reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

oliwia mnie się podobają te wózeczki;-)tylko te akurat wzory cosik mi się z wojskiem kojarzą:sorry:

mruczka przykro no, kurcze a takie to ważne przecież:-(a czemu za 3 tygodnie? może mozna gdzie indziej do niej podjechać?

supcio to sama sobie narobiłaś, niedobrze, bo powinnaś pilnie wizyt i badań pilnowac :sorry:nie gniewaj się że tak mówię ale to poważna sprawa, ja bym ze strachu nie wytrzymała żeby nie iść i nie wiedzieć co z szyjką, kazdego dnia o tym myslę i liczę dni do wizyty od kiedy wiem że jest nieteges:no:jak wizyty nie załatwisz do piątku to chyba nie zdecydujesz się na wyjazd co?A ciągnięcie takie mam i to często gęsto, mała ma tam girki i mnie kopie podejrzewam:baffled:mówiłam o tym ginkowi że mała mnie kopie po szyjce chyba bo takie mam uczucie właśnie ale tylko odpowiedział uhm....:-p

M pisze smsa że jak wróci to musimy pomyśleć o zmianie łózka bo na tym cały pogięty jest i się nie wysypia, odpisałam że na podłodze jest prosto i twardo:-Don mi łeb ukręci jak wróci i do szyji nasika:-D

reklama
Jedyneczka- ale mnie boli tak jakby juz od zewnatrz, tak na samiusienkim dole. Wiem ze przegapilam wizyte, ale dzieki bogu nic sie nie dzialo i nawet macica taka napieta nie byla. a wizyty ma co 2 tygodnie dzieki Bogu.

Jeszcze jedno pytanie, co to jest- uczucie takie jakby mi serce biło w bzuchu takie regularne puk puk, czy to moze byc pepowina przycisnieta czy co?

A ja cały dzien przesiedziałam w domu :((( Mam lenia i tyle
Jutro jadę z mamą na zakupy to może odreaguję i humor mi się poprawi.
M poszedl na mecz i będzie późno a ja się nudzę itylko jem............
Mruczka szkoda,że nie miałaś wizyty, ale nie martw się napewno będzie wszystko dobrze.
Supcio -a może to czkawka dziecka to jakby bicie serca-ja też tak mam i wlasnie mi się wydaję że to czkawka
Oliwia fajny wózeczek-podoba mi się :))

witajcie wieczorową porą:-)

zaliczona szkoła rodzenia-zglosilam prowadzacej, że ta moja szyjka nie teges i powiedziala, ze mogę ćwiczyć (jeśli nie mam wskazania do leżenia ciągłego od gina), a ona będzie mieć mnie na uwadze i powie, kiedy mam delikatniej ćwiczyć, albo wcale i tak zrobiła rzeczywiście, więc jestem zadowolona bardzo, że nie stracę tego:-) fajnie było-wyklad z pediatrą-odlotowa babka, sprawdzę nawet, czy mogę ją wybrać jako lekarza dla dzidzi, a wcześniej ćwiczenia oddechowe i bardzo lajtowa gimnastyka-smiesznie było:-) a i najważniejsze-jak kobitki sie poszly przebierać, to prowadząca walnęła chłopakom gadkę umaralniającą-żeby dbać, humory znosić i melancholię partnerek, przytulić,pogłaskać i usłużyć-swoja babka!!!:-D

jedyneczka opisdana przez Ciebie pozycja była zaprezentowana jako optymalna do relaksu i snu, z tym że wałeczek pod nogę prawa zgięta na wysokości brzuszka, a lewa reka za plecami-b.wygodnie, że tez sama nie wpadlam:-) jesteś nieromantyczna-biedny ten Twój:-D a ja też rzadko rękę do zgody wyciągam pierwsza, chyba że moja wina- co oczywiście jest niezwykle rzadkie:-D a co do gina, to mu powiedziałam, że po mnie to już żadna nie będzie mu straszna-przytaknął chichotek:-) Twoje teksty dzisiaj miażdżą!!!!!!
Mysza ja też miewam takie sny, ale na tym zazwyczja poprzestaję:-)
gaja ja wyjazd na Słowację też odpuściłam- z bólem serca, ale rozsądek wygrał
kasik a jaka połozna jełśi mogę spytać?? bo ja włąsnie też się biorę za to, mam 3 namiary, ale chodzi mi o jeszcze jedną babeczkę? Bartosz -super imię-znam kilku i wszyscy to fajne chłopaki:-) gratki zakupów powaznych!!!
Cynamonka masakra z autem!!
olivia super furka:-)

ewelad to fajna ta babeczka faktycznie w szkole rodzenia, jedna cała lekcja to powinna być wogóle dla naszych M czyli o tym jak powinni nas teraz rozpieszczać:-D:-pja pójdę więc we wtorek i obaczę co i jak w tej mojej szkole. A nóżkę (ładna mi nóżka:-D)prawą ja mam własnie zgiętą w kolanie a lewy łokieć zgięty i pod głową albo boczkiem umiejscowiony:tak:fajnego masz ginka, mój niby milusi i żartowny ale ja nie kumam jego żartów, najwyraźniej nadajemy na innej fali:-p

mruczka to oby zadzwoniła szybko :sorry:

Uciekam spać, tzn. jeszcze poczytam bo mam kilka fajnych książek z bibliaka, dziś spie z Emi, bardzo lubię z nia spać tylko że ona jak M tylko "zgaś i zgaś już to światło":-p

Miłych snów kangurki;-)

A ja cały dzien przesiedziałam w domu :((( Mam lenia i tyle
Jutro jadę z mamą na zakupy to może odreaguję i humor mi się poprawi.
M poszedl na mecz i będzie późno a ja się nudzę itylko jem............
Mruczka szkoda,że nie miałaś wizyty, ale nie martw się napewno będzie wszystko dobrze.
Supcio -a może to czkawka dziecka to jakby bicie serca-ja też tak mam i wlasnie mi się wydaję że to czkawka
Oliwia fajny wózeczek-podoba mi się :))

Moj tez na meczu :tak::happy::happy:
A ja po kapieli i ogladam sobie z synkiem YCD :happy::happy::happy:

cynamonka - oj kochana!! masakra jakas! jak ja nie cierpie zlodziejstwa! ale sie tylko nie denerwuj!! nic juz teraz przecez nie zrobisz! Matko co za podle szumowiny z ludzi!!
jedyneczka - dobrze, ze babe od okien pogonilas i masz racje skoro tacy sa niuczciwi to powinni miec nauczke - chyba ze dadza Ci upust jakis na gore!
supcio - my wszystkie jakies rozstrojone ostatnio i w fatalnych nastrojach, wiec witaj w klubie! ;) co do parcia na pupe, to tez ponoc normalne i oznaka rozciagania macicy i nie ma nic wspolnego z hemoroidami!
mysza - TY LENIU!! :) przypominasz mi klapoluchego z kubusia puchatka - - wiem, ze dziwne skojarzenie :)
ewelad - fajna ta babka faktycznie, moj J. nie wiem skad taki cierpliwy i kochany jest, moze czyta jakies fora albo w pracy rozmawia, choc z niego to raczej indywidualista, ale kochany jest naprawde!

:-)100 lat w zdrowiu i szczęściu emilh!!:-)
Myślicie,że potrzebuje skierowanie od lekarza żeby zrobić znów glukozę?Czy mogę pójść ot tak i poprosić o zrobienie tego badania?​

Tak,tak tez sie zgodze z ta powracajaca hustawka :wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj poryczalam sie wieczorem do poduszki !!daaawno tego nie robilam ,a tu prosze znowu ...w poprzedniej tez mi powrocilo i to jak :szok:ryczalam jak bobr :-D:-D

Potwierdzam!Kurde mnie to tak nachodzi czasem...Chociażby dzisiaj,jadę sobie autobusem i nagle łzy same napływają mi do oczu...To jest takie głupie...Nagle,znienacka łapie mnie taki dół...:baffled:

wogóle jestem wredota bo dzis mnie żegna (jedzie na 2 dni)i tak mnie wycałował a ja do niego że dobrze że do tego jednego ma talent bo tylko to mnie jeszcze przy nim trzyma:-Dale miał mine:-Di jeszcze powiedział że coraz bardziej nie lubi nocowac poza domem a ja że pewnie lapka mu brak na wyjazdach bo przecież nie za mną tęskni a on że własnie pewnie o to chodzi że za mną a ja mu na to gadaj zdrów ja juz się z mrzonek wyleczyłam:-Di on teraz mówi że jestem okropna:-p
O Ty wredna istoto!:-p Jak tak możesz?!Nie no,dżołk:-p Skądś znam takie zachowanie :-D

Dzisiaj po raz pierwszy wstawałam w nocy na siku!I wieczorem wkurzałam się bo było mi strasznie niewygodnie,nie mogłam się ułożyć do spania.Ani na jeden bok,ani na drugi..:confused2:
Od kilku dni jestem dziwnie przyćpana.Ciągle chce mi się spać i brak we mnie życia :nerd: Rano ledwie wstaje do szkoły i na lekcjach bym tylko spała...Już nie mówiąc o powrocie do domu.Od razu bym poszła spać i spała do rana następnego dnia...

A co do nowych beemek to całkiem niedawno pod moim blokeim jedna została podpalona i przy okazji dwa inne auta obok niej też doszczętnie spłonęły:nerd::nerd: Co za masakra!

reklama
Asieńka co do tej glukozy to nie wiem dokładnie, ale...
Ja miałam skierowanie, babeczka mi je podpięła do tyłu pod ich wydruk. Poszłam do laboratorium i zanim podała mi glukozę sprawdziła dokładnie, czy mam oryginalne skierowanie od ginka, bo mówi, że ludzie czasem sobie sami chcą zrobić badania, a potem mdleją. I wykonuje się je z konieczności, a nie z własnego widzi mi się. No więc bez tego, przynajmniej u mnie, ani rusz
Vanilka - ja właśnie ryczałam jak bóbr na filmie w którym tak szczerze mówiąc nie ma na czym płakać, bo to film o wojsku :-D No ale jak widać, ciężarówka może wszystko.
Miluszka- lubię klapouchego. Dziękuję za taki miły komplement :-D

Ostatnia edycja:
Do góry