reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla w new looku kupilam sobie z nadrukiem pandy i minnie mouse ;-)
japonki tam maja super wygorne wzielam dwie pary na zapas i w primarku maja z marne 2 funciki super bluzeczki z streczu ..przymierzylam bo myslalam ,ze jakis bubel ale powiem Ci ,ze sa wygodniejsze jak te z new looka !fajne kolorki intensywne takie :tak:
a co do wyjazdu do PL to moja mama nie chce mnie tam wiedziec :happy::happy:
powiedziala,ze teskni za nami ale mam lepiej siedziec tutaj na dupce bo juz wysoka ciaza itd ..no i potem ten wulkan :baffled:a rodzic w PL nie chce wiec zostalam .
no i jak sie mieszka ??kiedy foteczki :-p?
carbooty u nas sie zaczely ,jezdzisz tez u siebie ?

emih moj syn to spioch straszny !! uwielbia wrecz spac :):)nie wiem co to bedzie jak do szkoly na 9 bedzie musial wstac ;/

dziewczyny ,do majowki moze jeszcze sie zmienic pogoda !!

Ostatnia edycja:
reklama
emih z tą krwią ostatnio też tak miałam, lekarz powiedział, że przyplątał się intensywny kaszel i to tylko podrażnienie z wysiłku przy kaszlu...jak na razie się nie powtórzyło, bardziej się martwię o maleństwo (choć wierci się niezmiennie) i o moją szyjkę...
Widzę, że dla odmiany masz dzisiaj tłok w domu...to ma teraz kto usługiwać, ty poleguj i palca wskazującego używaj:tak:

dzieki kochana za info!!! ;-)zajrze w takim razie do new look'a i primarka :tak:
tak carbooty to jest to co tygryski lubia najbardziej :-Djedziemy teraz w sobote :tak:
kurcze a my mielismy robic grilla w weekend, ale zamowiony super grill dotrze do nas dopiero we wtorek :-( (ale przeceniony ze 130£ na 52 to sie zrobi w nastepny weekend) ;-)
Supcio to opalanie natryskowe robilam tydzien przed zrobieniem zdjecia czyli pod koniec 6 miesiaca i jest jak najbardziej bezpieczne w ciazy (bo to taki samoopalacz pod cisnieniem), :tak: ale niestety drogie :sorry:
Emih moj synek tez spi do 6-7... :-(

emih ty poleguj i palca wskazującego używaj:tak:
Jak mi się to uda to chyba sama sobie z wielkim wysiłkiem stopy obcałuję z wdzięczności ;) A co do kaszlu... Podobno właśnie od intensywnego kaszlu potrafi się niebezpiecznie zwiększyć liczba skurczów. U mnie też się od kaszlu zaczęło- podobno drażni się macicę naciskiem bla bla bla... Tak więc MAM NADZIEJĘ ŻE SZYBKO Z TEGO WYJDZISZ SŁOŃCE!

Cześć dziewczyny.
Tyle pisałyście o bladości, ładna pogoda się zrobiła i wczoraj kupiłam i posmarowałam się dove do ciemnej karnacji (oczywiście nie mam ciemnej karnacji ale wydawało mi się, że efekt będzie lepszy) no i mimo, że początkowo pięknie pachnie to potem skóra w nocy śmierdziała jak brudne skarpetki i jeszcze na stopach zacieki mam... ale reszta całkiem, całkiem... więc ogólnie ok :)

dzieki kochana za info!!! ;-)zajrze w takim razie do new look'a i primarka :tak:
tak carbooty to jest to co tygryski lubia najbardziej :-Djedziemy teraz w sobote :tak:
kurcze a my mielismy robic grilla w weekend, ale zamowiony super grill dotrze do nas dopiero we wtorek :-( (ale przeceniony ze 130£ na 52 to sie zrobi w nastepny weekend) ;-)
Supcio to opalanie natryskowe robilam tydzien przed zrobieniem zdjecia czyli pod koniec 6 miesiaca i jest jak najbardziej bezpieczne w ciazy (bo to taki samoopalacz pod cisnieniem), :tak: ale niestety drogie :sorry:
Emih moj synek tez spi do 6-7... :-(

