reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ewa81r, jeśli niepokoi Cię coś z Twoim dzidzusiem, to może nie szukaj pomocy na forum, bo my nie lekarze, usg tez Ci nie zrobimy, tylko szoruj na izbę przyjęć - tam wszystkiego się dowiesz.....

ewa jesli czujesz ze cos nie tak i nawet jak zjadłas cos słodkiego a nie kopie to jedz na IP do szpitala to zaden wstyd ,a poza tym sa tam od tego zeby to sprawdzic,generalnie zalezy to od ciebie i twoich odzczuc,my w zasadzie nie wiemy jak sie wczesniej ruszał wiec na bank cie nie uspokoimy,ja bym na twoim miejscu pojechała.
miluszka wstawiłam ten avatar zeby miec motywacje do tego zeby tyle nie jesc i cwiczyc ,zawsze to miło popatrzec jak sie wyglądało przed i dazyc do tego zeby sie nie spasc
jedyneczka no ja tez mam nadzieje ze nie bedzie miał az takiej skazy,a co do Twojego M ,to z lekka przegina pan,teraz niech stoi przy karkóweczce jak chce przebaczenia,no ja ze swoim nie rozmawiam juz trzy dni ,ale za to wczoraj tez cos gadał o lodówce jak sobie jakies zarcie robił ,a ze nie słyszałam co to stwierdziłam ze skoro jest taki odwazny to nie mówi głosno skoro cos do mnie ma a nie pod nosem.ale olał moja prosbe i nie powiedział o co kaman.

hej kochane

ja znowu chora, Zakatarzona łzy mi lecą. Oj ale pracowac trzeba, Postanowilam juz odpocząc bo ostatnio strasznie sie zapracowywalam bralam sobie kilka zlecen na raz i wracalam do domu na czterech. Teraz pomagam siostrze urzadzic biuro wiec to tez zlecenie ale juz robie na spokojnie bo padalam na pysk. Dzis byl dzien zakupowy, Glownie prezenty. Corcia idzie jutro na urodzinki do kolezanki, dzis idziemy do szwagra na imieniny, jutro jade do klientki zobaczyc jak wyglada domek po skonczeniu i kupilysmy jej prezent i dla jej synka, wiec dzis byl dzien sw mikolaja :)

We wtorek ide do ginka i juz nie moge sie doczekac. jestem ciekawa czy wszystko ok, bo mnie tez dzidzia kiepsko kopie, Jedynie czuje jek leze i przyłoze ręke. czasami jest tak, ze mocno wali ale czasami to lenistwo na maxa. Wiec Ewka mamy tak samo.

Jedyneczka, ja am tak samo właśnie z zasmażanymi rzeczami, niby teoretycznie umiem, ale moje mi nie smakują. Uwielbiam zasmażaną marchewkę, buraczki, kapustę, ale u kogoś:-(
ja kupuję pyzy z mięsem Aviko - dobre są.

Ja chyba dzisiaj pizzę zamówię.... Straszną mam ochotę.

Ewa81, spokojnie, ważne, że nawet delikatnie czujesz. Moja Majka prawie wcale nie kopała, ta teraz w brzuchu bardzo szaleje. Każde dziecko jest inne. Ale jak chcesz sie uspokoić, pojedź na izbę, zmierzą wszystko i będziesz miała spokojną głowę na weekend.

Witam dziewczyny
miluszka gratulacje
patipaula wszystkiego najlepszego dla córeczek

Ja dzisiaj byłam na glukozie 75 i po wypiciu niedobrze mi trochę było a później dwie godzinki czekania i następne kucie.
Wyniki miały być o 14 ale nie chciało nam się czekać a tata odbierze w poniedziałek.
We czwartek wizyta u ginka.
Ja prasuje córce do teraz bo lepiej wygladają jak nie są wygniecione.Ale swoich nie prasuje. U mnie też
słoneczko i spacerek zaliczony.
Mały szaleje na całego zwłaszcza wieczorkiem i rano.

Hej Dziewczyny!

Wpadłam pożyczyć Wam miłego weekednu, ja wybywam w rodzinne strony, zatem do poniedziałku!
Zażywajcie słoneczka i miło spędzajcie czas z Rodzinką!
Pozdówki

jestem :-)
po badaniach (strasznie mnie ręka boli bo pielęgniarka nie mogła dziś w żyłę trafić :wściekła/y::wściekła/y:)
no i po praktykach także padnięta jestem a zauważyłam 5 min temu, że promotor mi napisał maila z rzeczami do poprawienia w mojej pracy licencjackiej więc będę teraz siedzieć nie wiem do której i poprawiać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

miluszka gratuluję zdanej statystyki !!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry