reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
he he dzamena, jaki respekt wzbudzasz, ledwo zapytałaś a Vanilka już się melduje:-)
To ty twarda sztuka, 3 dni, pogratulować, muszę się tak nauczyć:tak:a z tym szeptaniem to racja, mój też bąka pod nosem a no agłows boi się powiedzieć, taki kozak-maślak-myślałby kto:-poj za kare będzie pichcił duuużo rzeczy bo planuję:filety z kurczaka w foli, szaszłyczki, kaszanke i ziemniaczki też w folii już mi slinka cieknie. Żeby mnie tylko jakiś foch hormonowy o byle co nie dopadł bo mym musiała nie jeść honorowo ato byłoby straszne:-D

Vanilka to zjedz i opowiedz jak wizyta;-)

gregorka tobie tez udanego weekenda;-)

Aha kupiłam super kołderke-kocyk w 5-10-15, któraś pisała że sa po 20zł ale nie pamiętam która to misia:-(piszę tutaj bo więcej sie was dowie i szybciej a warto bo ładne to tanie i jak znalazł jako okrycie na lato do łóżeczka;-)

tweenie to w takim razie chyba poproszę o wysłanie pocztą, bo z moim leniem to aż tak daleko nie chce mi się jechać ;-)
miluszka gratuluję zdanego egzaminu
geperty właśnie te szkody najgorsze bo to dodatkowe koszty, dziś M próbuje to naprawić jak na razie ta zaschnięta zaprawa z płytek odchodzi i będzie probował przykleić według instrukcji kilka szt na próbe czy się da i czy znów nie odpadną
jedyneczka no do auchana nie dotarłam jeszcze na zwiady, ale jak już wiem że tam są to przy najbliższej okazji wykorzystam M i wmówię mu że koniecznie akurat tam muszę na zakupy :-)

Witam Brzuchatki!!!Przepraszam,że nic nie pisałam po wczorajszej wizycie u ginka,ale upadł mi laptop i ekran się rozlał i doopa nie mam jak Was czytać:(..Napiszę szybko co u ginka tutaj,bo pisze z kompa koleżanki:p..Mała będzie modelką,bo ma bardzo długie nóżki,no i waży ponad 950 gram..hehe..oki..kończe..do spisania..Buziaki

jedyneczka ku... a ja fochem strzeliłam a ten i tak zje ,wiec jak ty bedziesz miała to co jak co ale żarcia nie odpuszczaj
a ten kocyk fajny ,za 20 zł to sie opłaca,a ty jutro w koncu jedziesz na te zakupy?
vanilka to zjedz i zamelduj sie co tam na wizycie

Ewcik- to mniej cie teraz tu będzie przez to mieszkanko- ale nic to!- ważżne że będziecie mieć własny kąt! POWODZENIA!

kochana, pewnie tak będzie troszkę, co prawda niewiele będę mogła tam robić, ale o Was na pewno nie zapomnę, za bardzo się do Was przyzwyczaiłam:tak:

Wróciłam-piłka super i tylko 30 zł:-)Jedyneczka jest dużo ćwiczeń dla ciężarówek na piłkę i fajnie wzmacnia mięśnie macicy.Moja szyjka jest ok, to ćwiczę:-p
Dzamenka czy ten avatar to Twoj brzusio?
Ewelad mój M zadzwonił do przedszkola i na razie zapisał na swoje imię i nazwisko i swój pesel. Tam się tyle czeka, więc nie byli zdziwieni:tak:
Miluszka gratki:happy:
Aisim udanej wizyty:-)
Jedyneczka co ten Twój M???:angry:Dobrze,że już Cię udobruchał:baffled:Ja bym poszła na słuchanie do szkoły rodzenia.
Tweenie nie jest tak łatwo rodzić w domu w Polsce-trudno o polożną. A moja babcia 2 dzieci w domu urodziła. Dzisiaj w sumie nie wiadomo, co lepsze. Nasze szpitale to jakieś średniowiecze...
Asieńka ja mam taką wannę z siedzonkiem podwyższonym i nie mam problemu z goleniem na szczęście:laugh2:
Ewa81 nie martw się, dzieciaki czasem kopią mocniej ale mają slabsze dni:) Moja polożna mnie tak uspokaja zawsze:nerd:Ale jak się martwisz, to migiem do szpitala:tak:
Arlecia dużo zdrówka!Dlaczego się przemęczasz?Nam już nie wolno:no:
Gregorka miłego wyjazdu:happy:

Ja dzisiaj widziałam laskę gdzieś w 8 miesiącu z nadwagą widoczną w takiej sukienusi,że jej ledwo pupę zakrywało...Kurcze już nie mam kompleksów:-)

Jedyneczka u mnie też nie zawsze pozmywane, ważne, że obiad ma codziennie, a przy takim dniu nie ma co się dziwić, teraz musi się M. wkupić w łaski znowu ;-)... O widzę co chcesz na grilka, same pyszności, chyba zgapię od ciebie i w niedzielę zrobię :tak:.

Ahetah ja wirowałam i się nie odkształcały, jedynie pojedyncze sztuki, ale to ze wzg na kiepski materiał. A mężuś pięknie ci powiedział :-D. Widzę, że Jedyneczka też tak odpowiedziała, chyba mamy podobne nawyki :-D.

Ewa81 kobiety różnie mogą odczuwać kopnięcia, ja mam silne i mocno widoczne na zewnątrz brzuszka (mój to typ adhd ;-)), ale jak jest łożysko na ścianie przedniej to "amortyzuje" i wtedy są słabiej wyczuwalne, niemniej jednak dziecko powinno się ruszać co dzień w takim samym mniej więcej stopniu, duży spadek ruchów czy znaczne ich osłabnięcie chyba lepiej sprawdzić :tak:.

Ja dziś pozazdrościłam kąpieli słonecznych i po zakupach poszłam z młodym do ogródka, no i posiedział z 15 minut może, tak było zimno, że uciekłam do domku :sorry2:.
A jutro na 16-stą moje dziecko zaproszone jest na urodziny do swojego kuzyna, a tak chcieliśmy jechać na domek, ale trudno, pojedziemy w niedzielę popracować i pogrilować :tak:.

mruczka to ja przed stanem błogosławionym.to co jutro zaczynasz romans z piłką?
geperty to prawda z tymi ruchami dlatego ja zaproponowałam by sprawdziła
dziewczyny a widziałyscie ze my juz 2000 strone mamy?
anetka ja wirowałam ubranka zawsze

Ostatnia edycja:
reklama
Już sobie posiedziałam-było bardzo miło:-)
Tylko mam straszną chcicę na truskawki, a nie mam:no::-(
Dziewczyny strasznie zachorowałam na kołyskę i nie wiem, czy zastąpi łóżeczko na początek?

Do góry