reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny u mnie z choróbskiem gorzej:no::no::no: poleguję zupełnie i tylko jednym okiem lukam na synka, a jak spał to ja z nim...tak więc znów nie będę na bieżąco ale w obecnej chwili mam ochotę tylko spać...

reklama
ja też dostałam ta paczuszkę z loweli:-)
idę dziś na takie spotkanie "mama rozmawia" zapisałam się przez internet i zostałam zaproszona. Ciekawe o czym będzie;-) prowadzić je będzie Anna Maruszeczko, a gościem podobno ma być sam Paweł Zawitkowski:-) potem wam zdam relacje...
pożarłam 2 kaktusy- matko ja jestem uzależniona od tych lodów, a mała jak się urodzi to zamiast cyca będzie chciała kaktusa:-D

Witam Was Ciężaróweczki!!!
Ja mam dzisiaj dzień lenia:laugh2:..wczoraj chatę posprzątałam,więc dzisiaj mogę leniuchować..hehe...Mała dzisiaj mniej aktywna,ale to pewnie przez to,że rano z M byłam na spacerku i Malutka teraz śpi;-)..wkurzam się troszkę,bo muszę zrobić przelew,a tu doopa ing nie chce mi go wysłać...ohhh:crazy:...
Juz myśłam,że dzisiaj odbiorę wózek,bo jak byliśmy z M na spacerku,to pod sklepem stał samochód z dostawą,a tu nic nie dzwonią:zawstydzona/y:..już 3 tydzień czekamy..może się doczekamy..hehe..

Tweenie - to zacznij spiewać a co może Cię do chóry zapisze ))) anielskiego
Madzia - fajnie że tak pozło gładko i załatwiłaś kilka spraw!! Widzisz teraz mozesz już troche odpocząć i mniej się stresować!!
Atabe - To słuchaj uwaz nie żeby nam porzadną relacje zdać!! i też nas czegoś mądrego nauczyć!!
A ja nic z lovelli nie dostałąm bo nie wiedziałam że się można zapisać!! Musiałam nie doczytać ;-((( sama sobie jestem winna!!
Oliwia - nie martw się napewno się doczekaćie!! Do porodu napewno wózio będzie w domu!!

WITAJCIE LIPCOWECZKI!!!
ale sie za Wami stesknilam!!! dopiero dzis podlaczyli nam neta (po 18 dniach :wściekła/y:) wiec wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tylu stron) :no:
mam nadzieje ze u Was wszystko ok i pozdrawiam serdecznie wszystkie dwupaczki :-D
jeju jak sie ciesze ze znowu jestem tu z Wami... :rofl::yes::biggrin2::rolleyes::happy::laugh2::-p:tak:;-)

Hej dziewczyny,

Ja po moich nocnych skurczach łydek mam takie zakwasy na łydkach jakbym z 5h ćwiczyła, a na dodatek zgaga niemiłosierna od kilku dni mnie męczy, nic nie pomaga.

Dzamena, ja też chyba gapa jestem, ale szczere życzonka:-)

Zaraz usnę, a jeszcze do 18 w pracy:-(
Ja dzisiaj sobie kupiłam wszytsko na spaghetti i będę robić na obiadokolację, mniam

Ania_pestka, zdrowiej, ja też się lichawo czuję, gardło mnie boli i stawy i ogólnie śpiąca jestem.

Znalazłam własnie coś takiego: Internetowa Szkoła Rodzenia - Radzimy Dobrze Rodzimy:
Pieluszki.PL Internetowa Szkoła Rodzenia
moze którąś z Was zainteresuje

pisalam Ci ,ze mi po kilku dniach wchlonol sie i nie musialam nic stosowac.Jak narazie nic tam nie wychodzi ...

mialam lezec a poszlam na spacer z synek i potem do marketu i szlam z buta z torba pelna zakupow i motorem syna pod pacha bo oczywiscie po 10 min .juz mu sie nie chcialo na nim jechac :baffled:wsciekla jestem sama na siebie...stara a glupia :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry