reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A ja już wstałam-chodzę wcześnie spać to już od 7 jestem na nogach:)
U nas się zapowiada ładny dzien :)Dzisiaj jadę z mamą na zakupy , więc humor lepszy
Vanilka a jak Twoje zakupy ??udane??
Miłego dnia dziewcyznki!!!

reklama
Dzien dobry!

ja zaraz mykam tabletki wziac, kapac sie i jade do Wola Parku mam zamiar kupic sobie cos w czym bede wygladac ladnie, za tydzien kolezanka robi Babby Shower i kobiet w ciazy bedzie tam 4, trzeba wiec jakos wygladac!
Pozniej bede polowala na swojego endokrynologa, nastepnie do 21:00 szkola rodzenia.

Jutro z J. wyjezadzamy do Wloclawka, on potem zabiera ojca i jada na urlop na Litwe, a ja przez tydzien bede u tesciowej. Maja internet, wiec nie powinno byc problemu, ewentualnie jakies ograniczenia, ale to dam znac!

perla - szukajac inspiracji modowo-ciazowych zajrzalam na watek modne lipcoweczki i przez Ciebie mam fatalny nastroj o poranku! :) Czemu Ty w 5/6 miesiacu w ostatniej ciazy mialas taki brzusio jak ja przed ciaza?? I skad Ty taka opalona?
A na sniadanie chcialam sobie zjesc pizze z wczoraja :baffled:

hejka!:-)

M wstawał do pracy i się znów obudziłam tak wcześnie. Wczoraj już mieliśmy zamawiać wózek ale nie umieliśmy się dogadać z M co do koloru i chyba w koncu inny model wybierzemy,mam już taki mętlik z tymi wózkami. Zasypiam-myśle o wózku, w nocy śnił mi się wózek,rano pierwsze co się obudziłam-pomyślałam o wózku:szok: na głowe mi juz padło.....ale dziś ani raz na siku nie wstawałam,fajnie się spało
Wczoraj miałam jakiś dziwny humor, M wyczuł przez telefon i przyleciał z różyczkami,kochany:-)
wczoraj kupiliśmy wreszcie tapety a dziś może panele i ten wózek zamówimy:crazy:

kasik ale udany dzień i fajowe zakupy
jedyneczka oj to dobrze ze nie zalałaś cementem w piwnicy eMka,oby już więcej na to nie zasłużył:-D
cynamonka kurde no,nie ma mocnych na złodzieji, nam też przed blokiem ukradli kiedys auto misięczne:wściekła/y:
atabe dodzwoniłaś sioe do lekarza zapytac o te białko?

Witam i ja :happy:

anetka Ja tez obudzilam sie jak M szedl do pracy i juz zasnac nie moglam :no:
Wspolczuje decyzji co do wozka bo mialam to samo co Ty ..spac nie moglam bo wozek byl mi w glowie ,rano wstalam z mysla o wozku :baffled:dlatego tak wczesnie kupilam juz ten wozek co bym cala ciaze o nim nie myslala ;-);-)zamow jak najszybciej i jeden problem z banki bedzie :tak:

madzik udanych zakupow :tak:
Moj jak najbardziej udane :-)obkupilam sie w fajne bluzki ..nawet sie w nich sobie podobam:-Daz dziwne :tak:japoneczki tez fajne sobie zapodalam no i oczywiscie synia mojego obkupilam :-)*******ki do domu ,a jak wracalam to myslalam ,ze nie dojde do domu tak mi juz ciezko bylo ...:happy:

miluszka Powiem Ci ,ze zapewne perla ma teraz moze o ciut wiekszy brzusio na tym etapie ciazy :happy:Ona na plecach te dzieci nosi :-D;-);-)

Ide jesc parowki :-p

Czesc laseczki dwupaczki!!
Fajna pogoda za oknem dzisiaj, ale ja coś jestem niedorobiona i taka zmęczona. Tak jakby powracała faza spania jak w pierwszym trymestrze. Też sie czujecie takie zmarnowane?? I chyba mi stopy spuchły bo mnie byty cisną!! I krzyż boli ogólnie do bani!!
Jedyny problem jaki mnie nie dotyka to ze spaniem, bo jak na razie nie mam z tym problemu!! Wstaję wprawdzie z 3 razy na siku ale potem zasypiam od razu. Tylko ja śpię po 7 godzin, bo do pracy wstaję wiec moim zdaniem nie za duzo nie za mało.

Na początku spóźnione zyczenia dla Emih, bo wczoraj mnie nie było!! Kochana dużo zdrówka i doczekania upragnionego szczęscia!! Żeby wszytkie sprawy się poukłądały i aby nad Twoim niebem zawsze świeciło Słonko!!

Madzik w takim razie udanych zakupów. Ty to chyba często z mamą wybywasz na miasto!!
Anetka - nie martw się wózkiem, napewno zdecydujecie jaki kupić, a czy to bedzie dobry wybór i czy będziesz zadowolona to wyjdzie dopierow praniu jak trochę nim pojezdzisz!!
Miluszka - tobie też udanych wojaży sklepowych!
Asieńka - pewnie że Ci zrobią glukoze bez skierowania!! Ja płaciłam 19 zł za powtórne badanie, myślę ze nie powinno być problemu!

Ogólnie to widzę że większość z aWas pochłonął wir zakupów i szleństw w sklepie!! Także udanych i rozsądnych wyatków życzę!!
Zmykam poczytać co wczoraj bo nie zdążyłam nadrobić wszystkiego!!

