reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny dzisiaj zaczęłam remont łazienki dopiero początek a już mam dość... Nie mam czasu na nic!!

reklama
wróciliśmy ze SR- dziś pielęgnacja noworodka, nic ciekawego , dziwne teorie o stosowaniu pudru do pupy, tetry, dziwne kąpanie i ubieranie w koszulki na troczki z tyłu wiazane takie sprzed 20 lat:-) a jak D się zabrał do walki z pieluchą tetrową, to się popłakałam ze śmiechu- jak na chińskiej bajce mi łzy leciały:-D

nadiaa , tiffi a ja napuściłam wannę wody i do garó jeszcze- taka ze mnie harcerka:-D któręś ujecia rzeczywiście ie działają, ale inne przejęły ich rolę
Mysza jeśli posiadasz internet z kabłowki to zazw musisz mieć modem z inetrnetem od kabłowki i do niego dopiero wpięty router, jęsli posiadasz internet z tp wystraczy router wpięty od razu do linii telefonicznej i wtedy niepotrzebny modem

Witam Brzusie!!!
Co za dzień..:eek:...Nawet Sara ma dzisiaj lenia:sorry:...Widzę,że końcówki naszych ciąż to pasmo problemów i strach..ohhh..Nawet mnie nie ominął szpital...Lepiej dmuchać na zimne...
Tweenie..,Perła..Atebe...Trzymam za Was kciuki!!!!
Ja też nie mam spakowanej torby:dry:...ani ciuszków popranych..wszystko leży w szafie pomieszane..Szczerze nie chce mni się,a to wszystko przez tą nie wiedzę co do mieszkania..Jak ja bym chciała być o to spokojna...Cała noc nie śpię bo się martwię..a mieszkania do wynajęcia nie znalazłam,te ceny:eek::szok:...
BUZIOLE

jedyneczka no to klops, bo to były ostatnie zajęcia:-D niby, że teraz powrót do natury i takie tam, ale wg mnie to była tylko wymówka, żeby przemycić te babcine sposoby, które nie wszystkie są złe, ale jak usłyszałam, że do mycia buzi stosuje się waciki z waty wygotowane wwe wrzątku i póżniej moczone w przegotowanej wodzie, a przez pierwsze tygodnie tetra najlepsza, a papmki okazjonalnie, to wymiękłam, bo zajmowałam się małymi dzieciaczkami i takich cudów nie pamiętam

dzieki dziewczyny jeszcze raz!
Mysza ja nie pomoge bo sie nie znam na tym... :zawstydzona/y:
Ewelad nie moge jakie porady poloznej! prawie jak mojej tesciowej :-D
Kama tak jak pisze Tiffi w akademikach niech poszukaja... :tak:
kurcze ja sie troche wczoraj zalamalam... Wy juz pranie, prasowanie, a ja w ciemnej doopie... przeciez ja dopiero za miesiac do PL lece i tam to mialam zrobic, ale teraz jestem w kropce, co jak tfu tfu tu wczesniej urodze? niewiem co robic...

dzięki dziewczynki za dobre chęci ;-)

Ewelad - no właśnie dzwoniłam do bracika, on nie ma modemu.
Ja mam internet sieciowy, ale właśnie bez modemu i teraz się pierdzielę z tym routerem... Szlag mnie trafi... Poczekam aż bracik wróci z pracy może mi pomoże skonfigurować...

Mysza żeby była jasnośc, to ja nie jestem taka informatycznie rozwinięta, tylko mój D jest informatykiem, jak coś chcesz konkretnie wiedzieć, to zapytam go

reklama
ewelad no nasza też mówiła że czasem gdy nie pomagają żadne maści na pupke np. to mąka ziemniaczana dobra i lekki krochmal do kąpieli ale to raczej tak jakby co. I waciki wygotowane? :szok: ale jaja :-D

malewa ja niby z owocami miałam zjeść, taką mieszanką z puszki ale owoce zostały a śmietana zniknęła :-p

perla może cośkolwiek poszykuj od wypadku :sorry:

Do góry