reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

a teraz szukam namiarów na prywatny gabinet ordynatora tego poj... przybytku i zapiszę się na prywatną wizytę do niego. Kurna, dziecko może mi się udusić, jeśli to łożysko, a oni takie jaja robią

i przepraszam za łacinę, ale zraz mnie rozerwie....

reklama
Perla, Ty się nie stresuj, Ale myślę, że takie podstawowe rzeczy lepiej sobie naszykuj już... A naprawdę strasznie współczuję Ci ostatnich dni, wyobrażam sobie jak sie strachu najadłaś...

Vanillka, ja po przysznicu dostaję mega zadyszki, w ogóle zadyszka to teraz towarzyszy mi zawsze i wszędzie.

Madzik,gdzie kupowałaś tą lampkę Disneya? podejrzewam, że właśnie czegoś takiego szukam.

Emih, kochanie, mam podobnie, czasem spoko latam cały dzień, a od wczoraj znowu twardy jak skała co chwilkę się robi. Ja już sobie dogaduję - żeny tylko miesiąc jeszcze wytrzymać.

Kurde, wystraszyłam się tymi wieściami wszystkimi, dzisiaj zaczynam prać rzeczy i zaraz wchodzę na allegro wszystko co brakuje pokupować...

Agatha lampke kupiłam w Realu za 39,99 zl:)Więc cena fajna!!
Ale mam dzisiaj humor do dupy!!Łeb mnei boli i brzuch twardy ,a juz było tak fajnie!!

Tweenie no tez bym sie wkurzyła!!Będziesz czekała do tego 9 czerwca czy idziesz gdzie indziej??
Co tu taka cisza dzisiaj???
Vanilka namówilas mnie i jadę z mamą na zakupy za godzinę hihi-może mi się humor poprawi , chociaz narazie jest beznadziejny!!

madzik hihih napewno to Ci humor poprawi :)

no cisza tutaj dzis ;/
ja to prasuje -przerwy sobie robie male bo krzyz boli ...no i duszno w chooj !!!to by bylo nieludzkie zebym dotrwala do porodu nie zaliczajac upalow:)przeciez ja z moim zyciowym pechem nie moge miec tak fajnie :)

Perla namawia mnie na wizytę na Karowej, byłam na stronie i w piątki poradnia patologii ciąży nie pracuje, a dziś już zamknięte.
Chciałam iść też na prywatną wizytę do ordynatora z Kasprzaka, ale gabinet pracuje tylko w pon i środy... wrrrr

Tweenie to nieciekawie bo cały weeknd nerwówki-może jest jakiś dobry lekarz który dzisiaj lub jutro robi usg??
Vanilka mi tez duszno w cholerę jest-pootwieralam wszytskie okna-mój M mówi że na głowę upadłam bo wszystkim jest zimno a mi duszno.Rob przerwy w tym prasowaniu-mnie ostatnio wlasnie prasowanie tak dobiło,że nogi mialam jak baniaki!!
Bożeeee ja chce zeby była połowa czerwca już!!!Wtedy mogę spokojnie rodzic juz!!!

ale i tak podobno dziś nie ma sensu... W nast tygodniu muszę mieć. Podjadę jutro na tą Karową i zobaczymy, co tam wymyślą...

reklama
Do góry