reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ohhhhh ja padam ,od rana do prawie godziny temu cały czas na nogach,no ale popiekłam,pokroiłam sobie wszystko do sałatek i innych przekąsek, teraz juz odpoczywam,bo wszystko boli od szyi po stopy:-(

ale Wam zazdroszcze wypadów na działki i łono natury,mam nadzieję zę za tydzień też będzie ładny weeken bo bym gdzieś wybyła, odpoczywajcie dziewczynki:-)

dzamenka zawsze robimy imprezki w soboty ale dziś siostra jest na weselu i chrzestna też nie mogła dziś przyjść więc tak wyjatkowo w niedziele tym razem

mruczka owocnych ćwiczeń na piłce życzę:-) a co do kołysek to mi się też bardzo bardzo podobają,ale szkoda mi kasy na te parę miesiący

ewa mój mały też nie jest taki z adhd,jeszcze tatusia nie skopał w nocy, owszem raz kopie ocniej raz mniej,teraz to nawet mniej,tylko się tak pręży,pewnie juz ma mniej miejsca i dlatego

tiffi to miła niespodzianka od M, ja też lubię tulipany,no i konwalie i słoneczniki,tak jak piszesz:tak:

cynamonka fajnie ze w koncu wiesz co nosisz pod serduszkiem,gratki córuni

kama udanej imprezki, a na jaki kolor sobie zafarbowałaś włoski?

asieńka ewcik oooo dzis dzień farbowania włosków widze, no to ładne bedziecie laseczki, ewcik mi tez ten brzuch jakiś twarszy sie wydaje,ale niewiem czy to nie mały bo on coraz większy pewnie i raz mam twardy brzuch, za chwile miękki, różnie

reklama
witam się i ja !!!
U mnie nic ciekawego. Właśnie wróciłam z tesco. Kupiłam sobie parówki na kolację.:-)
Dzień leniwy. Trochę w łóżku tv pooglądałam, trochę pospacerowałam. Wczoraj było podobnie. Jutro M ma wolne (chociaż początkowo miał coś tam odrabiać) Więc sobie spędzimy dzień w parku, bo jest festyn rodzinny. Może zjem kiełbasę z grilla, bo tylko smaka robicie. :-D
A co do farbowania, też chciałam ,ale szkoda mi dwóch dych na farbę. Jeszcze poczekam, tragedii nie ma:tak:

witam sobotnio:tak:

rusia mnie nic jeszcze nie leci:-p

ewcik trzeba było po policje albo straż miejska zadzwonić, ja tam się nie patyczkuje z takimi gangrenami:-pa to twardnienie to masz w jakim obrębie brzucha?

ania pestka czekamy na zdjęcia i relacje;-)

kacperek przypomniałaś mi że mam pranie w pralce do powieszenia:tak::baffled:

louise ja chodzę jak robokop:baffled:a jak wstaje M mi daje ręke albo wypycha z łóżka:laugh2:to udanego grilka czekoladko;-)

dzamena he he ja 20 brzuszków i płuca na brodzie a krzyż w d....ie:-Dpełen podziw kochana;-)ja też mało co bym nie jadła dziś grilla bo mnie wkurzył w auchan że już ma dość, że listy nie ma i on stoi kiedy ja długo wybieram a listy nie robiłam bo parę rzeczy było do kupienia.A wybieram bo byle g....em nie chce karmić rodziny:dry:ale nic, nie odzywam się, aż on pyta co jeszcze a ja na serio że mam wszystko co potrzebuje a ten z buzia że się odezwać nie można już do mnie bo juz mam focha itp(a ja akurat się nie obraziłam tym razem:-p),i mówi żebym sobie poczekała przed kasami, no to poszłam no i wtedy się obraziłam:dry::-pa na pasazu spotkałam teścia. M wyszedł i mili się do mnie i mówi że Jula tez sie nie chciała odzywać do niego he he, dam jej dyszke za to:-DNajlepsze pytam co powiedziałeś tacie że gdzie ja jestem a on że powiedział że się obraziłam i sobie poszłam a ja powiedziałam teściowi że wyszłam sobie na ławce wypocząć:-p:-Dprzynajmniej nie wyszłam na skarzypyte a on wyszedł na buraka:-pteraz leże i czekam na papu:tak:kupiliśmy farby do dużego i do Emi i upatrzyliśmy lampe w brw, jak na niego to sukces że tyle przy zyrandolach wytrzymał i tylko "dobrze kochanie ,jak Ci sie podoba kup" i ani na cene się nie patrzył żeby tylko szybko wyjść:-Dkwiaty kocham, uwielbiałam po towar na giełdę jeździć , gały to mi chciały wyjśc na zewnątrz:tak:

kama ja własnie tez ciuchów dla siebie nie lubię kupować a dla dzieci albo coś do domu to jestem w żywiole:tak:pysznego jedzonka wieczorem i spokojnych pasażerów;-)

