reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej laski :happy:
doznalam szoku jak weszlam -suwaczek skoczyl mi na 8 miesiac :szok::szok::szok:
Jeny jak to szybko leci :baffled:

dzamena uhuhuhuhu jaki masz brzusio plaski :laugh2:
na plecach malego nosisz :-p
kupilam dzbanek brity :tak:

kama milej imprezki :tak:

wszystkim wyjezdzajacym na weekend -balujacym ......milej zabawy!!!!!!!!!!

rusia heheeh mi od 4 miesiaca leciala juz lekko siara ,a teraz wkladki sobie zapodaje bo leci mi tez i chyba czasem mleko nawet .
mowilam poloznej wczoraj o tym to powiedziala ,ze bardzo dobrze bo zapewne bede miala duzo mleka :baffled:

u nas dalszy ciag pogody ladnej :tak:nad jeziorko sie wybieramy :tak:

reklama
Cześć Kobietki :-)

Prawie południe a ja od rana sprzątam, gotuje i piorę, teraz mam chwilkę, żeby wejść na bb.

Wczoraj dość późno skończyłam poprawiać pracę i wysłałam promotorowi, nawet wysłałam jej smsa, że ma poprawioną wersję na mailu :-p ciekawe ile będę tym razem czekać na sprawdzenie.

Kochane w poniedziałek idę do gina, jeśli będzie otwarte w przychodni wojskowej bo 26.04. Gdynia żegna dowódcę MW i nie wiem czy czasami nie będzie tak, że pojadę i pocałuję na darmo klamkę, a najgorsze, że za tydzień też nie pójdę bo to święto :wściekła/y::wściekła/y: jak nie będzie mojego gina w poniedzialek to się wścieknę :wściekła/y::wściekła/y:

siema laski
wieczór wczorajszy udany.... boszzzz jacy oni śliczni! nie spodziewałam się jakiś pasztetów, ale nie sądziłam też że takie towary będą, ciała super, ślicznie wypielęgnowani no i na dodatek przystojne mordy i tacy uśmiechnięci! Dzamena, gratuluje posiadania takiego egzemplarza....
udanego weekendu wszystkim! ja czekam na chłopaka, ma dziś wrócić z imprezy (wczoraj rozpoczął) no i ponoć ma być w stanie wybrać się ze mną gdzieś w plener... hmmm powoli zaczynam wątpić...

Witam się w przerwie w sprzątaniu :)

W końcu trochę słońca wyszło, więc wzięliśmy się za porządki. Jak ja tego nie znoszę... Póki co, mam wymówkę, ale od sierpnia koniec laby będzie...

Wczoraj na szkole rodzenia mój M zaczął z Małą dyskusje prowadzić, on puka w brzuch, ona mu odpowiada. M jest zachwycony tym i teraz co chwilę stuka do Oli :) Coraz bardziej dociera do niego, że tam jednak ktoś jest i że już niedługo ...

Witam

Ja tylko przelotem, bo dzis dziewczynkom urodziny wyprawiamy dla rodzinki. Z rana bylismy w auchanie po zakupy a teraz koncze ciasto ananasowo-kokosowe.

cynamonka Gratuluje coreczki:)

jedyneczko zazdroszcze zakupow.

ania pestka baw się dobrze, a tesciowa niech sie w nos cmoknie.:-)

tweenie miłego sprzatania, tez lubie jak moj mala zaczepia

Hej lasencje:-)
Widać,że weekend przyszedł,tak pusto tu...
Ja dopiero Mka pożegnałam do pracy,śniadanko zjadłam i w piżamce przed kompuerem siedzie:-p
Planuje pofarbować dzisiaj w końcu włosy.Tylko muszę zmobilizować przyjaciółkę żeby mi pomogła bo sama to bym sobie nigdy tego nie zrobiła.Jutro idę do koleżanki na urodziny więc fajnie będzie się pochwalić nowym kolorkiem wsród znajomych:-)

Udanej imprezki Anetko:tak: Tylko nie szalej za bardzo:-p

Udanego weekendu,odprężenia,wypoczynku i dobrej zabawy wszystkim wyjeżdżającym.Wracajcie całe i zdrowe;-) Pozostającym z nami również miłego,słonecznego weekendu;-)

Rusia siara już od jakiegoś miesiąca mi czasem troszkę leci ale mleka jak narazie ani śladu.Uroki ciąży:sorry2:

Lecę się ogarnąć i ogarniać pokój.Miałam to zrobić wczoraj ale skończyło się tylko na złożeniu łóżka:-p

tweenie mój M tez zachwycony taka wlasnie rozmowa z mala-niczym alfabet morsa

ja naszczescie posprzatalam wczoraj,dzisiaj zakupilam juz truskawki i zaraz bede robic jakies ciacho z truskawkami moze ptasie mleczko zrobie.

Asienka ja tez dzisiaj farbe na wlosy nakladam w koncu do ludzi ide:-pi jeszcze brwi bym musiala powyrywac no i depilacja tu i owdzie ale z tym to na M czekam bo sama to rady nie dam:baffled:coz rece za krotki bo brzuch z pewnoscia nie za duzy:-D

Asienka ja tez dzisiaj farbe na wlosy nakladam w koncu do ludzi ide:-pi jeszcze brwi bym musiala powyrywac no i depilacja tu i owdzie ale z tym to na M czekam bo sama to rady nie dam:baffled:coz rece za krotki bo brzuch z pewnoscia nie za duzy:-D
Hehehe brzuch?Za dużo?No z jakiej racji?!:-D:-D

Ja farbuje taką tylko na 28 myć.Mam ostatnio słabe włosy i to jest ponąć lżejsze dla włosów niż trwała farba.No a,że ponownie mam kaprys na czarne włosy i M też się takie bardzo podobają to chociaż taką sobie zrobię:tak:

reklama
właśnie wróciłam od mamy:-) zafarbowała mi włosy zrobiła lasagne na obiad-pychotka:tak: teraz patrzę na tv, jem kaktusa i odpoczywam.. od czwartku coś mi brzuch co chwilę twardnieje, z racji , że to moja pierwsza ciąża, nie wiem, czy to skurcze, czy Mały wypina dupkę ..

Do góry