reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kama no coś ty ja ci nie pomogłam zbytnio, mysza ci podała jakieś namiary, ale myślę, że trzeba poszukać np w Międzylesiu, bo Warszawa sama w sobie jest dość droga. Co do telefonu już mam od tweenie - dzięki
ewcik masz rację od 24.05 a ja jak widzisz poleciałam jak głupia i wróciłam z niczym, a ciuszki leżą i czekają
ewelad mówili w tv, że to ktoś sobie jaja robi podając takie informacje, że nie będzie wody ludzie wykupują zgrzewkami pitną wodę, więc najpierw zweryfikuj info, czy rzeczywiście tej wody nie będzie
niunia królestwo za świeżą drożdżówkę :tak:

Ja to nie wiem czy dzisiaj jakiś dzień straszaka był, ale może to nas zmobilizuje do szykowania toreb, wyprawek i do tego by odpoczywać dużo.
Ja dzisiaj chciałam kupić jakiś soczek typu bobo dla dzieciaczków bez cukru - ale porażka mało który (tylko jeden znalazłam bez cukru) tak to wszystkie mają dodatki cukru. Zaskoczyłam się, bo myślałam, że to jest dużo prostsze, zakup soczku dla dzieci bez cukru. Ja zjadłam dziś obiad - kalafior i jajao sadzone full wypas normalnie.

reklama
Dziewczyny ,które nie są wpisane na nasza listę kontaktową proszę o dane na Priva do mnie:województwo,miasto,data urodzenia, mail,i przedewszytskim numer telefonu komórkowego, bo tworzeę nową listę :)
Madzik - super pomysł aby uaktualnić listę, zaraz na prv podeślę swoje dany, bo aisim dopisywała mnie w drugiej turze, ale chyba nie do wszystkich potem lista doszła, zresztą po mnie inne lipcóweczki też dosyłały dane, ale aktualizacji z większego zdarzenia chyba nie było, więc teraz chyba najwyższy czas na to nastał.

Tweenie - będzie dobrze, w szpitalu pod dobrą opieką będziesz, tylko tak jak piszesz, nie bierz do siebie tych opowieści o wszystkich przypadkach, bo nie wolno się nakręcać. Jak pójdziesz tam z dobrym nastawieniem to wszsytko będzie ok. Trzymaj się Kochana, jesteśmy z Tobą!

tweenie to niestety prawda że same opowieści tam mogą zdołować a ciężko uniknąć rozmów:sorry2: a neta bezprzewodowego nie masz żeby zabrać ? to byś z nami pogadała to kupiła znów coś fajnego na allegro i jakoś by leciało:sorry2: a wiesz już na jak długo czy dopiero się określą? a już o jakiejś diecie Ci mówiła ginka ?

tiffi jakiś pysio chyba jest bez cukru ale to z gęstych no i nie wiem czy nie słodzony czymś innym zamiast cukru czego może też Ci nie wolno:confused:

Mój kochany teściu przyjechał dosypać mi węgla do zasobnika coby mi nie wygasło:tak: No i dobrze bo się okazało że M musi jeszcze do Warszawy jechać z targów na szkolenie spóźnione bhp i dopiero w piątek wraca wieczorem:wściekła/y:

to wpadaj jeszcze cieple ;) oczekujac na drozdzowki czuje straszny bol brzucha jak bym zaraz miala okres dostac brzuch mam twardy jak kamien nigdy tak nie mialam nie chce panikowac ani nic wyolbrzymiac ale nie wiem czy to normalne :(:(

obserwuj czy macica sie stawia ...czy skurcze jakies sa ...

tweenie jak Ty bez neta dasz rade w szpitalu ???

nic nie mówiła o diecie. Nie wiadomo dlaczego ja rosnę, a Mała nie. Nie mam neta bezprzewodowego niestety, tak więc lipa. Jutro popołudniu będę wiedziała więcej, co dalej z nami będzie

reklama
Do góry