reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja tez dzisiaj dostałam tą próbkę z Loveli i czapeczkę i łapki niedrapki :)))
Idę zjeść pierogi bo mam od wczoraj ,a jestem już taka glodna ,że nie mogę wytrzymać.

reklama
Vanillka a moze to juz czas na te skurcze przepowioadające, nie sadzisz?? One się chyba tak zdarzają jakies dobre kilka tygodi przed porodem!! Co nie znaczy że nie masz odpoczywac i sie nie forsować!!

Emih - kochana zle mnie zrozumiałaś ja dopiero pójdę na l-4 od 4 lub 15 maja i to juz na dobre do końca!!

Tiffi, Louise, Vanillka - wiem że to moze troche krepujący temat, ale wyszły wam jakieś te hemoroidy?? i po tych maśćiach się schowały.
Bo mi to ogólnie nie doskwiera, nie boli, nie piecze, nie swędzi ale jakiś taki dzyndzelek się pokazał w sobote. Kupiłam Procto Hemolan i od niedzieli stosuję, ale wyczytałąm ze ten Posterisan lepszy.
A i dla zainteresowanych podobno na zaparcia dobry syrop Lactulozum (1 łyżeczka na czczo z rańca)

Cześć dziewczyny

Widze że nie ja jedna opanowana przez senność. Mogłabym spać i spać i spać. A jakie dzisiaj sny miałam ooo. Masakra. Śniło mi się że diabeł do mnie w nocy przychodzil i się ze mną seksił i było poprosu ehhh bosko, no i do tego miałam z nim bliźniaki, a męża i nasze dzieci swoją drogą. Mega zakręcony, ale fajnyyy

No nic zmykam poczytać co tam na waszych wizytach :)

heloł
pospałam znów... tweenie, mnie tez dopadła spiączka meksykańska...ale szczęsliwie wydobyła mnie z niej jajecznica! po otwarciu lewego oka pomyślałam o jajecznicy z kiełbasą, cebulą i byłam na nogach! pyycha!
a teraz czytam co u Was, dużo piszecie o szkołach rodzenia. Piszcie szczególowo pliss, to będę wiedziała co naprawdę tracę.... nie zdecydowałam się, bo słyszałam, że nie warto, ale lepiej wiedzieć co tam się dzieje....

malewa, takiego snu to pozazdrościć... diabelski seksik!

dzamena - najlepsze życzenia!

Ostatnia edycja:
kasik co za wredny babsztyl...boze czy ci ludzie nie moga byc dla siebie milsi??? od razu by swiat inaczej wygladal...a tak to jedna niemila zepsuje humor drugiej, druga trzeciej i tak sie to toczy....ehhhh... i odbija na nas...wrrrrr!!! kasik zadzwwon tam jeszcze raz

dzamenka rozejrze sie bo sie napalilam :-) jak nie w rossmanie to moze gdzie indziej przyczaje

tweenie nie tylko ty jestes taka "dziwna" ja tez taka jestem ;-) a tak serio to chyba raczej normalne jestesmy-ale jak nie maja kasy na co wydawac a je stac to niech wynajmuja...nie zazdroszcze bo ja uwazam to za zbedne. jak juz to wolalabym znieczulenie. ale u nas nie ma w czwie wiec nie ma o czym mowic.

madzik
ale wyprawa :-D:-D:-D rozbawilas mnie. ale u nas tez brzydko sie zrobilo wiec ci sie nie dziwie. ps-smug po johnsonie tez nie mialam-kolorek rowniutki wychodzil

patipaula
no wlasnie mi zaszkodzil ten clotrimazol ale ja zawsze jakos zle go tolerowalam-moja dawna ginka (ktora zna mnie i moja "kaśke" od lat) juz mi tego nie zapisywala tylko nystatyne i gynalgin...i to mi pomagalo. ale ten nowy gin mnie nie zna a ja sie tez nie odezwalam bo pomyslalam ze moze tylko to mozna w ciazy uzywac...

aisim ja dzyndzle zadnego nie wyczailam natomiast krew i bol lekki przy czynnosci nr.2. sory za dosadny opis ale chyba sie was nie musze wstydzic :-)

malewa!!!! ale sen! :-D:-D:-D albo masz czegos za duzo albo za malo hihihi

maruska
mnie wlasnie tez ogarnia jakies takie zwtpienie i zniechecenie do tej szkoly rodzenia...kurcze 5 zajec po godzinie -co oni mnie tam naucza...jedyne co to ze obczaje moj szpital i poznam polozne...no sama juz nie wiem.

ja zjadlam sniadanie i znow sie wkurzylam bo wpadl mi w rece moj wyciag z konta, ktory do mnie wczorraj przyszedl. napisalam na watku o l4.:wściekła/y::angry::no::dry::crazy::growl:

louise w Częstochowie nie dają znieczulenia? Nie można sobie kupić na żądanie? Porażka jakaś...

a z tą położną to się zastanawiam, jak to w praktyce wychodzi, np. 3 panie wykupują panię Anię i wszystkie 3 rodzą nagle w tym samym czasie. I co, pani Ania ma do wszystkich przyjść?

reklama
louise w Częstochowie nie dają znieczulenia? Nie można sobie kupić na żądanie? Porażka jakaś...

a z tą położną to się zastanawiam, jak to w praktyce wychodzi, np. 3 panie wykupują panię Anię i wszystkie 3 rodzą nagle w tym samym czasie. I co, pani Ania ma do wszystkich przyjść?
no wlasnie nie mozna. chodzi o to ze w czwie wszedl przepis podobno ze "twoj" lekarz nie moze przyjezdzac do porodu jak nie ma akurat wtedy dyzuru. a ze jest malo anestezjologow to do znieczulenia tak jakbyc go wzywala-wiec jest to wbrew przepisom. no i zrezygnowali ze znieczulenia i w ogole nie ma.

Do góry