reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
aha skoro mowili ,ze jest ok to dobrze .Wiesz ...dobrze,ze idziesz do tego szpitala bo dokladnie Cie zbadaja ,usg pewnie kilka zrobia ...
tylko nie sluchaj lasek rodzacych:)

czesc dziewczynki -kuzwa prawie dwa dni nie miałam czasu zeby zobaczyc co u WAS ,u nas pogoda oczywiscie do doopy i własnie Filips mi sie uspił na fotelu ciekawa jestem co on bedzie w nocy robił

Ach... Czuje sie fatalnie... Boli i twardnieje mi brzuch, kręgosłup juz dawno wszedł mi w tylek i nie wiem dlaczego. Tak sobie myślę ze to chyba nerwy- ojciec doprowadzi mnie kiedys do białej gorączki- ale z tego co czytam to ogolnie u nas na bb nie zaciekawie wiec dziewczyny moze to pogoda? A moze Poprostu zbyt wszystkim sie przejmujemy? Ja sie przejmuje?! Ech... Normalnie-depresyjny dzień. I jeszcze M caly tydzien po 12 i to na noc bo tyle pracy. Nic tylko wyć. Ciesze sie perla ze ty nadal w dwupaku:)

Mysza ja mam tak- gniazdko od kablówki i z tamtąd idzie sobie przewód do urządzenia motoroli - blagam nawet nie pytaj czy to modem czy router bo nie wiem- i z tamtąd idzie kabel do kompa. Szkoda tylko ze komp nie działa. Na szczescie mam jeszcze blueconnekt w tel.

tweenie szkoda z tym netem:sorry: miłych zajęć ;-)

dzamena
właśnie myślałam o tobie :-p a czym ty taka zajęta?

mysza
ja nie pomogę bo nawet nie bardzo rozumiem co do mnie gadasz:-D lapka mam bezprzewodowo i tylko wiem że jak nie mryga skrzyneczka z tp to trzeba czasem nacisnąć taki dzyndzel :-p:-D

Zjadłam miske bitej śmietany i mi niedobrze :-:)eek:

reklama
Do góry