Vanilka to gratki 8go;-)

tweenie to ja biorę ręke M i mówię poruszaj a on że ja dziecko do nerwicy doprowadzam:-D

kama tak tak, ja też mam za krótkie ręce:laugh2:

A ja farbe mam tylko jeszcze czekam bo ostatnio zrobiłam u fryzjera i kolor mi tak dobrała dobrze że mało odrosty widać.W mc byliśmy dzisiaj, objadłam się:-(ale raz na ruski rok to chyba nie zaszkodzi:-pidę luknąc jak tam moje jedzonko:tak:

Ja już jestem czarnulka :-) Teraz lece do Tesco szukać jakiegoś prezentu dla koleżanki.Jutro urodziny więc wypadałoby już coś kupić ;-)

Większość dnia spędziłam na przeczesywaniu forum w celu ustalenia listy potrzebnych i przydatnych rzeczy do zakupu dla siebie i Dzidzi.Ładna lista mi wyszła ;-)

Anetko teraz się połóż,włącz tv i odpoczywaj.I koniecznie wymuś na Mku jakiś masażyk:-p

zniknęłam, bo na działkę mnie D wytargał-zrezygnował z kawalerskiego u kolegi i jakiegoś wypadu dzisiaj, bo mówi, że pogody fajnej szkoda, a ja jakaś smutna ostatnio-wzruszyłam się:-) niestety już wróciliśmy, bo jutro ma strzelanie na Pustyni Błędowskiej:-) pojadłam kiełbasek i karkóweczki z grilka-mniam:-) i nawet się opaliłam troszkę, bo blada taka w życiu nie byłam chyba:-) acha i teściowa wyskoczyła z książką 'Położnictwo i ginekologia' czy jakoś tak- z wczesnych lat 70-tych, moje wrażenia po lekturze- połączenie horroru i komedii:-D

jedyneczka ja też mam zgryz ztą szkoła rodzenia, bo pierwsze zajęcia w poniedziałek, a wizyta we wtorek i nie wiem, co z tą szyjką:-(u mnie taki sam tryb postępowania przy wstawaniu-D wyciąga za łapki, albo popycha:-)
magdzia cierpliwości z tą pracą życzę-moja promotorka na początku wszystko cacy, a przy finiszu zaczęła robić takie jazdy, że już miałam wszystkim p..., ale przeżyłam, czego i Tobie życzę:-D
Cynamonka gratki dziewuszki:-)
Rusia u mnie tylko w sferze fantazji sennych-2 noce z rzędu śniło mi się, że karmię i dobrze mi idzie (chociaz jeszcze jakiś czas temu nie miałam w planach)-muszę przeanalizować, co to znaczy:-)
Ewcik ja ostatnimi czasy też odczuwam takie ciągnięcie w okolicach pępka, nawet się martwić tym zaczęłam-zapytam gina we wtorek

mnie siara nie leci, podobno to nie rzutuje na karmienie późniejsze:-(

Mi też brzuszek czasami twardnieje.I to calutki.Twardy na maxa,ani trochę nie idzie go nacisnąć.

Wróciłam z tesco,kupiłam koleżance elektryczną szczoteczkę do zębów oral-b.Sama sobie taki prezent zamówiła to niech ma:-p Do tego jeszcze książeczkę taką akurat na urodziny.I wsjo;-)

Pożarłam wielkie jabłko i spadam spać;-) Dobranoc Ślicznotki;-)

Ale tutaj pustki wszytskie pouciekaly!! Ale to fajnie skoro pogoda dopisuje nasi M w domu to trzeba korzystac.
Ja uciekam do wyrka bo jutro tez na dzialeczke.

Asienka najwazniejsze aby solenizantka zadowolona byla a ze sdama taki chciala wiec napewno bedzie.

reklama
dzieńdoberek:-)

M jeszcze śpi, więc żeby go nie budzić, usiadłam sobie cichutko przy laptopie i wtam się z Wami:-)
cudna dzisiaj pogoda się zapowiada, zazdroszcze wszystkim, którzy mają działkę:tak: baaaardzo chciałabym mieć, ale niesttey-u nas są bardzo drogie, jeśli chodzi o zakup:dry:

miłej niedzieli Wam życzę dziewczynki:-)całuski

Do góry