natucha11
Fanka BB :)
4 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 4 tydzień ciąży - www.mamazone.pl macei dziewczyny fajna stronka z filmikami ktore pokazuja jak sie rozwija ciaza tydzien po tygodniu;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tak mam z bolem w podbrzuszu szczegolnie wieczorem jak bym miała miesiaczke dostac, ale z tego co wiem to jest too normalne bo macica sie rozciaga czy cos takiegoja mysle ze kazda z nas z jednej strony ogromnie sie cieszy a z drugiej bardzo boji tym bardziej jak wystepuja plamienia ale nie mozemy dopuszczac do siebie tych najgorszych mysli.
a ja tak przy okazji zapytam macie tez bole w podbrzuszu,czasem tak jak na okres a czasem takie uczucie jakby ktos wam wczesniej brzuch skopal. bo ja tak mam i do tego obojetnie co zjem to strasznie mi sie odbija a do jedzenia sie zmuszam, mam na cos ochote a za chwile w gebie mi to rosnie.
ja sie budze od kilku dni z bolem brzych albo wieczorem czasem ..dzisiaj wlasnie tak mam ..czuje sie jak bym miala zaraz dostac @ja mysle ze kazda z nas z jednej strony ogromnie sie cieszy a z drugiej bardzo boji tym bardziej jak wystepuja plamienia ale nie mozemy dopuszczac do siebie tych najgorszych mysli.
a ja tak przy okazji zapytam macie tez bole w podbrzuszu,czasem tak jak na okres a czasem takie uczucie jakby ktos wam wczesniej brzuch skopal. bo ja tak mam i do tego obojetnie co zjem to strasznie mi sie odbija a do jedzenia sie zmuszam, mam na cos ochote a za chwile w gebie mi to rosnie.
4 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 4 tydzień ciąży - www.mamazone.pl macei dziewczyny fajna stronka z filmikami ktore pokazuja jak sie rozwija ciaza tydzien po tygodniu;-)
Hej Natucha ja 23.10 mialam bete 251, 3 dni pozniej juz 983Dzięki za powitanie :-) !!!
natucha dzięki za pocieszenie, chociaż ja w pierwszej ciąży miałam takie plamienia i się źle skończyło :-(, ale wtedy beta hcg wolno mi przyrastało,więc może tak musiało być . Na szczęscie teraz miałam jeden dzień i malutko .Jakie wartości beta-hcg miałyście, o ile robiłyście - to takie moje zboczenie z tym beta hcg
W czwartek i mnie przytrafilo sie delikatne plamienie, oczywiscie panika, wizyta u lekarza i potwierdzenie, ze w 5 tym tygodniu to bardzo czesto sie pojawia. Swiadczy o zakonczeniu implantacji zarodka w scianie macicy.sara ale jak moge zapytac czy ty te plamienia poprzedni raz to miałas cały czas one były obfite? bo ja sie martwie cały czsa momo ze własnie moj gin mowi ze jest ok. ale tak biore ta luteine juz 2 opakowanie fakt zmniejszyły sie teraz jest tak malutko po pare klopelek na wkładce ale i tak cały czas sie boje i nie dopuszczam dos iebie mysli ze cos moze byc nie tak..:-(
Witam dziewczynki!!!
Dopiero dzisiaj znalazłam Wasz wąteczek, bo tak dziwnie pod czerwcem
Ja o ciąży dowiedziałam się ponad tydzień temu. Zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, tego samego dnia zobiłam betę i wyszła -186 miU/ml to był 27 d.c., trzy dni później dostałam lekkiego plamienia , byłam przerażona,bo moją pierwszą ciążę poroniłam . Zrobiłam ponownie betę i wyszła 1004miU/ml i pojechałam do gina, potwierdził ciążę i na usg było widać zaczątek pęcherzyka, bo to dopiero 30 d.c. był. Dostałam duphaston i luteinę i plamienie przeszło, ale martwię się , bo prawie nie mam objawów ciążowych Dlatego bardzo nieśmiało się dopisuję, termin będę miała na ok.4 lipca, bo ostatnią @ miałam 27.10.
A to mój wykresik 839f1 Ovulation Charts
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Nam abyśmy pozostały w tym wątku do porodu :-):-)
Aisim, nie przejmuj sie waga, zobaczysz, niedlugo moga zaczac sie mdlosci i wymioty, wiec pojhedz sobie poki mozeszczesc dziweczynki!!
Wrociłam z cmentarza strasznie zmarzłam, ale rozgrzałam się już gorącą herbatą!!
Fajnie ze wasi mężczyźni wracają bo będzie wam raźniej, zawsze to lepiej we dwoje!!
Sara ja robiłam beta hcg wyszło 289 tydzień po terminie opóźnionej @.
Co do plamień u mnie to nie wystąpiły, nie biorę też żadnych leków oprócz bioferu - to żelazo z kwasem foliowym. Biore żelazo bo miałam niedawno anemię i uzupełniam niedobory!
Kurcze fajnie że u was tak z ta wagą, bo czas na tycie jeszcze będzie.
Ja od jakiś 2 tygodni dosłownie "żre" i non stop chodzę głodna. A zawsze byłam niejadkiem.....ale gusta się zmieniają.