reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Claudia jestem w szoku jak ta su.. w szpitalu Cię potraktowała!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się w głowie nie mieści:no: Ja w pierwszej ciąży też zostałam źle potraktowana przez pana ginekologa,aż miałam łzy w oczach gdy mnie przyjmował :-:)wściekła/y: ale byłam tak przerażona wszystkim,że mu nic nie odpowiedziałam,czułam się jak uczennica w szkole.Tym razem sobie obiecałam,że nikt już mnie źle nie potraktuje,bo to jest ich zasrany obowiązek,i jak będzie potrzeba to też męża wyślę.
A u mnie nic nowego,Mikołaj mnie ominął ;-)no ale dzień się jeszcze nie skończył,prawda?:-D

reklama
Claudia jestem w szoku jak ta su.. w szpitalu Cię potraktowała!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się w głowie nie mieści:no: Ja w pierwszej ciąży też zostałam źle potraktowana przez pana ginekologa,aż miałam łzy w oczach gdy mnie przyjmował :-:)wściekła/y: ale byłam tak przerażona wszystkim,że mu nic nie odpowiedziałam,czułam się jak uczennica w szkole.Tym razem sobie obiecałam,że nikt już mnie źle nie potraktuje,bo to jest ich zasrany obowiązek,i jak będzie potrzeba to też męża wyślę.
A u mnie nic nowego,Mikołaj mnie ominął ;-)no ale dzień się jeszcze nie skończył,prawda?:-D

wiesz ja tez bylam w takim szoku, ze wogole nie wiedzialam co mam jej powiedziec, zreszta caly czas walczylam z placzem...ja sie tez obawiam, ze gdybym ja zaczela ochrzaniac to miglaby byc wredna i mnie specjalnie nastraszyc, nie powiedziec do konca prawdy, albo tak mnie badac zeby bolalo...najgorsze, ze jestes tak naprawde na ich łasce..

Ja biore Duphaston i lekarz zabronil sexiku.Jak wiadomo zakazany owoc najlepiej smakuje wiec teraz ochota wrocila;-)No, ale zakaz to zakaz i staram sie respektowac.Moze odpusc do jutra, a na wizycie zapytaj gina co dalej z tym tematem.

i ja sie wtam mikolajkowo!!!prezent w postaci rozgi byl;-)i to jakiej:-D
ja przepraszam ze tak malo sie odzywam ale ostatnie dni jak w jakims transie zyje,dzien zaplanowany od samiuskiego rana do wieczora a wieczorem to padam jak mucha najczesciej z laptopem w reku.
postaram sie was ponadrabiac jak nie dzisiaj to jutro;-)
dzisiaj mielismy gosci,moja brat z zona i powidzielismy o ciazy i ciesza sie razem z nami a czlowikowi lzej na sercu jak sie widzi tka szczera radosc.
ogolnie czuje sie dobrze czasami moglabym gory przenosic,tylko ze strasznie zyly mi powychodzily na piersiach,klatce piersiowej,rekach,nogach i pytam jest to normalne??

claudio jak przeczytalam o twojej wizycie to sie az sama zdenerwowalam,no jak tak mozna,wstretne babsko i sie mowi ze lekarz z powolania jest-taa akurat,takie to wogole tam nie powinny pracowac:wściekła/y:

i ja sie witam w ten mikołajkowy wieczór!!
U mnie dzień zleciał strasznie szybko i aktywnie!! Odwiedziłam moją 1,5 roczną chrześnicę z prezentem mikołąjkowym! A do mnie samej tez mikołaj przyszedł i nawet z rana sexik był. Już dawno nie widziałam tak szczsliwego męża, bo tym czasie posuchy normalnie dzisiaj inny człowiek szok!!! i jaki szczęśliwy!!

Claudia - po prostu brak słów...chamstwo w słuzbie zdrowia nie zna granic!! wredne babsko!! Ale nie martw się bo napewno wszystko jest ok!! Jutro idz do swojego lekarza to bedziesz spokojniejsza!!

troszkę z innej beczki zauważyłam że spodnie zaczęły mnie uciskać...hmm wcześnie trochę!! Trzeba będzie się rozejrzeć za jakąś nową garderobą.. w pierwszej kolejności oczywiście jakieś gatki!:tak:

troszkę z innej beczki zauważyłam że spodnie zaczęły mnie uciskać...hmm wcześnie trochę!! Trzeba będzie się rozejrzeć za jakąś nową garderobą.. w pierwszej kolejności oczywiście jakieś gatki!:tak:

u mnie to samo!!!
po domu to w dresach chodze a jak mam do pracy czy na miasto wyskoczyc to gacie za ciasne,to w brzuch uwieraja:tak:

reklama
u nas tez seksik byl ale bardziej z inicjatywy M ja tam ostatnio checi nie mam ale jak mi dzisiaj wyskoczyl w czapeczce mikolaja i tylko szerokim pasie na biodrach i to calkiem z rana jak oczy otwarlam(normalnie myslalam ze mi sie sni) to sie skusilam :D

a tak z innej beczki macie tez juz takie smieszne sny,bo czasami jak sie rano obudze to ze smiechu wytrzymac nie moge:)))

Do góry