kilku dni kiepsko sypiam po 4 godziny maksymalnie wiec łączę się z wami w tym bólu bezsenności.

Ja na 19 mam dziś wizytę u gina. Troszkę postaram się Was nadrobić i zmykam na miasto bo mam kilka spraw do załatwienia.

Miłego i udanego dnia!!

_louise_ duszonka z grzybow to nie problem zawsze jak jest sezon na grzyby to je podgotuje i mroze wtedy zawsze na smaka mam pare porcji ;) bo suszone to nie to samo
Vanilka tego to nie wiedza nawet najstarsi indianie po co przychodza ponoc chca sprawdzic w jakich warunkach przyjdzie dziecko na swiat w razie problemow pomoga . Po porodzie tez przychodza to wiem sprawdzaja jak przygotowuje sie mleko u znajomych sprawdzali czy ojciec dziecka wychodzac na zewnatrz po to by zapalic jak wraca ma ciuchy na przebranie czy wchodzi do domu w tych samych czy uzywa plynu do plukania jamy ustnej itp. Dlatego smieje sie z ta lodowka ze beda sprawdzac hihih

_louise_ duszonka z grzybow to nie problem zawsze jak jest sezon na grzyby to je podgotuje i mroze wtedy zawsze na smaka mam pare porcji ;) bo suszone to nie to samo
Vanilka tego to nie wiedza nawet najstarsi indianie po co przychodza ponoc chca sprawdzic w jakich warunkach przyjdzie dziecko na swiat w razie problemow pomoga . Po porodzie tez przychodza to wiem sprawdzaja jak przygotowuje sie mleko u znajomych sprawdzali czy ojciec dziecka wychodzac na zewnatrz po to by zapalic jak wraca ma ciuchy na przebranie czy wchodzi do domu w tych samych czy uzywa plynu do plukania jamy ustnej itp. Dlatego smieje sie z ta lodowka ze beda sprawdzac hihih

ciekawe czy do mnie tez przyjdzie :)

ewcik teraz Ty masz botoks za free :)

czesc dziewczynki,chyba was nie nadrobie bo co na moment zajze to bardziej gupia jestem i nie wiem o co kaman-jatez noc z głowy bo raczej drzemka i budzenie sie równo co godz spaniem nazwac nie mozna,moze to juz jakis sygnał ze mały bedzie ?
u nas w koncu zaswieciło słonce ,od razu lepiej człowiekowi
perla z tym octaniseptyem to swieta prawda ,u mnie cała butla stoi i tego mozna uzywac na wszelkie rany ,pieknie sie goi,a ja mam do Ciebie pytanie-z tego co pamietam to ty masz hasimoto?prawda-mam przyjaciółke która jest chora na kuschinga i nastepstwem tego jest hasimoto ,miała teraz robioną biopsie i ma miec operacje,czy znasz jakiegos dobrego lekarza -chirurga? bo własnie ona poszukuje.jakby co to pdaj namiar jesli mozesz
louise co to jest duszonka z grzybów ?bo takiej nazwy to ja nie słyszałam
miłego dnia dziewczyny ,ide dalej poczytac co u was

reklama
Witam wszystkie Mamy o jednoczesnie odmeldowuje sie na kilka dni. Jedziemy do Polski na wesele. Zeby mi sie tu zadna nie rozpakowala przez ten czas:-)

Gregorka jezdze na rolkach jeszcze... a wczoraj to na basenie z moim synem z wielkiej zjezdzalni- rury 20 zjechalismy. Zjazd to pikus ale wlezienie za kazdym razem po schodach na gore powalilo mnie. Nie moglam spac w nocy, bo mnie wszystko bolalao.

Trzymajcie sie dziewczynki, udanego weekendu.

Do góry