reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

to, że mój lekarz przyjechać nie może to wiem. Ale anestezjolog to inna bajka, zawsze powinien być jakiś na dyżurze. Ba, musi być, bo co jeśli cesarka wypadnie?

reklama
to, że mój lekarz przyjechać nie może to wiem. Ale anestezjolog to inna bajka, zawsze powinien być jakiś na dyżurze. Ba, musi być, bo co jeśli cesarka wypadnie?

no nie wiem jak to dokladnie jest-jakos tak mi gin tlumaczyl-nie do konca to rozumiem. ale sedno jest takie ze nie ma znieczulenia nawet za kase, bo pytalam mojego gina i tez kumpela mi mowila ze pytala.

mruczka no ja juz po cwiczeniach ,czuje sie super ,oczywiscie troche sie spociłam bo człowiek zanim sie przestawi na ten rytm ale bardzo mi sie podoba ta płytka ,do tego jeszcze miałam jeszcze kompanów do cwiczen ale wymiekli po paru min salsy.teraz troche odpoczywam,jeszcze raz bardzo ci dziekuje
dziewczynki i dziekuje wszystkim za zyczenia

a ja to rozumiem tak, że oczywiście anestezjolog dyżurny jest - w razie cesarki robi znieczulenie i musi przy tej operacji asystować. a na inne znieczulenia w takim razie nie ma czasu. Musiałoby być co najmniej 2 anestezjologów, żeby znieczulenia na zyczenia były dostepne

porażka totalna... XXI wiek, a znieczulenia dostać nie można...

Zaraz mnie coś trafi, mój sąsiad już min. 2 godz słucha w kółko muzyki kościelnej i coś mi się zdaje, że ciągle ta sama piosenka leci. Wszystko fajnie, nie mam nic przeciwko Kościołowi, ale nie tak długo, albo chociaż może trochę ciszej... wrrr

reklama
Cześć Kobietki,
wróciłam z uczelni, dorwałam swojego promotora i mam dobrze napisaną pracę, w czwartek mam zawieźć jej już wydrukowaną i oprawioną pracę licencjacką a praktyki też ze względu na stan zdrowia mam zaliczone więc chociaż coś dobrego w tym wszystkim.

Od rana biorę zapisane tabletki i zobaczymy jak będzie bo gin mówił, że mogę być rozdrażniona po nich :-p więc M musi uważać

Do góry