reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ania pestka no wiem,chodziło o to żeby zasszyć dziureczki hihi, na szczęście były małe to zaszyłam,bo cerować to nie umię
asieńka myśę ze nie powinno być z glukozą problemu,nie masz skierowania to Ci zrobią odpłatnie poprosu
madzik udanych zakupów z mamą
vanilka ale się obkupiłaś,to ty bedziesz teraz laska ciążowa, zreszta cały czas jesteś :))

zadzwoniłam do mamy i przyjedzie i mi pomoze co do tego wózka,tzn do koloru bo ja nie umie wybrać,ale się niezdecydowana zrobiłam w tej ciąży

Ale mi humor od rana poprawilas :-D:-D
chciala bym byc taka laseczka jak Ty :tak::tak:

Ogladalyscie wczoraj YCD ...kto ta Rusin ubiera :baffled:

reklama
Ania pestka - To odpoczywaj i się troszkę podlecz. Pewnie po tych harcach weselnych Cię chwyciło!
Vanilka - to ty się napawaj tą domową ciszą bo już niedługo się skończy!!
Anetka - nie ma to jak mama doradzi!! Chociaz powiem Ci że ja co do wózka z moja miałam zupełnie odmienne zdanie, a jak przyszedł to jej się spodobał ))

Dostałam na recepte taki lek tardyferon (zelazo silne) na moją anemię i zbyt mało hemoglobiny, właśnie mi kuzynka napisała że po nim w ciązy też sie tak źle czuła jak zbity pies!!

o rety, to ta Horodynska chyba sobie z Rusinowej jaja robi :-D

pewnie tak:-D:-D, szkoda tylko, że Rusin w "DDtvn" zawsze jest ładnie ubrana przez stylistów a jak przychodzi YCD to nie wiem chyba po ciemku ją ubierają :-D:-D

idę się ogarnąć i skoczyć do sklepu zanim o 10 wezmę kolejne dawki leków

Ostatnia edycja:
pewnie tak:-D:-D, szkoda tylko, że Rusin w "DDtvn" zawsze jest ładnie ubrana przez stylistów a jak przychodzi YCD to nie wiem chyba po ciemku ją ubierają :-D:-D

Racja!w DDTVN najczesciej fajnie wyglada i wloski ladnie zrobione ,no ale wczoraj to jak jakis strach na wroble wygladala ...

u mnie slonce juz daje za oknem ostro ...ciekawe dziewczynki jaka bedziecie mialy pogode na majoweczke zeby pogrilowac troszke :tak::happy:

Vanilka Ty znów o tym grillu, a mi tu już jęzor zwisa od kilku dni na jakieś mięsko z grilla!! Powiedziałąm juz M że choćby nie wiem co w długi weekend musze cos z rusztu wszamać i koniec!!
Ale u nas zapowiadają deszcze od soboty wiec nie wiem jak bedzie z pogodą ((

cze dziewczynki!!!
jeszcze raz dzieki za przywitanie
Vanilka a gdzie kupowalas laszki to moze i ja sie wybiore bo wszystko robi sie ciasne... :sorry:
Miluszka to zdjecie nie jest z 5/6 miesiaca tylko z 6/7 (dokladnie 89 dni przed porodem)... :tak:
w zasadzie teraz jestem na tym etapie co wtedy, tylko ze teraz brzuch 2 razy taki... :szok:a cera to wynik zbiorczy opalania natryskowego i sloneczka w Grecji ;-)
Madzik ale Ci fajnie z tymi wspolnymi z mama zakupami... :-)

Aisim w sobote jeszcze sie wyrobisz z grilusiem bo dopiero deszcze od niedzieli. A sobota piękna słoneczna, więc korzystaj!

Ja wróciłam własnie od lekarza robilam morfologie i mocz, a potem skiknełam do maka na rogalika z czekolada, tosta i frytki :-D
WRRRRRRRRRRR

A do lekarza ginekologa sie nie umówiłam, telefonow nie odbiera, pierwszy raz zapisala mnie siostra eM i pozniej chodzilam co 2 tygodnie lub 3 jak mi wizyte wyznaczal wiec nie mialam potrzeby nigdy dzwonić, a teraz jak przyszlo co do czego to nie odbiera Fiut stary - przepraszam ale jestem strasznie wkurzona. :-(
Bede musiala jutro lub dzis isc gdzies gdziekolwiek żeby zobaczyc czy wszystko ok, czy zamkniete jest tam i czy moge spokojnie jechac na tydzien w te góry.

Milusizka- tak to chyba tetnica brzuszna bo czkwake dziecie jak ma to jest takie wieksze puk puk a tu takie typowe bicie serca tylko ze w brzuchu :p:-p

Perla a te opalanie natryskowe to już w ciązy robiłas? Bezpieczne to? Bo ja blada jak ściana jestem i te oczy podkrązone.

reklama
Cześć dziewczyny,

Jeszcze raz dziękuję za zyczenia tym którym nie dziękowałam wcześniej (Perla, KAma, Milusza, Aisim, Supcio- mam nadzieję ze komuś nie zapomniałam- wielkie buziaczki!)

FAjnie macie z tą pogodą, niestety na północy- mimo zapowiedzi- ciągle pochmurno... Ja dziś nie posłałam córy do przedszkoal- odpoczywam. Poza tym dziś jakiś dziwny dzień otwarty i niby miałam ćwiczyć z dzieckiem :szok: I Przedszkolanka NIC ZŁEGO W TYM nie widziała :baffled: To K ze mną w domu i jeszcze M... Jakoś tłoczno się zrobiło :rofl2:

Aisim- tym żelazem się nie przejmuj, może trochę silniejszy ten tardyferon, ale głównie chodzi o to że z dawką kwasu foliowego. W poprzedniej ciąży brałam, teraz biorę od 3 miecha i nie widzę większej różnicy w samopoczuciu, tylko zaparcia, ach te zaparcia... ale to raczej każde żelazo tak działa, a teraz dodatkowo III trymestr to perystaltyka się na dodatek spowalnia... :baffled:

Mruczka- daj znać co z tą ch*** lekarką. Jesli musisz to badanie zrobić DO DZIŚ to może jeszcze ktoś się tym zajmuje? Czy ona nie może CI dać jakiegoś namiaru na "koleżankę"? ALe buractwo!!!!!!!!!!!!!!

Ania-pestka- plujesz krwią? To chyba nie jest normalne przy takiej "infekcji"? :confused2:

Vanilka- Twoje dziecko śpi do 9?- Ty szczęściaro Ty! Moje w całym swoim życiu się o tej porze chyba nie obudziło! 6-7 to standart! No czasem 7:15 :-p

Do góry