reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Pozdrawiam Was juz ze Szczecina, przede mna tydzien laby.Mama gotuje, Tato zajmuje sie synkiem... Dzis wyjasnilo sie tez, ze czekam na dziewczynke.
Gratulacje córuni i miłej laby, odpoczywaj do woli.
maruśka mnie jakoś nie kręcą takie wieczory panieńskie, no ale wiadomo każdy lubi co innego. Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś
jedyneczka wiesz ja tak napisałam, bo całe życie się napatrzyłam na taki związek moja mama zawsze dawała siebie na 200% a mój ojciec umiał przyczepić się nawet pierdoły i ja sobie już wtedy postanowiłam, że będę tylko w takim związku, który nie będzie wyglądał w ten sam sposób i znalazłam takiego mężczyznę, który jest inny (oczywiście nie znaczy idealny, ma swoje wady, ale nigdy nie narzekam, że M się zezłości bo coś jest, czegoś nie ma - tak jak to było w moim domu). Nawet nie chodzi o to by być jak skała po prostu każdy z nas tak ma że szybko przyzwyczaja się do luksusów (np.podanie obiadu, wszystko wyprasowane, kobieta zajmuje sie tylko dziećmi itp.).
Co do kwiatów tez takie lubię, bez kokard, i innych pierdół i najlepiej bez okazji. A tulipany bardzo lubię (miałam wiązankę ślubną z tulipanów), bardzo lubię też konwalie (za ich zapach), słoneczniki (za taką pozytywną energię) i frezje (za zapach, delikatność)
ewa u mnie zależy od dnia, ostatnio mała szaleje, ale miałam i takie dni, że ledwo mnie posmerała. Z tego co pamiętam jak dziewczyny pisały to różnie dzieciaczki się zachowują, a jak masz niepokój to jedź na IP i tam ci sprawdzą wszystko, na pewno się uspokoisz.

Ja skończyłam się pakować, M wyrysował projekt kominka i padł, więc i ja ide spać, bo rano muszę wstać. Wiecie ja ostatnio to mam tak, ze wieczorami pić mi się chce bardzo, normalnie pustynia, ale nie mogę wypić butelki wody by bym chyba całą noc sikała.

reklama
hej dziewczynki:-)
tym co wyjezdzają udanych wyjazdów a tym co nie wyjeżdżają też miłego weekendu:-)
ja bedę miałą weekend zakrecony,jutro robimy imprezke urodzinową Mka więc zaraz lecimy na zakupy,potem sprzatanko,już sobie jakieś jedno ciacho upieke,jakąś sałatke zrobie,no i jutro z rańca ciąg dalszy

wiele słoneczka i ciepełka:-)

hello:-)

miałam koszmarną noc, prawie w ogóle nie spałam, bo na ulicy pod blokiem o 1 w nocy jacyś kretyni urządzili sobie wyścigi samochodowe :dry: tak głośno było, że szok:no: poza tym M wstawał po 4 bo jechał na wycieczkę do krakowa- przed chwilą dzwonił, że właśnie przechodzą pod domem serialowej Majki:-D

u nas pogoda cudna się dziś zapowiada, też bym sobie gdzieś pojechała, w końcu mam dzień wolny i znowu mnie nosi.. kurcze, coś od czwartku twardnieje mi brzuch-nie wiem, czy to skurcze, czy Mały tak się rozpycha..

Witam z rańca.
Właśnie pazurki pomalowała, więc teraz czekam aż wyschną...
Wstałam z bólem gardła i migreną...apap na szczęście pomógł...u fryzjera 50złza 15min roboty przy fryzurze....jakaś masakra...ja za ślubną zapłaciłam 35zł...no ale by było dobrze, jakby teściowa nie skwitowała, że wyglądam za staro...jak 40-latka...więc humor zjechany mam, M powiedziała, że ma już lepiej nic nie mówić i nie komentować mojej fryzury...a mi się ona podoba...obcykam i w poniedziałek wkleje zdjęcia...w sumie to mi się już odechciało tego wesela...no ale przeważnie jak się nie chce iść to jest super zabawa...więc tej myśli się trzymam...no i sobie pojem...oj jedzenia nie będę sobie żałować:-D
Tyle z rańca, za godzinę wyjeżdżamy. Miłego weekendu dziewczyny:-D

