reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih brak mi słów do Ciebie,a co do skurczy to ja tez tak miałam ale ze trzy godz w nocy i powiem wam ze naprawde miałam stracha ze bede na IPjechac ale całe szczescie przeszło,
niewiem kiedy w koncu zmądrzejesz i przystopujesz,zycze zdrówka dla Was
mnie zaraz cos trafi bo na dole gosciu robi remont i cały czas ma drzwi otwarte i tak mi smierdzi jego ruskimi fajami ze albo mu krzywde zrobie za chwile albo niewiem ,niestety nie zamkne okna bo mi dzis strasznie duszno ale normalnie chyba tego żula opie...e bo nie idzie wyrobic

reklama
Witam, tydzień prawie mnie nie było, bo ginę w tym remontowym syfie :dry:, ale już niedługo, dziś malujemy na drugi raz, potem tapety i finisz, no poza meblami, ale sprzątać to chyba jeszcze drugi tydzień będę :angry:. Mam ogromne zaległości więc, nie wiem czy uda mi się nadrobić, na razie to nawet na bieżąco nie dam rady być. Z lepszych wiadomości, to udało nam się na sobotę i niedzielę pojechać do Brodnicy, choć troszkę odsapnęliśmy i pooddychaliśmy lasem, a nie kurzem :tak:.

Trzymajcie się ciepło cioteczki, udanych wizyt życzę, bo pewnie wiele z Was je będzie miało :tak:.

Dzięki dziewczyny za życzonka zdrówka dla synka...dzisiaj już widzę poprawę,leki działają, mnie jeszcze gardło pobolewa i kaszelek lekki męczy...oj lekarz mi nie trafił z antybiotykiem...ale już wykuruje się sama bo nie chcę się dodatkowo faszerować lekami...coś mnie ciągnie ostatnio podbrzusze, nawet niżej po prawej stronie i przeniosłam wizytę u gina na piątek...bo jakoś się niepokoje o tą moją szyjkę...no i mam nadzieje, że wreszcie ujawni się moja kinderniespodzianka:-D
tiffi mam nadzieje, że z moczem to tylko wynik nieprawidłowy z powodu braku tamponu, cukrem się nie martw...dieta na pewno pomorze i będzie dobrze, rozumiem Cie bardzo dobrze...czasem jest taki dzień i przytłacza nas wszystko a każda zła informacja odbiera siły na cokolwiek, życzę aby nastrój się poprawił:tak:
jedyneczka do 3 razy sztuka z tym dowodem:tak: dzisiaj już na pewno to załatwisz:tak:
dzamena dla Twojego synka też dużo zdrówka:tak:
tetina wszystkiego najlepszego w dniu imienin:-D
dziewczyny powodzenia na wizytach:tak::tak::tak:
emih STOP STOP STOP...tyle na ten temat.

hej dziewczyny
ja już po wizycie-wszystko opisałam w odpowiednim wątku...
tiffi ile masz tego białka?
ania pestka zdrówka dla synka

Hura!!Wszystko dobrze, a resztę napiszę na wątku USG:-)Teraz mam kupę roboty, wieczorem SR, ale jestem szczęśliwa jak wiosenka:-D

Anetka ja jutro robię badania-a jak Twoje?Jak hemoglobina i leukocyty?
Emih przystopuj i dużo teraz wypoczywaj!!
Mruczka super że wizyta udana-tylko się cieszyć :))
Asieńka daj znać jak wyniki glukozy
A u mnie była kuzynka-poplotkowałyśmy i jakoś pół dnia minęło :))

reklama
Jupi!!Glukoza w normie!!:-):-) I na czczo i po 2 godz idealnie w normie:-) Ale się cieszę!!:-)

Zjemy obiadek i jedziemy do Gdańska na wizytę.
Wy macie filmiki od swoich lekarzy??Bo tak właśnie dużo o tym kiedyś pisałyście a ja niczego takiego nie mam.Chcielibyśmy mieć taką pamiątkę i zapytamy się dzisiaj czy jest taka możliwość :tak:

Do góry