wróciłam z wojaży:-) dostarczyłam l4 i leg ubezp do podbicia do pracy, nowej umowy dla mnie nie ma. chociaz do końca starej został tydzień- ale przecież to kuuuuuupa czasu
ale jestem zszokowana wspaniałomyślnością mego pracodawcy, bo przedłuzenie będzie do momentu porodu (tyle co muszą), a po macierzyńskim 'możemy rozmawiać' - wzruszenie ściska mnie za gardło
jeszcze bilety do kina nawet mi przysłali na prawie do widzenia- fiu fiu:-)
Maruśka wspaniały ten link- ale skąd oni tam to wszystko o mnie wiedzą???
będę się dowartościowywać codziennie rano:-)
agatka natalia mnie nie zaleje, bo mieszkam w bloku na I p, ale na tvn24 mówili, że woda opada , a w rmf-ie, że się podnosi w niektórych miejscach
a tego doradcę to chyba pop...., w bankowości akurat ni jest teraz latwo, a z kredytu hipotecznego ma sporą kasę, więc niech nie świruje jarząbka
ja bym burakowi powiedziała, że mi się w takim razie zachciało znaleźć innego doradcę:-) ja już tyle piguł wcinam, że już nie wiem co, gdzie i kiedy wkładać
jedyneczka ja jak mój się sponiewiera i potem cierpi, to też chodzę i dogaduję-taka ze mnie niehumanitarna świnia:-) walą w gumy z tymi oknami- ja też nie cierpię niesłowności, tym bardziej, że nie jest to rzecz tania, a kijowa opinia się ciągnie potem za sprzedawcą- rozpraw się z nimi;-)
perla to moja chyba tipsy jakoś sobie załatwiła, bo mnie też w okolicy pępka boli- nie widzę innej możliwości
a podobno Angole nie mają fantazji
tiffi cierpliwości do fachowców i powodzenia na wizycie
Mysza no problem tkwi w tym, że dopuściliśmy się błędów wychowawczych i takiego mam w domu gnojka terrorystę małego kudłatego, mam nadzieję, że z tym drugim dzieckiem lepiej nam pójdzie
jak jest niegrzeczna, to ją straszę, że opchniemy ją z osprzętem na allegro i jeszcze do przodu będę
a Ty się lansuj na wyjście, a nie gadaj tu o jakiś pasztetach
nadiaa trzymajcie się tam!!!
ja dalej piorę jak szalona, bo mi się suszarnia zwolniła cała, zadam przy okazji głupie pytanie: a skarpetusie i nidrapki te malunie to też się prasuje?
na tvn24 własnie mówią, że ewakuują kobietę w ciąży- biedna, boszzzzz co za stres