Witam sie i ja z rana. Ja rowniez tym co wyjezdzaja zycze udanych wypadow. U mnie mialo sloneczko grzac ale cos nie chce mam nadzieje ze sie jeszcze poprawi. I na dzialeczke sobie pojdziemy.
Uciekam posprzatac i pranko powiesic bo sie skonczylo wlasnie. Milego dnia brzuchatki:-):-)

czesc laseczki :-)

witam sie sobotnio w ten upalny poranek. ja juz zdazylam sie troche poopalac-tym razem w kuchni przy otwartym oknie na wysokim krzesle-plerki sobie opalalam pijac kawke i czytajac. wczoraj mnie po ogromnych porzadkach tak krzyz nawalal ze nie moglam sie ruszac. to juz nie dla mnie-tzreba na raty albo olewac :baffled:. dzis przychodza goscie na kawke i ciasto-(musze chyba kupic). a teraz sie udaje zaraz z Mkiem do pracy. on zmieniac kola a ja wylozyc sie na krzeselku w sloneczku :-) jupiiiiiiii. a jutro postanowilismy jechac do takich wawozow nad rzeke na caly dzionek na grillka (zamiast obiadu) i na wypoczynek bo podobno pogoda ma byc u nas super. tak wiec chwilowo sie zegnam-obawiam sie ze chyba dowieczoraalbo nawet do jutra. ps-musze was poczytac troszke...bo mam zaleglosc ;-)

ania_pestka
baw sie dobrze kochana i najedz za wszystkie czasy. hihihi. chetnie bym tak znow pozarla :-)

cynamonka
gratuluje curuchny :-)

rusia siara juz i mleko????:szok::-) to mi uswiadamia jak juz niewiele czasu nas dzieli od porodu i bycia mamusiami cala geba :-) ahhhhh niech juz bedzie ten lipiec...teraz to mnie juz zaczyna meczyc ciaza bo ciezko sie chodzi spi itd...wiec ja bym juz chciala lipiec i mojego dzidziusia :tak:

milego dnia lipcoweczki. slonca i wypoczynku i dobrych humorkow wam zycze-moj narazie przedni :-)

czesc dziewczynki
cynamonka gratulacje córci ,na pewno bardzo sie cieszycie
ania pestka tesciowa niech sie cmoknie ze swoimi uwagami a ty baw sie dobrze,i czekamy na foty
jedyneczka zazdroszcze ci tych zakupów bo uwielbiam łazic o sklepach jak mam kase oczywiscie,co do avatarka to wole popatrzec na to co było niz na to co mam teraz i pomazyc ze zaraz po porodzie zaczynam znów czwiczyc,bo ten brak brzuszka to zawdzieczam czwiczeniom 240 brzuszków rano i wieczorem i efekt był jak widac ,wiec mam zamiar do tego szybko wrócic,smacznego grila i z jedz troche tez za dzamenke ,bo ja dalej mam focha wiec nie poprosze o grila ,
rusia mnie juz tak z dobry miesiac cyc produkuje ,no zblizamy sie do tego wielkiego dnia to one tez musza sie przyzwyczaic,ciekawa jestem reakcji mojego Fifiaka jak zobaczy ze karmie ciekawe czy tez bedzie chciał,chociaz ja sie nie widze z czterolatkiem przy cycku ,jakies to niesmaczne
dziewczyny co do kwiatów to kocham dostawac ale własnie bez okazyjnie ,kazde jedne nawet gerbery ,gozdziki ,frezje ,kocham tulipany i róze i margaretki i mogłabym tak chyba wszystkie wymienic bo po prostu kocham kwiaty
maruska no dupeczki niezłe ,ja mam w domu podobnego z figury do tego z dziarami,iiiiii chyba mu zabronie chodzic w koszulkach i spodenkach najlepiej niech siedzi w domu bede spokojniejsza.
juz widze te laski piszcace wczoraj ,fajnie
ewa dobrze ze sie skonsultowałas ,a co do dzieci to nasze beda szalec a twoje grzecznie klocki układac ,temperament temperamentowi nie równy
tiffi to urocze jak M ci przynosi kwiaty od tak ,tylko pozazdroscic,udanego wyjazdu i jak najmniej stresów kochana
a ja mam dzis luzik bo moje młodsze dziecie poszło na 2 dni do babci ,dziewczyny jaka błoga cisza nastała to szok ,teraz jest fajnie ale znajac mnie to wieczorem juz sie bede zastanawiac po cholere go dawałam.
anetka a czemu robicie imprezke jutro a nie dzis ?

reklama
witam sie sobotnio :)
pogoda za oknem piekna szkoda tylko ze M jest w pracy.
ja jeszcze w pizdzamie bo przed chwilka hrabina sobie wstala.

wszystkim wyjezdzajacym udanego wypoczynku,ladujcie akumulatory na zapas!!!

my wieczorem na urodziny znajomego,oczywiscie taksowka bede rozwazaca lekko podpitych:/ach... przynajmniej sobie pojem:D

cynamonka gratuluje corci:)
ania pestka udanej imprezy a tesciowa to pewno zazdrosci i *******y opowiada.
jedyneczko udanych zakupow,z drugiej strony bardzo zazdroszcze bo uwielbiam zakupowac ale dla malej albo M bo dla siebie to nieee.szalej kochane ile wlezie!!!
maruska pewno te ciasteczka to po nocach ci sie snia:)
tiffi udanego wyjazdu zycze!!
anetko a tobie milych przygotowan.

ide zjesc sniadanie bo tak mi w brzuchu burczy ze mala ogluchnie.

Do góry