reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Claudia jestem w szoku jak ta su.. w szpitalu Cię potraktowała!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się w głowie nie mieści:no: Ja w pierwszej ciąży też zostałam źle potraktowana przez pana ginekologa,aż miałam łzy w oczach gdy mnie przyjmował :-:)wściekła/y: ale byłam tak przerażona wszystkim,że mu nic nie odpowiedziałam,czułam się jak uczennica w szkole.Tym razem sobie obiecałam,że nikt już mnie źle nie potraktuje,bo to jest ich zasrany obowiązek,i jak będzie potrzeba to też męża wyślę.
A u mnie nic nowego,Mikołaj mnie ominął ;-)no ale dzień się jeszcze nie skończył,prawda?:-D

reklama
Claudia jestem w szoku jak ta su.. w szpitalu Cię potraktowała!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się w głowie nie mieści:no: Ja w pierwszej ciąży też zostałam źle potraktowana przez pana ginekologa,aż miałam łzy w oczach gdy mnie przyjmował :-:)wściekła/y: ale byłam tak przerażona wszystkim,że mu nic nie odpowiedziałam,czułam się jak uczennica w szkole.Tym razem sobie obiecałam,że nikt już mnie źle nie potraktuje,bo to jest ich zasrany obowiązek,i jak będzie potrzeba to też męża wyślę.
A u mnie nic nowego,Mikołaj mnie ominął ;-)no ale dzień się jeszcze nie skończył,prawda?:-D

wiesz ja tez bylam w takim szoku, ze wogole nie wiedzialam co mam jej powiedziec, zreszta caly czas walczylam z placzem...ja sie tez obawiam, ze gdybym ja zaczela ochrzaniac to miglaby byc wredna i mnie specjalnie nastraszyc, nie powiedziec do konca prawdy, albo tak mnie badac zeby bolalo...najgorsze, ze jestes tak naprawde na ich łasce..

Ja biore Duphaston i lekarz zabronil sexiku.Jak wiadomo zakazany owoc najlepiej smakuje wiec teraz ochota wrocila;-)No, ale zakaz to zakaz i staram sie respektowac.Moze odpusc do jutra, a na wizycie zapytaj gina co dalej z tym tematem.

i ja sie wtam mikolajkowo!!!prezent w postaci rozgi byl;-)i to jakiej:-D
ja przepraszam ze tak malo sie odzywam ale ostatnie dni jak w jakims transie zyje,dzien zaplanowany od samiuskiego rana do wieczora a wieczorem to padam jak mucha najczesciej z laptopem w reku.
postaram sie was ponadrabiac jak nie dzisiaj to jutro;-)
dzisiaj mielismy gosci,moja brat z zona i powidzielismy o ciazy i ciesza sie razem z nami a czlowikowi lzej na sercu jak sie widzi tka szczera radosc.
ogolnie czuje sie dobrze czasami moglabym gory przenosic,tylko ze strasznie zyly mi powychodzily na piersiach,klatce piersiowej,rekach,nogach i pytam jest to normalne??

claudio jak przeczytalam o twojej wizycie to sie az sama zdenerwowalam,no jak tak mozna,wstretne babsko i sie mowi ze lekarz z powolania jest-taa akurat,takie to wogole tam nie powinny pracowac:wściekła/y:

i ja sie witam w ten mikołajkowy wieczór!!
U mnie dzień zleciał strasznie szybko i aktywnie!! Odwiedziłam moją 1,5 roczną chrześnicę z prezentem mikołąjkowym! A do mnie samej tez mikołaj przyszedł i nawet z rana sexik był. Już dawno nie widziałam tak szczsliwego męża, bo tym czasie posuchy normalnie dzisiaj inny człowiek szok!!! i jaki szczęśliwy!!

Claudia - po prostu brak słów...chamstwo w słuzbie zdrowia nie zna granic!! wredne babsko!! Ale nie martw się bo napewno wszystko jest ok!! Jutro idz do swojego lekarza to bedziesz spokojniejsza!!

troszkę z innej beczki zauważyłam że spodnie zaczęły mnie uciskać...hmm wcześnie trochę!! Trzeba będzie się rozejrzeć za jakąś nową garderobą.. w pierwszej kolejności oczywiście jakieś gatki!:tak:

troszkę z innej beczki zauważyłam że spodnie zaczęły mnie uciskać...hmm wcześnie trochę!! Trzeba będzie się rozejrzeć za jakąś nową garderobą.. w pierwszej kolejności oczywiście jakieś gatki!:tak:

u mnie to samo!!!
po domu to w dresach chodze a jak mam do pracy czy na miasto wyskoczyc to gacie za ciasne,to w brzuch uwieraja:tak:

reklama
u nas tez seksik byl ale bardziej z inicjatywy M ja tam ostatnio checi nie mam ale jak mi dzisiaj wyskoczyl w czapeczce mikolaja i tylko szerokim pasie na biodrach i to calkiem z rana jak oczy otwarlam(normalnie myslalam ze mi sie sni) to sie skusilam :D

a tak z innej beczki macie tez juz takie smieszne sny,bo czasami jak sie rano obudze to ze smiechu wytrzymac nie moge:)))

Do góry