reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
dziewczynki !!! ważne pytanie...
czy te, które mają router mają go podpięty do modemu, czy może mają kablówkę i bezpośrednio do routera ??
czy te, które mają router mają go podpięty do modemu, czy może mają kablówkę i bezpośrednio do routera ??
Ach... Czuje sie fatalnie... Boli i twardnieje mi brzuch, kręgosłup juz dawno wszedł mi w tylek i nie wiem dlaczego. Tak sobie myślę ze to chyba nerwy- ojciec doprowadzi mnie kiedys do białej gorączki- ale z tego co czytam to ogolnie u nas na bb nie zaciekawie wiec dziewczyny moze to pogoda? A moze Poprostu zbyt wszystkim sie przejmujemy? Ja sie przejmuje?! Ech... Normalnie-depresyjny dzień. I jeszcze M caly tydzien po 12 i to na noc bo tyle pracy. Nic tylko wyć. Ciesze sie perla ze ty nadal w dwupaku
Mysza ja mam tak- gniazdko od kablówki i z tamtąd idzie sobie przewód do urządzenia motoroli - blagam nawet nie pytaj czy to modem czy router bo nie wiem- i z tamtąd idzie kabel do kompa. Szkoda tylko ze komp nie działa. Na szczescie mam jeszcze blueconnekt w tel.
jedyneczka
Fan(ka)
tweenie szkoda z tym netem miłych zajęć ;-)
dzamena właśnie myślałam o tobie a czym ty taka zajęta?
mysza ja nie pomogę bo nawet nie bardzo rozumiem co do mnie gadasz lapka mam bezprzewodowo i tylko wiem że jak nie mryga skrzyneczka z tp to trzeba czasem nacisnąć taki dzyndzel
Zjadłam miske bitej śmietany i mi niedobrze :-eek:
dzamena właśnie myślałam o tobie a czym ty taka zajęta?
mysza ja nie pomogę bo nawet nie bardzo rozumiem co do mnie gadasz lapka mam bezprzewodowo i tylko wiem że jak nie mryga skrzyneczka z tp to trzeba czasem nacisnąć taki dzyndzel
Zjadłam miske bitej śmietany i mi niedobrze :-eek:
niunia456
Fanka BB :)
zadajesz cos ciezkie pytania powiem tylko ze mam cos czarnego i bialego no i puszke na scianie za duzo tych kabli i dzyndzlidziewczynki !!! ważne pytanie...
reklama