reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka wybraliśmy Travena Trovan z Paradyża (cena za metr około 80zł więc to nie są jakieś mega drogie płytki), ale wyszło sporo kurdeeee. jak jan lubię takie babki, które dbają o klienta wrrrrr
atabe kurde to niedobrze, z tym białkiem. dzwoń do lekarza
gaja jak masz słabe relacje z kuzynką to ja bym nie jechała
kasik widzę, że normalnie zakupy sie udały, ależ ci fajnie, a i kontakt z położną i wybrane imię no no no. Co do butelki moja koleżanka wypróbowała wiele przy kolce małej i ta powiedziała, że najlepsza
nadiaa dekorów trochę wyszło, ale generalnie dużo kasy wyszło za te podstawowe płytki, to trochę wina tego, że mamy mało wymiarową łazienkę i strasznie kombinujemy. To cena za same płytki. Nasz fachowiec za całą łazienkę bierze 2 tyś, ale robi wszytsko, oj ma tam sporo kombinowania, bo i blat z płytek i szafka przy wannie z płytek i półka jakaś pojechana

Ja przeglądałam dzisiaj baterie prysznicowe i umywalkowe i już mam mętlik w głowie. Jakoś nic mi się nie chce, mała fajnie skaka w brzuchu - to naparwdę miłe uczucie :-)

reklama
kasik to oby do jutra:-DŁadnie Bartek, pozytywnie mi się kojarzy to imię;-)

cynamonka rany nie do uwierzenia normalnie:szok:jak oni tak cichaczem to zrobili:baffled:cholerka a ja dzis sama z Emi:eek:

Zadzwoniłam do baby od okien, będą w środę, przyszłą:wściekła/y:Kurka miały być do 3 tyg. a będą w pięć:wściekła/y:pewnie klienta chcieli podłapać na termin, bo mieli najkrócej,ale solidne okna jak uznałam, to se czekam:baffled:No i będą mieli za swoje, bo gdyby powiedzieli prawde i tak bym zamówiła u nich bo takie terminy wszędzie dawali a za rok byśmy na całą górę zamawiali u nich a tak to pójdę gdzie indziej:confused2:M nie skomentował, będzie żył:-p

Gotuję sobie pierogiszcze z kapusta i grzybami, może poprawią mi humorek:tak:

Witam sie po mojej nieobecności:-)

Atabe: ja równiez białkow moczu mam ciagle, pomimo leków i non stop jakas infekcje pomimo równiez tych globulek...
Do gina sie nie moge dodzwonic a musze isc jutro lub w piatek bo w sobote jedziemy do Zakopca z eM na tydzien.

Emih:

WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO!!!!

U mnie humor też z dupska, jak sie poklocilam wczoraj z moja matulą tak cala noc bolał mnie brzuch.Ale chyba ta pogoda ma na mnie też taki podły wpływ i odrazu robi mi sie smutno i beznadziejnie jak za oknem leje i ciemno.

tiffi ładne i dobre płytki;-)uwielbiam wogóle blaty z płytek:-)a planujesz pod spodem coś?bo ja drzwiczki zamówiłam na wymiar i była mega szafka pod umywalką a w dalszej części blatu pusto pod spodem, krzesełko i kącik kosmetyczny miałam z prawdziwego zdarzenia:tak:jak zrobimy górę (daj Boziu) to sobie znów taki kącik zorganizuję dla siebie:sorry:i będę tak siedzieć i sie maziać mazidłami:-Da za robocizne to mi się wydaje że jak na tak duzo kombinacji to chyba nie jest jakoś masakrycznie drogo ale może sie nie orientuje jakie ceny na dzień dzisiejszy:baffled: super że idzie u was do przodu;-)

supcio u nas też humorki ostatnio szwankują więc to widać norma ;-)

No i będą mieli za swoje, bo gdyby powiedzieli prawde i tak bym zamówiła u nich bo takie terminy wszędzie dawali a za rok byśmy na całą górę zamawiali u nich a tak to pójdę gdzie indziej:confused2:M nie skomentował, będzie żył:-p

