reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a teraz szukam namiarów na prywatny gabinet ordynatora tego poj... przybytku i zapiszę się na prywatną wizytę do niego. Kurna, dziecko może mi się udusić, jeśli to łożysko, a oni takie jaja robią

i przepraszam za łacinę, ale zraz mnie rozerwie....

reklama
Perla, Ty się nie stresuj, Ale myślę, że takie podstawowe rzeczy lepiej sobie naszykuj już... A naprawdę strasznie współczuję Ci ostatnich dni, wyobrażam sobie jak sie strachu najadłaś...

Vanillka, ja po przysznicu dostaję mega zadyszki, w ogóle zadyszka to teraz towarzyszy mi zawsze i wszędzie.

Madzik,gdzie kupowałaś tą lampkę Disneya? podejrzewam, że właśnie czegoś takiego szukam.

Emih, kochanie, mam podobnie, czasem spoko latam cały dzień, a od wczoraj znowu twardy jak skała co chwilkę się robi. Ja już sobie dogaduję - żeny tylko miesiąc jeszcze wytrzymać.

Kurde, wystraszyłam się tymi wieściami wszystkimi, dzisiaj zaczynam prać rzeczy i zaraz wchodzę na allegro wszystko co brakuje pokupować...

Agatha lampke kupiłam w Realu za 39,99 zl:)Więc cena fajna!!
Ale mam dzisiaj humor do dupy!!Łeb mnei boli i brzuch twardy ,a juz było tak fajnie!!

Tweenie no tez bym sie wkurzyła!!Będziesz czekała do tego 9 czerwca czy idziesz gdzie indziej??
Co tu taka cisza dzisiaj???
Vanilka namówilas mnie i jadę z mamą na zakupy za godzinę hihi-może mi się humor poprawi , chociaz narazie jest beznadziejny!!

madzik hihih napewno to Ci humor poprawi :)

no cisza tutaj dzis ;/
ja to prasuje -przerwy sobie robie male bo krzyz boli ...no i duszno w chooj !!!to by bylo nieludzkie zebym dotrwala do porodu nie zaliczajac upalow:)przeciez ja z moim zyciowym pechem nie moge miec tak fajnie :)

Perla namawia mnie na wizytę na Karowej, byłam na stronie i w piątki poradnia patologii ciąży nie pracuje, a dziś już zamknięte.
Chciałam iść też na prywatną wizytę do ordynatora z Kasprzaka, ale gabinet pracuje tylko w pon i środy... wrrrr

Tweenie to nieciekawie bo cały weeknd nerwówki-może jest jakiś dobry lekarz który dzisiaj lub jutro robi usg??
Vanilka mi tez duszno w cholerę jest-pootwieralam wszytskie okna-mój M mówi że na głowę upadłam bo wszystkim jest zimno a mi duszno.Rob przerwy w tym prasowaniu-mnie ostatnio wlasnie prasowanie tak dobiło,że nogi mialam jak baniaki!!
Bożeeee ja chce zeby była połowa czerwca już!!!Wtedy mogę spokojnie rodzic juz!!!

ale i tak podobno dziś nie ma sensu... W nast tygodniu muszę mieć. Podjadę jutro na tą Karową i zobaczymy, co tam wymyślą...

reklama
Do góry