reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny dzisiaj zaczęłam remont łazienki dopiero początek a już mam dość... Nie mam czasu na nic!!

reklama
wróciliśmy ze SR- dziś pielęgnacja noworodka, nic ciekawego , dziwne teorie o stosowaniu pudru do pupy, tetry, dziwne kąpanie i ubieranie w koszulki na troczki z tyłu wiazane takie sprzed 20 lat:-) a jak D się zabrał do walki z pieluchą tetrową, to się popłakałam ze śmiechu- jak na chińskiej bajce mi łzy leciały:-D

nadiaa , tiffi a ja napuściłam wannę wody i do garó jeszcze- taka ze mnie harcerka:-D któręś ujecia rzeczywiście ie działają, ale inne przejęły ich rolę
Mysza jeśli posiadasz internet z kabłowki to zazw musisz mieć modem z inetrnetem od kabłowki i do niego dopiero wpięty router, jęsli posiadasz internet z tp wystraczy router wpięty od razu do linii telefonicznej i wtedy niepotrzebny modem

Witam Brzusie!!!
Co za dzień..:eek:...Nawet Sara ma dzisiaj lenia:sorry:...Widzę,że końcówki naszych ciąż to pasmo problemów i strach..ohhh..Nawet mnie nie ominął szpital...Lepiej dmuchać na zimne...
Tweenie..,Perła..Atebe...Trzymam za Was kciuki!!!!
Ja też nie mam spakowanej torby:dry:...ani ciuszków popranych..wszystko leży w szafie pomieszane..Szczerze nie chce mni się,a to wszystko przez tą nie wiedzę co do mieszkania..Jak ja bym chciała być o to spokojna...Cała noc nie śpię bo się martwię..a mieszkania do wynajęcia nie znalazłam,te ceny:eek::szok:...
BUZIOLE

jedyneczka no to klops, bo to były ostatnie zajęcia:-D niby, że teraz powrót do natury i takie tam, ale wg mnie to była tylko wymówka, żeby przemycić te babcine sposoby, które nie wszystkie są złe, ale jak usłyszałam, że do mycia buzi stosuje się waciki z waty wygotowane wwe wrzątku i póżniej moczone w przegotowanej wodzie, a przez pierwsze tygodnie tetra najlepsza, a papmki okazjonalnie, to wymiękłam, bo zajmowałam się małymi dzieciaczkami i takich cudów nie pamiętam

dzieki dziewczyny jeszcze raz!
Mysza ja nie pomoge bo sie nie znam na tym... :zawstydzona/y:
Ewelad nie moge jakie porady poloznej! prawie jak mojej tesciowej :-D
Kama tak jak pisze Tiffi w akademikach niech poszukaja... :tak:
kurcze ja sie troche wczoraj zalamalam... Wy juz pranie, prasowanie, a ja w ciemnej doopie... przeciez ja dopiero za miesiac do PL lece i tam to mialam zrobic, ale teraz jestem w kropce, co jak tfu tfu tu wczesniej urodze? niewiem co robic...

dzięki dziewczynki za dobre chęci ;-)

Ewelad - no właśnie dzwoniłam do bracika, on nie ma modemu.
Ja mam internet sieciowy, ale właśnie bez modemu i teraz się pierdzielę z tym routerem... Szlag mnie trafi... Poczekam aż bracik wróci z pracy może mi pomoże skonfigurować...

Mysza żeby była jasnośc, to ja nie jestem taka informatycznie rozwinięta, tylko mój D jest informatykiem, jak coś chcesz konkretnie wiedzieć, to zapytam go

reklama
ewelad no nasza też mówiła że czasem gdy nie pomagają żadne maści na pupke np. to mąka ziemniaczana dobra i lekki krochmal do kąpieli ale to raczej tak jakby co. I waciki wygotowane? :szok: ale jaja :-D

malewa ja niby z owocami miałam zjeść, taką mieszanką z puszki ale owoce zostały a śmietana zniknęła :-p

perla może cośkolwiek poszykuj od wypadku :sorry:

Do góry