reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

o z takich lodów to ja najbardziej lubię z Maca w polewie toffi. Niebo w gębie. :-)
Vanilka klapen dupen i odpoczywać :-D
Wciągnęłam na śniadanie białe kiełbaski mmmm pychota.
Madzik ja też chyba muszę zainwestować w jakiś balsam. Mam takie blade kikuty, że masakra....
No to się przejaśniło. Jak zaraz lunie to tylko raz :-D

A w ogóle to chciałam powiedzieć, że jakieś takie skurczybyki też mnie ostatnio złapały. Ale to jeden dzień, właściwie pod wieczór. No ale się przeforsowałam, bo cały czas na nogach... Mało tego, nie dość, że coś pobolewało to niuńka się akurat wtedy przeciągała. I już sama nie wiedziałam, co o tym myśleć i jak zlokalizować ten ból...

reklama
Witam!:-)
Dzięki za miłe powitanie.;-) Emih - nie znikłam, czytamWas tylko jakoś humoru u mnie brak... No cóz i mnie dopadło.:-(
Czytam ile wy już macie przygotowane, a ja usiłuję znaleźć kogoś do delikatnego remntu pokoju dziecięceg i najwcześniej za 2 tyg. Nie mogę wstawić komody, poukłądać ciuszków dzidziusia i zobaczyć co muszę dokupić. Wkurza mnie to... :baffled: Do tego wczoraj dzwoniłam żeby sie umówić do mojego lekarza od astmy, a wredna baba z recepcji nie opuszczałą mnie do słowa i nie dałą powiedzieć, że jestem w ciąży i 10 czerwca to trochę późno na tą wizytę. Cały czas mi przerywała, i to ma być prywatna praktyka. Mam nadzieję, że doczekam z porodem.
Wogóle na mnie tak chyba wpływa nadmiar odpoczynku, aż mnie nosi żeby zrobić coś konkretnego, a tu zakaz.:-(
Sorki, że tak smęcę, ale musiałąm się komuś wyżalić...

emih,atabe bardzo dziekuje za zyczenia,mnie mały dzis kopie w okolice zeber i normalnie w pewnym momencie to myslałam ze odlece z bólu.
louise balsam rewelacja i skóra ładnie sie błyszczy a jest bardzo wydajny ,ale nie wiem czy dostaniesz w rossmanie bo ja tam chciałam kupic i nie było z reszta oni nie maja duzo rzeczy z nivea bo np plasterków na wągry dla młodziezy tez nie mają i nie sprowadzają a sa rewelacyjnevanilka to faktycznie lez ,ja zaraz pojezdze sobie na rowerku bo mnie cos nosi
kasik ja tez jeszcze nie mam nic zrobione ale spoko skoro za dwa tyg to jeszcze nie tragedia,a z tym bansztylem to zadzwon jeszcze raz i powiedz jak sprawa stoi

Ostatnia edycja:
Witam z samego południa :p

spałam prawie 11 godzin, a i tak ledwo na oczy patrzę. Coś mi się zdaje, że zaraz znowu gwoździa przybiję. Ja nie wiem, co to jest, jakaś śpiączka meksykańska mnie nawiedziła i bym mogła spać w kółko. Nawet jeść mi się nie chce:-D

Z wczorajszych wrażeń po szkole rodzenia zastanawiam się, kto jest dziwny, ja czy reszta tych kobitek. Podawali wczoraj numery do położnych i lekarzy do "wynajęcia", kurcze, prawie się nie pozabijały o te numery. Chyba jako jedyna z tej bandy nie wynajmuję położnej...

Ale mi kurcze naprawa ścian przez dewelopera...Tylko zaszpachlowali pęknięcia...:crazy:A myśmy wstrzymywali remont ze względu na te naprawy, a teraz widzę, że to nie miało sensu.:baffled:

Ja to jestem udana-wyszykowalam się na spacer i zaraz wróciłam bo mi coś zimno bylo i doszłam tylko parę kroków do kiosku po gazety hihi
Louise i Tiffi ten Johnson mi trochę smierdzi ,ale ja się już do tego zapachu przyzwyczaiłam, a co do smug to jak się dokładnie wysmaruje to jest ok i uzywam go co drugi dzień i juz po 2-3 uzyciach fajny jest odcień skóry .
Tweenie ja też dzisiaj spałam 11 godzin :))
Dzamena spóźnione życzonka-Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka!!!

mruczka dzieki,dzieki ,dzieki normalnie zaraz ide wypróbowac cwiczenia,własnie mi listonosz dostarczył,tylko mi napisz ile mam ci wysłac kaski i czy na ten adres co na kopercie,dzis mi tez przyszły te próbki z lovelli i czapeczka i para łapek ,z tego programu bezpłatnego co sie trzeba było zarejestrowac
dziekuje madziu

Ostatnia edycja:
Witam

Paskudna pogoda u mnie. Dzis lece na 15.30 na wizyte do gin a pozniej odrazu do dentysty jade, wiec wieczorkiem zawitam.

Tez będę musiala sobie jakis balsam brazujacy sprawić bo wygladam strasznie-wstyd przyznac ale nigdy ich nie uzywalam.

ania_pestka no to sie doprawiłas, kuruj się. Super ze na weselu się wybawilas.

Aisim dobrze ze juz niedlugo idziesz na zwolnienie

dzamena Spoznione ale szczere zyczenia z okazji imienin skladam a klotnie miedzy rodzenstwem to niestety normalka:-)

Vanilka oby brzuszek juz nie bolal

Louise- dziwne ze ten clotrimazol zamiast co pomoc to tylko zaszkodzil:baffled:

reklama
mruczka dzieki,dzieki ,dzieki normalnie zaraz ide wypróbowac cwiczenia,własnie mi listonosz dostarczył,tylko mi napisz ile mam ci wysłac kaski i czy na ten adres co na kopercie,dzis mi tez przyszły te próbki z lovelli i czapeczka i para łapek ,z tego programu bezpłatnego co sie trzeba było zarejestrowac
dziekuje madziu
Na zdrowie, wystarczy dobre słowo!Napisz potem, czy Ci się podobało!

Do góry