Gotuję sobie pierogiszcze z kapusta i grzybami, może poprawią mi humorek:tak:

jedyneczka
jestes niemozliwa...:-D:-D:-D mialam nie pisac juz bo tylko was na glownym dzis podczytuje, nie mam sil+cos sie pokickalo z klawikordem zyamiast z jest y i na odwrot i pisze jak debil. ale z textu bedzie zyl po prostu nie moge, zaplulam monitor :-D:-D:-D juz wczesniej po cemencie sie posikalam ze smiechu. jutro was nadrobie

jedyneczka
jestes niemozliwa...:-D:-D:-D mialam nie pisac juz bo tylko was na glownym dzis podczytuje, nie mam sil+cos sie pokickalo z klawikordem zyamiast z jest y i na odwrot i pisze jak debil. ale z textu bedzie zyl po prostu nie moge, zaplulam monitor :-D:-D:-D juz wczesniej po cemencie sie posikalam ze smiechu. jutro was nadrobie

Louise naciśnij równocześnie lewy ctrl i shift może coś pomoże z klawiaturką.
Zjadłam właśnie rosołek i muszę lecieć wysłać rodzicom płytkę, a tak mi się nie chce poopy ruszać. W ogóle wybaczcie, ale ostatnio jestem taka leniwa, że nawet nie chce mi się pisać. Coś tam poczytuję, co skrobiecie, ale z odpowiedziami gorzej.:happy:

Ostatnia edycja:
No i się wścieklam i jestem w czarnej dupie.:crazy: Pani doktor miała stłuczkę i sobie nie przyjechala. A jest tylko raz w tygodniu święta krowa. Terminy ma za 3 tyg, a ja w tym tygodniu ciąży mialam mieć tą konrtolę, czyli do jutra:wściekła/y::no:

Mruczka, to podobnie i ja mam problem z ginusiem
Tylko sama sobie nabałaganilam, bo mialam isc tydzien temu we wtorek, ale malowalismy z eM i tak mi sie nie chcialo ze zasnelam i przegapilam, a on zawsze przyjmowal mnie we wtorki. W ten wtorek stwierdzilam ze nie pojde bo badan nie mam wiec moze umowie sie na czwartek juz z kompletem badan, a ten ****ek nie odbiera moich telefonow. a w sobote jedziemy w gory z eM a mam ten problem ze nie wiem czy ta szyjka mi sie nie skrocila czy sie tam nie rozwiera nic, i te tabletsy co biore chce je odstawic bo uczulenie mam od nich na lydkach stopach, i zawsze sie robie cala czerwona jak je wezme.!!! :angry::angry::angry:

Poza tym dziewczyny mam takie pytanie, moze z góry przeprosze za jezyk jakim napisze i ze moze wydac sie troche niektorym niesmaczne, ale czy wy tez macie czasem takie uczucie ciagniecia jakby w pochwie? takie bóle dziwne to sa, czasem i kolo pupy- hemoroidów nie mam , wiec to nie to.

reklama
Mruczka, to podobnie i ja mam problem z ginusiem
Tylko sama sobie nabałaganilam, bo mialam isc tydzien temu we wtorek, ale malowalismy z eM i tak mi sie nie chcialo ze zasnelam i przegapilam, a on zawsze przyjmowal mnie we wtorki. W ten wtorek stwierdzilam ze nie pojde bo badan nie mam wiec moze umowie sie na czwartek juz z kompletem badan, a ten ****ek nie odbiera moich telefonow. a w sobote jedziemy w gory z eM a mam ten problem ze nie wiem czy ta szyjka mi sie nie skrocila czy sie tam nie rozwiera nic, i te tabletsy co biore chce je odstawic bo uczulenie mam od nich na lydkach stopach, i zawsze sie robie cala czerwona jak je wezme.!!! :angry::angry::angry:

Poza tym dziewczyny mam takie pytanie, moze z góry przeprosze za jezyk jakim napisze i ze moze wydac sie troche niektorym niesmaczne, ale czy wy tez macie czasem takie uczucie ciagniecia jakby w pochwie? takie bóle dziwne to sa, czasem i kolo pupy- hemoroidów nie mam , wiec to nie to.

to nie mój ginek tylko kardiolog prenatalny...
A ja miałam wczoraj takie uczucie na szkole rodzenia, więc mam nadzieję,że to normalne...

Do góry