My bylismy w poprzednia sobote :tak:kupilam basket za cale 8 f:happy:plus dwa stojaczki bujaczek i taki zwykly .a koszyk mamas &papas stan oczywiscie bdb :tak::tak::tak:
teraz tez jedziemy w sobote bede polowac na jakas bujaweczke dla malego ..zawsze jak tam jestem kupila bym wszystko :-D
to moze do puki grl nie dojdzie kupcie sobie te jednorazowe .ja w tamtym roku cale lato przegrilowalam na tym wlasnie grilku :happy:

My bylismy w poprzednia sobote :tak:kupilam basket za cale 8 f:happy:plus dwa stojaczki bujaczek i taki zwykly .a koszyk mamas &papas stan oczywiscie bdb :tak::tak::tak:
teraz tez jedziemy w sobote bede polowac na jakas bujaweczke dla malego ..zawsze jak tam jestem kupila bym wszystko :-D
to moze do puki grl nie dojdzie kupcie sobie te jednorazowe .ja w tamtym roku cale lato przegrilowalam na tym wlasnie grilku :happy:
tak zrobimy! kupimy w funciaku jednorazowke a w przyszly weekend juz bedzie profesjonalnie :-D
to niezle zakupki poczynilas... :tak:ja tez mam nadzieje na fajne okazje :-)
ja do PL jade z bratem i jego dziewczyna 22.06, a moj M dojedzie jakies 2-3 tyg po mnie i mam nadzieje ze nie urodze zanim on przyjedzie... :-(

tak zrobimy! kupimy w funciaku jednorazowke a w przyszly weekend juz bedzie profesjonalnie :-D
to niezle zakupki poczynilas... :tak:ja tez mam nadzieje na fajne okazje :-)
ja do PL jade z bratem i jego dziewczyna 22.06, a moj M dojedzie jakies 2-3 tyg po mnie i mam nadzieje ze nie urodze zanim on przyjedzie... :-(
tylko powiem Ci z wlasnego doswiadczenia ,ze te z funciaka sa kijowe .Lepiej kupic w morrisonie czy jakims innym markecie albo na stacji za 2-3 f .bo tamte z funciaka jakies badziewne ciazko rozpalic albo gasna .. te juz troszeczke drozsze sa bardzo dobre :tak::tak:

hej...ale miałam kiepską noc :-( nie wiem od czego, ale wymiotowałam przez pół nocy, brzuch mnie bolał tak, ze myślałam, ze umrę :-(... piłam herbatę i nospe połknęłam... na szczęście teraz już lepiej, mam nadzieję, ze to już nie wróci :no: M się tak wystraszył, ze już szykował nas do szpitala..ale na szczęście potem się uspokoiło i usnęłam...
Co do moich wyników-dzwoniłam do gina i mam go powoli dość...znowu kazał mi powtórzyć wyniki i przynieść we wtorek na wizytę...ja nie wiem ale mam wrażenie, ze on mnie jakoś nie poważnie traktuje... na własną rękę umówiłam się na badania krwi, chce zrobić CRP i zobaczyć jak sytuacja wygląda- oczywiście on mi nic takiego nie zlecił, poza powtórzeniem badania moczu...ehhh
mam nadzieję, ze u was lepiej niż u mnie...

reklama
Dostałam na recepte taki lek tardyferon (zelazo silne) na moją anemię i zbyt mało hemoglobiny, właśnie mi kuzynka napisała że po nim w ciązy też sie tak źle czuła jak zbity pies!!

ja już miesiąc je jem i wszystko ok :) wyniki pięknie się poprawiły i mi pani doktor zmniejszyła dawkę :-)

Witam się i ja :)

kolejną noc tłukłam się (i M przy okazji) też po łóżku. Nie wiem, co jest, śpiąca jestem, a zasnąć nie mogę, wrrr...

Za to kurier dzwonił, że łóżeczko za godzinę przyjedzie :D

ciekawe, czy pieniądze z zusu dziś przyjdą, czy znowu będę 3 miesiące czekać...

Ostatnia edycja:
Do góry