reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam z rana :-)
Ja też dzisiaj na pierwszą wizytę do lekarza się wybieram :tak:
Boję się strasznie ...jakbym conajmniej do dentysty szła :-)
Jeszcze do tego dzisiaj mam wolne od pracy....tak to w pracy bym nie myślała a jak się siedzi w domu to tylko jedna myśl....co to będzie.
Chyba muszę trochę za sprzątanie się wziąść to czas minie do 16:00.
Jak tam samopoczucie dziewczęta???

reklama
i ja witam z rana:)
wczoraj padlam jak mucha po 21 i przed chwileczka wstalam a pospalabym jeszcze ho ho
teraz zajadam sniadanko i ogladam tv
ja dzisiaj pierszy raz do lekarza i boje strasznie

suwaczka zmontuje po wizycie

Mocno trzymam kciuki za Twoją wizytę u lekarza!! Jak wrócisz melduj nam tu zaraz dobre wieści!!! czekamy:-)

Witam z rana :-)
Ja też dzisiaj na pierwszą wizytę do lekarza się wybieram :tak:
Boję się strasznie ...jakbym conajmniej do dentysty szła :-)
Jeszcze do tego dzisiaj mam wolne od pracy....tak to w pracy bym nie myślała a jak się siedzi w domu to tylko jedna myśl....co to będzie.
Chyba muszę trochę za sprzątanie się wziąść to czas minie do 16:00.
Jak tam samopoczucie dziewczęta???

Megi ty też melduj od razu po wizycie co i jak!! Trzymam kciuki za fasolinkę i za dzielną mamuśkę!!:-)

Witam i ja .
Wiecie co tak sie troszke martwie moja wizyta w czwartek u gina :-(
czy oby wszystko jest ok :-(
taki dzisiaj jakis humor mam od rana :-(

Tak czarna plamka z obwódką! Lekarka powiedziała, że jak na taki młody czas ciąży to super że coś dało się zobaczyć na USG. Kolejna wizyta 13 lub 17.11!!
Patrzyłam na USG dziewczyn z czerwca i w tym samym czasie wyglądały podobnie!!:-) to chyba wszytko dobrze!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u gin i czekam na wieści! Ja jestem bardzo niecierpliwa, i szczerze mówiąc, jak sobie pomyśle że aż tak długo muszę czekać na pierwsze USG to aż mnie trzęsie!!! Może powinnam iść do innego, prywatnie, np. w tym tygodniu. Bo prawdę mówiąc to pierwsze USG będzie robione (według moich obliczeń) jak będzie już prawie 8 tydzień, czy to normalne?

Kasiek przynajmniej będzie już widać coś konkretnego!! ale przyznam szczerze że też nie wytrzymałabym z ciekawości i nerwów i poszła prywatnie na USG żeby coś było juz wiadomo!:tak:

Do góry