Witam z rana. No i mam za swoje...wczoraj się lepiej poczułam i wyszłam na chwile na słonko...i noc masakra, kaszel mnie dobija...w dodatku zaczęłam pluć krwią...ale dzisiaj już nie...i jeszcze wczoraj przez ten kaszel przy M się posiusiałam, aż się poryczałam, M przytulił i powiedział, żebym się nie przejmowała, że to przejdzie...M zaspał do pracy i się tłukł, a synek wstał po 5:wściekła/y: tak więc jestem od rana nabuzowana bardzo złą energią...lepiej do mnie dzisiaj nie podchodzić...
Postanowiłam Was choć troszkę nadrobić z rana...mam nadzieje, że mi się przy Was humor poprawi...
perla witaj, stęskniłam się za Tobą:tak:
tweenie u mnie też w brzuszku małe harcuje...w porównaniu z Piotrusiem to szaleje...i coś mi się wydaje, że tym razem nie trafi mi się dziecko, które tylko je i śpi...ja ten płyn Lovelli dodawałam zamiast proszku lub pół na pół z proszkiem
atabe ciesze się bardzo, że spotkanie się udało, pewnie dużo ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć...jak dla mnie Jagoda śliczne imię...no i co z tymi Twoimi wynikami...daj znać co lekarz powiedział.
louise widzę, że Staś też wierciuszek:tak:
miluszka mam nadzieje, że u Ciebie nastrój się na lepsze poprawił:tak:
vanilka i reszta z problemami ze spaniem...łączę się w bólu:eek: M dostał bardzo przyjemny prezent...mam nadzieje, że wypad na zakupy udany
justaa ja też lubię takie niespodzianki prezentowe, zawsze to więcej w portfelu zostanie:tak:
gaja86 ja bym się już w taką podróż nie wybierała, jak dla mnie za daleko, za długo i za plisko porodu.
ewelad i jak tam zlitowałaś się nad M i obiad zrobiłaś???
myszka jedyneczka oj mi się też teraz mojego M bardzo chcę...no ale ta szyjka moja nieszczęsna...zobaczymy co gin powie na wizycie...może zrobię mu prezent na imieniny taki jak Vanilka swojemu M:tak:
aneta-h wiesz już o co chodziło M z tymi skarpetkami???
tiffi cena za kafelki-dość kosmiczna ale jeżeli chodzi o robociznę to sądzę, że nie dużo.
kama rozumiem co to brak weny do pisania...do czegokolwiek...też czasem tak mam a ostatnio coraz częściej...
kasik ciesze się, że zakupy udane i że plany remontowe też już są określone:tak:
cynamonka co za złodziejstwo, współczuje nerwów.
jedyneczka co za niesłowna baba ta od okien:wściekła/y:
mruczka co za babsko, ja bym tam rozniosła chyba przychodnie:angry:
ewelad fajnie, że jesteś zadowolona za szkoły rodzenia.
No i co nieco nadrobiłam...a mój synek w międzyczasie wyjął z połowę ubranek maleństwa i porozrzucał wokół łóżka na którym leżę jeszcze w piżamie:eek:

Vanillka też dziś wcięłam w pracy dwie parówki - dobre były!!

AA i zapomniałam sie z Perłą przywitać - fajnie że już jesteś i podłączyli Cię do świata!!

ania pestka Zdrowka Ci kochana zycze bo chorowac w ciazy i jeszcze przy drugim malym dziecku tragedia :baffled:

aisim No ja od kilku dni podjadam na sniadanie mojemu dziecku takie fajne chudziutkie paroweczki :-p
co do spanie to mi tez faza powrocila ,humorki znowu wracaja jak pisalam wczesniej i placzek znowu co jakis czas powrocil :baffled:wiecl dziewczyn pisalo ,ze tez wracaja im te dolegliwosci wiec pociesz sie ,ze nie jestes sama ;-)

Moje dziecko jeszcze spi i pewnie pospi do 9 wiec mam luzik jak narazie :happy:uwielbiam ta cisze w domu :tak:

ania pestka no wiem,chodziło o to żeby zasszyć dziureczki hihi, na szczęście były małe to zaszyłam,bo cerować to nie umię
asieńka myśę ze nie powinno być z glukozą problemu,nie masz skierowania to Ci zrobią odpłatnie poprosu
madzik udanych zakupów z mamą
vanilka ale się obkupiłaś,to ty bedziesz teraz laska ciążowa, zreszta cały czas jesteś :))

zadzwoniłam do mamy i przyjedzie i mi pomoze co do tego wózka,tzn do koloru bo ja nie umie wybrać,ale się niezdecydowana zrobiłam w tej ciąży

reklama
Cześć lipcóweczki :-)

wczoraj strasznie ścięły mnie te tabletki, ręce nie tylko drżą ale też bolą:-:)-( ale czego się nie robi dla Maleństwa. Teraz to intensywniej odliczam czas do terminu, bo jak byłam aktywna to jakoś leciało a w tej chwili to dzień mi się strasznie dłuży...
M dziś w pracy ale na szczęście będę miała dziś gości (wpadną dwie koleżanki ze studiów) więc będę miała wesoło :tak::tak: muszę tylko się ogarnąć i do sklepu iść bo pustki w lodówce, wiem, że nie powinnam chodzić ale z samego patrzenia na lodówkę się nie najem :-p:-p

Do góry