reklama
ewelad
Fanka BB :)
wróciliśmy ze SR- dziś pielęgnacja noworodka, nic ciekawego , dziwne teorie o stosowaniu pudru do pupy, tetry, dziwne kąpanie i ubieranie w koszulki na troczki z tyłu wiazane takie sprzed 20 lat:-) a jak D się zabrał do walki z pieluchą tetrową, to się popłakałam ze śmiechu- jak na chińskiej bajce mi łzy leciały
nadiaa , tiffi a ja napuściłam wannę wody i do garó jeszcze- taka ze mnie harcerka któręś ujecia rzeczywiście ie działają, ale inne przejęły ich rolę
Mysza jeśli posiadasz internet z kabłowki to zazw musisz mieć modem z inetrnetem od kabłowki i do niego dopiero wpięty router, jęsli posiadasz internet z tp wystraczy router wpięty od razu do linii telefonicznej i wtedy niepotrzebny modem
nadiaa , tiffi a ja napuściłam wannę wody i do garó jeszcze- taka ze mnie harcerka któręś ujecia rzeczywiście ie działają, ale inne przejęły ich rolę
Mysza jeśli posiadasz internet z kabłowki to zazw musisz mieć modem z inetrnetem od kabłowki i do niego dopiero wpięty router, jęsli posiadasz internet z tp wystraczy router wpięty od razu do linii telefonicznej i wtedy niepotrzebny modem
jedyneczka
Fan(ka)
ewelad a może pani wam właśnie pokazywała jak było 20lat temu a na następnych zajęciach będzie jak to się robi teraz
Zjadłam miske bitej śmietany i mi niedobrze :-eek:
Ja to chyba bym ze dwie takie mich wielkie zjadła i do tego jeszcze jakie truskawki albo jagody. Mam naadzieje że może prąd wyłączą i nie będe miała jej czym ubić ;-)
Oliwia1986
Aktywna w BB
Witam Brzusie!!!
Co za dzień.....Nawet Sara ma dzisiaj lenia...Widzę,że końcówki naszych ciąż to pasmo problemów i strach..ohhh..Nawet mnie nie ominął szpital...Lepiej dmuchać na zimne...
Tweenie..,Perła..Atebe...Trzymam za Was kciuki!!!!
Ja też nie mam spakowanej torby...ani ciuszków popranych..wszystko leży w szafie pomieszane..Szczerze nie chce mni się,a to wszystko przez tą nie wiedzę co do mieszkania..Jak ja bym chciała być o to spokojna...Cała noc nie śpię bo się martwię..a mieszkania do wynajęcia nie znalazłam,te ceny...
BUZIOLE
Co za dzień.....Nawet Sara ma dzisiaj lenia...Widzę,że końcówki naszych ciąż to pasmo problemów i strach..ohhh..Nawet mnie nie ominął szpital...Lepiej dmuchać na zimne...
Tweenie..,Perła..Atebe...Trzymam za Was kciuki!!!!
Ja też nie mam spakowanej torby...ani ciuszków popranych..wszystko leży w szafie pomieszane..Szczerze nie chce mni się,a to wszystko przez tą nie wiedzę co do mieszkania..Jak ja bym chciała być o to spokojna...Cała noc nie śpię bo się martwię..a mieszkania do wynajęcia nie znalazłam,te ceny...
BUZIOLE
ewelad
jedyneczka no to klops, bo to były ostatnie zajęcia niby, że teraz powrót do natury i takie tam, ale wg mnie to była tylko wymówka, żeby przemycić te babcine sposoby, które nie wszystkie są złe, ale jak usłyszałam, że do mycia buzi stosuje się waciki z waty wygotowane wwe wrzątku i póżniej moczone w przegotowanej wodzie, a przez pierwsze tygodnie tetra najlepsza, a papmki okazjonalnie, to wymiękłam, bo zajmowałam się małymi dzieciaczkami i takich cudów nie pamiętam
perla2212
dzieki dziewczyny jeszcze raz!
Mysza ja nie pomoge bo sie nie znam na tym...
Ewelad nie moge jakie porady poloznej! prawie jak mojej tesciowej
Kama tak jak pisze Tiffi w akademikach niech poszukaja...
kurcze ja sie troche wczoraj zalamalam... Wy juz pranie, prasowanie, a ja w ciemnej doopie... przeciez ja dopiero za miesiac do PL lece i tam to mialam zrobic, ale teraz jestem w kropce, co jak tfu tfu tu wczesniej urodze? niewiem co robic...
Mysza ja nie pomoge bo sie nie znam na tym...
Ewelad nie moge jakie porady poloznej! prawie jak mojej tesciowej
Kama tak jak pisze Tiffi w akademikach niech poszukaja...
kurcze ja sie troche wczoraj zalamalam... Wy juz pranie, prasowanie, a ja w ciemnej doopie... przeciez ja dopiero za miesiac do PL lece i tam to mialam zrobic, ale teraz jestem w kropce, co jak tfu tfu tu wczesniej urodze? niewiem co robic...
Mysza1984
lalllalalala ;-)
dzięki dziewczynki za dobre chęci ;-)
Ewelad - no właśnie dzwoniłam do bracika, on nie ma modemu.
Ja mam internet sieciowy, ale właśnie bez modemu i teraz się pierdzielę z tym routerem... Szlag mnie trafi... Poczekam aż bracik wróci z pracy może mi pomoże skonfigurować...
Ewelad - no właśnie dzwoniłam do bracika, on nie ma modemu.
Ja mam internet sieciowy, ale właśnie bez modemu i teraz się pierdzielę z tym routerem... Szlag mnie trafi... Poczekam aż bracik wróci z pracy może mi pomoże skonfigurować...
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
ewelad no nasza też mówiła że czasem gdy nie pomagają żadne maści na pupke np. to mąka ziemniaczana dobra i lekki krochmal do kąpieli ale to raczej tak jakby co. I waciki wygotowane? ale jaja
malewa ja niby z owocami miałam zjeść, taką mieszanką z puszki ale owoce zostały a śmietana zniknęła
perla może cośkolwiek poszykuj od wypadku
malewa ja niby z owocami miałam zjeść, taką mieszanką z puszki ale owoce zostały a śmietana zniknęła
perla może cośkolwiek poszykuj od wypadku