reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka dobre serducho masz, ale wiesz moja mama taka była oddana, wszystko dla rodziny, wszystko w domu robiła, a mój ojciec niewiele, Wiesz jak to się skończyło. Nie daj się, by ktoś, zwłaszcza M nie szanował twojej pracy
dzamena co to za avatarek i gdzie masz brzuch???

Ja mam dzisiaj jakieś uczulenie (generalnie mam uczulenie na chemiczne trzy składniki), uczulenie objawia się katarem i zalewaniem się łzami, aż mi oczy puchną, do tego cały dzień krew mi z nosa leciała - 3 trymestr. Mój M dzisiaj przywitał mnie bukietem tulipanów- miło, to chyba po wczorajszej niemocy sennej. Idę się pomału pakować bo jutro rano jedziemy. Odezwę się w pon, lub w nd wieczorem. Miłego weekendu

Pozdrawiam Was juz ze Szczecina, przede mna tydzien laby.Mama gotuje, Tato zajmuje sie synkiem... Dzis wyjasnilo sie tez, ze czekam na dziewczynke.

uwaga laski, coś rozgrzewającego :-D :

tyle co mi się udało uchwycić w tej ciemności drżącymi rękoma..... :-)

Załączniki

• Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 44
Łoo ale ciałka:-):-):-) Też bym poszła na taka imprezę!Chociaż M to by w takiej sytuacji chyba tych przystojniaków zabił :-D

cynamonka gratuluję dziewuszki:tak:

Dorwałam się jeszcze na moment po Julasce i M:-p

dzamena jade jade, pokarze burakowi jakie będziemy mieć meble:-poczywiście opowiem o zdbyczach jak wróce;-)i racja, żarcia nie odpuszcze, wytłumaczę sobie najwyżej ze to dla Nadinki papu:-p

mruczka dzięki, to pójde na te zajęcia, posłucham;-)a M dziś stwierdził że boi się odzywać do mnie bo o byle co na niego naskakuje:szok:nie kumam o co chodzi:baffled::-pale mu wygadałam że jak sie nie boczyć jak o pierdoły się czepia i tylko czekam jak zapyta o obiady a ja mu wygarne że trzeba mrożonki wyjeść:-Dco do kompleksów i słusznie bo slicznie wyglądasz;-)kołyski sa sliczne i słodkie i wogóle i gdybym miała pieniążki na zbyciu to bym kupiła na parę pierwszych miesięcy;-)

tiffi masz racje, wezmę się w karby i od teraz będę jak skała:evil::-pjaki miły twój M , uwielbiam kwiaty, najlepiej takie bez przybrania bukiety tzn.bez folii, kokard itp.Tobie też udanego weekenu:tak:

cynamonka gratki córci:tak:korzystaj z odpoczynku ile się da;-)

maruśka no niezłe widoki, jak ty kobieto teraz zaśniesz:-D

aha dzamena zapomniałam Ci powiedzieć ty jaką masz linię, łał, brzunio płaskie a pierś przodująca, pogratulować;-)

ewa81r, jeśli niepokoi Cię coś z Twoim dzidzusiem, to może nie szukaj pomocy na forum, bo my nie lekarze, usg tez Ci nie zrobimy, tylko szoruj na izbę przyjęć - tam wszystkiego się dowiesz.....

Byłam u lekarza 19.04 i mówiłam o tym kazał liczyć - 10 ruchów na 2 godziny w fazie aktywności.. ale chodzi mi o to że to nigdy nie są jakieś mocne jak tu pisała butterfly tylko ledwo wyczuwalne bardzo muszę się skupić..
Chciałam to z wami zweryfikować jak wy odczuwacie ale tu same dzieciaczki adhd...i ani 1 takiego jak mój.

Dobranocka

reklama
Witam wieczorowa pora i ja jak zwykle jestem jak juz wsyzstkie poszly spac. No ale nie wiem czy zauwazylyscie ale 2000stron juz padlo:-)
Odebralam wyniki glukozy wyszlo mi 120 po 2h a wiecie jaka jest norma moze??
Co do ruchow to moja mala teraz za to zaczela mocniej i czesciej sie ruszac wczesniej to od czasu do czasu czuc ja bylo.
A mam pytanie nie pamietam ktora z was pisala ale chodzi mi o bujaczek ktory byl w dobrej cenie w smyku?? kupilas go moze??jak tak to moglabys zamiescic fotke byla bym wdzieczna.
Jedynaczka widze ze nasi m sa do siebie podobni chociaz moj nie robi mi awantur ze naczynia nie pozmywane ale za to len z niego ze szok a co gorsze nie dorusl jeszcze do pewnych rzeczy i ciezko mu to idzie. A i tak jak ty zawsze dla niego wszytsko zrobie i teraz mam za swoje.
Jak was nie ma to i ja uciekam spac. Jutro ma byc pieknie wiec napewno na dzialeczke sobie pojdziemy z synkiem. Jakiegos grilka itd.

Do góry