reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam przyszłe mamusie! Chyba powinnam do Was dołączyć bo raczej się Lipiec zapowiada, niby koniec Czerwca, ale wiadomo jak to bywa... pierwsza wizyta u gina nie udana, tzn. nawet nie robił USG bo powiedział że się pośpieszyłam i jeszcze nic nie będzie widać (było to 3 dni po spodziewanej @) Następna wizyta dopiero 13.11, mam wielką nadzieję że już się wszystko wyjaśni, bo teraz naprawdę żyję w niepewności. Tym bardziej że jest to moja pierwsza ciąża. Kilka dni po spodziewanej @ robiłam 4 testy, wszystkie pozytywne... ostatnia @ 21.09, cykl ZAWSZE 28 dni. Jeśli któraś z Was robiła już USG i widać fasolkę, niech się podzieli fotką, chciałabym zobaczyć czego powinnam się spodziewać! Pozdrawiam gorąco :)

czesc dziewczyny!!
Wtaj Kasiek w naszym gronie!!! Co do USG ja byłam, ale nie ma się co nastawiać bo widać w 4 tygodniu tylko czarną plamkę - ale mimo to widok uroczy!!

Widzę że tu jakaś cisza od rana, pewnie jeszcze słodko śpicie,a ja niestety już od 7:30 w pracy. Moje drogie dzią miałam pierwszy dzień kiedy po przebudzeniu zaczęło zbierac mnie na wymioty i podnosić. Tak kilka razy z rzędu. Koszmarne uczucie!! :no:Apetyt dziś mnie jakoś opuścił jakiś zwrot o 360 stopni i nagła zmiana upodobań!!
Miłego dnia Wam życzę!!:-)

i ja witam z rana:)
wczoraj padlam jak mucha po 21 i przed chwileczka wstalam a pospalabym jeszcze ho ho
teraz zajadam sniadanko i ogladam tv
ja dzisiaj pierszy raz do lekarza i boje strasznie

suwaczka zmontuje po wizycie

hej hej

Witam z rana. Zrobiłam suwaczek, trudno co ma byc to będzie. :tak:

Aisim - no to moze juz sie zaczyna. Ale kiedys słyszałam, ze jak są wymioty i mdłosci to znaczy, ze zarodek dobrze sie zagnieżdził. Ale wiem, ze uczycie niezbyt fajne, Mialam tak z pierwszą ciażą. Na razie poki co nic. Jedynie o wczoraj mam biegunki, Hmm tez nie są zawesole.

Kama trzymam kciuki za Twoją wizytę u lekarza. Koeniecznie daj znać jak i co.

Kasiek witaj w naszym gronie

A gdzie sie podziewa Vanilka i reszta??

dzieki arelcia na pewno sie odezwe i dam znac co i jak, komus musze sie wygadac bo najblizszym to dopiero na swieta chcemy sie pochwalic.
ja tez jeszcze nie wymiotywalam ale mnie juz tak z rana kilka razy pomdlilo a biegunke mialam przedwczoraj-na prawde nic ciekawego :D

reklama
Do góry