reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam nowe przyszłe mamuski. Cieszę sie, ze nas tu przybywa. :-):-):-)

Dziewczyny z tym plamieniem to jest róznie. Znam dziewczyny co mialy plamienia i skonczyło sie wszystko dobrze i urodziły zdrowe śliczne dzidziusie. Wiem, ze kazda plamka to ogromny stres, Ja sama lata non stop do łazienki i patrze czy nic nie ma. Jestem dopiero 4 dni po spodziewanej @
Na bete hcg chce jechac we wtorek. Dodam, ze objawów żadnych nie mam. Jedynie jestem senna i przespałabym caly dzien. O drugiego dzidziusia staralismy sie i udało sie za drugim razem aż w to nie wierze.

reklama
nutella faktycznie terminy mamy identyczne...:-) i to plamienie w tym samym czasie , może to naturalne :-)Fajnie by było urodzić dzieciaczki w tym samym terminie:-D

Ja z moją małą mdłości miałam od 5 tygodnia i wymioty non stop, schudłam 2 kg i martwiłam się tym, a teraz się martwię ,bo mdłości ani widu ani słychu, a dupeczka rośnie. Już nie mieszcze się w moje standardowe jeansy i brzuszek już wypchało , a z Nikunią to dopiero coś było widać w 4 miesiącu :-)

Pozdrawiam:blink:

Ostatnia edycja:
Ja tam właśnie czekam z tym suwaczkiem, bo się jeszcze boję.
Ale w sumie nigdy przesądna nie byłam, więc zrobię, co ma być to będzie :)
nutella i ta beta też nam podobnie skoczyła 23.10 miałam 186, a 3 dni potem 1004 miU/ml :)

Ostatnia edycja:
ja bety nie robiłam bo odrazu miaklam 2 testy pozyt.
kurna ide w przyszłym tyg dokładnie 9 list. w swoje urodziny do lekarza na usg! trzese portami zeby było dobrze!! ahhh jak ja przezyje ten pierwszy trymestr :-:)-:)-:)-:)-:)-(
trymestr jasne! ja ledwo po studiach to jeszcze mi w głowie semestry :D

Ostatnia edycja:
u góry ppo lewym boku masz ustawienia ---->wchodzisz w nei dalej w edytuj sygnature, z wybranego suwaczka wklejasz kod bbc kode ---zapisz sygnature i gotowe

reklama
Do góry