reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ostatnia edycja:
reklama
Pomidorowa...mmm... :-)

Vanilka
lepiej nie drap.Wiem,że ciężko się powstrzymać ale jak sobie pomyślę o tych rozstępach.. brrr :nerd:

Strasznie nie mogę się doczekać tego usg :-p jeszcze 1,5 godziny:-p Ciekawe ile waży malutka...oby nie było tak tragicznie.:sorry2:I jak ta wątróbka...Ciekawość mnie pożera:sorry2:

Asienka po pierwszej ciazy mam rozspety i patrze na nie teraz z sentymentem :tak:
wiec jak kilka nowych sie pojawi napewno mnie nie zmartwi bo tez chce miec pamiatke po tym synku :-D:tak:
tylko oby nie poszlo mi ich duzo bo tego to bym nie chciala !!ale kilka moze byc ;-)

czesc dziewczyny!
pomidorowka? zrobilam w sobote i nie tknelam do tej pory :szok: mimo ze uwielbiam, ale 1 raz w zyciu nie mialam na nia checi i dzis chyba wyleje... :sorry2:
Vanilka zabije za ten placek!!! ;-)
dziewczyny gratki udanych usg! :tak:
Asienka powodzonka! fajnie ze glukoza ok. :-)
AniaPestka zdrowka dla syncia :tak:
Emih nalezy sie pare klapsow na tylek! :wściekła/y: wracaj do nas ;-)
Geperty dzis o Tobie myslalam! i o Mammi... czy ktos cos wie? emih, moze Ty? :sorry2:
Dzamena wspolczuje... oby to sie nie powtorzylo! :-(
Tiffi biedactwo... :-(
Cynamonka znam tan bol niestety... :crazy:
Jedyneczka piknie napisalas na wozkowym! :tak: ja dlatego tez min.wlasnie zamowilam sobie mini lapka coby sobie z M-em nie wyrywac, ale jakos nie moze kurier dotrzec :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ewcik echhhhh dzisiaj nie jest mój najlepszy dzień
dzamena może jednak truskawki mogłabym. Wszystkiego dowiem się w piątek
emih to mocno cię męczą te skurczybyki, a rozmawiałaś z lekarzem na ten temat????
aneta pewnie, że dam radę z tą dietą, ale co konkretnie powie, to nie wiem. No nic muszę czekać do piątku
asieńka wizyte u dibaetologa mam w piątek rano, a po południu mam wizytę u gin. Też się martwiłam, że terminy odległe, ale był wolny w piątek
ania pestka dzięki kochana, taki dzisiaj mam właśnie dzień
atabe niestety nie wiem ile mam tego białka, bo nie odebrałam wyników, a w systemie ich nie ma, tylko ginka mi powiedziała jak rano do mnie dzwoniła. A powiedz robiłaś próbkę moczy z tamponem czy bez?? Bo z tego wynika, że to może poważnie zaburzać. Jutro zrobię powtórkę będę wiedziała
mruczka fajnie, że u Ciebie wszystko dobrze i dzidzia ok

Poszłam odebrać płaszcz z pralnii i zrobiłam mini zakupy, no bo wszystko co chiałam wziąć okazywało się mocno z cukrem lub tłuszczem. Nie wiem co mi pozostanie jeść, ale zakupiłam wędlinę drobiową i piersi kurczaka i warzywa. Naprawdę mam kiepski humor, a to jeszcze w dzień urodzin M. Upiekłam mu ciasto ze śliwkami, bosko pachnie, ale nie wiesz czy jest dobre bo pierwszy raz je robiłam. Miałam w planach miłą kolację, ale teraz już sama nie wiem czy mi się chce cokolwiek robić. Może zrobię sałatę z grilowanym kurczakiem i warzywami grillowanymi.

tiffi a może nie będzie trzeba akurat z truskawek rezygnować,może będzie można je w zamian za coś innego:sorry2:

emih umów się kochana wcześniej jak dasz radę ze względu na te skórcze:no: powiem Ci tylko że jak przeleżałam w spokoju cały dzień bez dąsów M, nie pojawiły się wcale a wystarczy że mnie wpieni i już się coś dzieje, tylko jak to zrobić żeby się nie denerwować:-(

geperty witaj duszko:tak:dobrze że udało wam się odsapnąć a z porządkami pomalutku, ja tak zamierzam, choćby to miało miesiąc trwać:-p

aniapestka nie załatwiłam z dowodem:-Dbo były dzis takie kolejki że masakra, 5 minut wytrzymałam w tej duchocie a zanosiło się na 1,5 godziny w dodatku na stojąco , nie dałabym rady:no:ale jestem tak nabuzowana że jakby mnie złapała policja t (bo M mi tablice ściągnął) to bym ich wysłała chyba do tego urzędu:wściekła/y:może ludziska pobrali wolne jednym ciągiem żeby pozałatwiac i dlatego tak, jutro podjade znowu a jak nie załatwie to chyba wybuchne:dry:

Vanilka rany julek placek, ale pojechałaś, będę musiała jutro zrobić:dry::-p

asieńka
ja mam filmiki ale kiedy malutką było widać w całości:tak:

perla szkoda mi tej twojej pomidorówki,bardzo:-p:-Doby lapek szybko dotarł;-)nowy kupujesz czy używany?

tiffi dobrze że wizyta u diabetologa niebawem bo jak będziesz juz kontrolować na bierząco to już poplanujesz jedzonko a teraz chyba najgorzej bo nie wiadomo co zjeść, czy cukier skoczył czy nie:sorry2:

Ja mam jedną dobra dla mnie wiadomość, jutro rano będą okna:dry:jeszcze z fachowcem musimy się zgadać od kiedy zaczynamy, nareszcie:rofl2:a w szkole rodzenia było oki, takie organizacyjne zajęcia, następne jutro miały być z moja grupą ale idę z drugą grupą 11.05 bo będę po wizycie i zobaczę czy mogę ćwiczyć tak więc fajnie. Tylko te zajęcia i z kapieli są w 2 grupach po 8 osób a reszta zajęć cała grupą w 16 osób. Szpital przerażający, przynajmniej hole i ginekologia gdzie sa zajęcia, zobaczymy jak na połozniczym, ponoć lepiej:baffled:

reklama
czesc laseczki. ja wrocilam po calym dlugim meczacym dniu=banki, szkola rodzenia, wizyta u gina. opisalam na odpowiednim watku-ogolnie srednio ciekawie. zjadlam kapusniak z kapusty kiszonej z zamrazarki i wydalam m-kowi kurczaka w sosie warzywnym tez z zarazarki-wypas ;-) :-) fajnie byc chomikiem. teraz was ide nadrobic

Do góry