reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

i ja sie witam poniedzialkowo:-)
dzisiaj co chwilke wstawalam siku chyba z 8 razy bylam teraz dopiero co sie z lozka zwleklam bez wiekszej ochoty na cokolwek najlepiej poleniuchowalabym caly dzien a tu w planach wizyta u fryzjera,pojscie do banku i male zakupy.
tak sie zastanawiam co tu na sniadanko zjesc.

reklama
NIestety nie pomogę, mnie nic nie swędzi, ale dziewczyny wcześniej pisały, że tak się dzieje przy rozciąganiu skóry przy rosnącym brzuszku - ale to chyba za wcześnie?

Claudia wspolczuje przezyc! ze tez musialas na taka wstretna babe trafic... daj znac po lekarzu!
jesli chodzi o swedzenie brzucha, to rzeczywiscie jest to spowodowane rozciagajaca sie skora, u szczuplych dziewczyn moze byc juz na tym etapie...

Kama, spróbuj FISSAN, jest stosunkowo niedrogi i bardzo wydajny. Kupisz go w każdej aptece, kosztuje ok. 30 - 40 zł. Jak dla mnie rewelacja. Kupiłam go za namowa koleżanki, używała go całą ciążę i nie ma ani jednego rozstępu. Tez jest bardo drobnej budowy. Pozdrawiam:-)

ja jestem bardzo drobnej budowy i brzuszek sie zaokragla
no widzisz, to dlatego swedzi! ja uzywalam w poprzedniej ciazy olejku przeciw rozstepom (dla ciezarowek) z Rossmann'a (tez z polecenia) i bylam bardzo zadowolona, ani 1 rozstepu, gladka, elastyczna skora i fajny zapach...

Ostatnia edycja:
Witam po weekendzie, moje samo poczuje już dobrze, wszystko wróciło do normy, musiałam się wypłakać i pogodzić z możliwością niepowodzenia. Teraz będę grzecznie czekać do następnego USG ;-), z Bety zrezygnowałam, bo nie chcę się dodatkowo stresować, zresztą co ma być to będzie :tak:.

Kama jak swędzi to już stosuj jakiś krem typowo ciążowy :tak:, ja tak jak kasik polecam FISSAN, używałam w pierwszej ciąży i rozstępów brak, no ale wiadomo na każdą z Nas może lepiej działać co innego :sorry:.

Claudia a twoja historia wręcz niewiarygodna :szok:, co to za okropna baba :szok:, mam nadzieję, że po dzisiejszej wizycie będziesz spokojna i szczęśliwa :-).

reklama
Kama - mnie tez swędzi od 3 dni, kupiłam Fissan bo koleżanka mi poleciala 28 zł w aptece, ale strasznie tłusty!!
Geperty - może jednak zaryzykowałabyś tą bete, mogłaby Cię to troszkę uspokoić!!
Claudia - melduj nam tu szybko co i jak po wizycie u gina!! Oczywiście trzymam kciuki mocno!! Zapewne będzie dobrze!

Ja od dziś mam L-4 ale z rana musiałam wcześnie wstać i zrobić kilka rzeczy do pracy i przesłać mailem!! No i chałupe muszę trochę ogarnąć bo nic przez weekend nie posprzątałam.a planowałam obijanie się na kanapie z książką!!:-(

Do góry