reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mruczka no widzisz ty kupiłas podwójnie a jak ja szukałam płyty z czwiczniami to nigdzie nie mogłam dostac,a podobno jest faja aktywne 9 mies.
madzik zazdroszcze ci tego wypadu,wogóle dzis sobie pomyslałam ze zazdroszcze dziewczynom które oczekuja pierwszego dziecka,tej adrenaliny,tego spokoju w domu bez dzieci ,bez wiecznego bałaganu i limitu wyjscia z domu.korzystajcie dziewczyny
emih normalnie mam cie przed oczami jak wiwijasz przy vivie,niezła jazda

reklama
Dobre sa te dzbanki ??Bo moj syn to tylko by wode pil i ciagle musze mu zaopatrzenie robic ..a jak zapomne kupic to mi ryczy ,ze on chce wode nie jakie napoj ..i tak myslalam zeby kupic ten dzban :tak:

też mamy taki dzbanek. Super sprawa. Tylko u nas woda syfiasta i najpierw ją gotuję, a dopiero potem do dzbanka. I wtedy jest bez osadu, kamienia i takiego posmaku. Polecam :) Tylko jakbyś chciała kupować, to poroozglądaj się dobrze, bo są promocje, że do nowego dzbanka dorzucają od razu kilka filtrów na zmianę, a nie tylko jeden

kurcze, zła jak osa jestem. Zwlekłam się o 6 z wyra, żeby na to nieszczęsne echo jechać. A tu jakaś lipa na ulicy, zimno jak diabli, wieje, pada, a w dodatku musiałam 20 minut na busa czekać, po to żeby do przesiadki się dostać. A tam 40 minut na moście. Myślałam, że mnie zwieje stamtąd. Do teraz odtajać nie mogę:baffled:
Moja Mała zdecydowanie nie lubi lekarzy, ostatnio ginkę skopała, dziś kardiologa :tak: A co do badania - lekarz mówi, że są jakieś zmiany małe - pewnie po jakimś przeziębieniu mi na serce poszło. Mówi, że nic groźnego, ale za miesiąc mam iść na powtórkę z rozrywki... I znowu mi ręce opadły. Muszę jechać kawał drogi na wizytę tylko po skierowanie na badanie, bo jakby mi dziś wypisał, to by nfz nie uznał tego skierowania, czyli byłoby badanie płatne...:dry:
Jak wracałam weszłam do spożywczaka po soczek, ale kupiłam w końcu 3 rodzaje pierogów i drugie tyle naleśników. Zdecydowanie ciężarnych nie powinni do spożywczaka większego wpuszczać :-D

Ostatnia edycja:
justa moze za wczesnie zaczeliscie cokolwiek z tymi plytkami tobic...mogliscie poczekac troszke dluzej...kurde teraz nie grzeja tak juz a na zewnatrz z temperaturami szalu nie ma...pewnie to nie wyschlo wszystko...poczytaj na necie a noz widelec cos sie z tym jeszcze zrobi...u nas jak 1 plytka odpadla bo M na nia stapnal godziene po przyklejeniu to na 2 dzien ta sama przykleili i jest luz :tak::tak::tak:

madzik
udanego wyjazdu :-) wez mnie ze soba? ...:-)

emih
nie obraz sie ale wyobrazilam sobie Ciebie z z zelazkim przy desce (choc nie mowilas ze prasujesz teraz) jak krecisz dupka w rytm muzyki az mi sie miska ucieszyla :-) tez bym tak chciala :-)

ewelad no to widzisz-twoj przynajmniej wykazuje chec do wspolpracy w tym tyciu swiadomym. a moj niechcacy tyje i ma do mnie pretensje. a co ja winna????:szok:

a ja sie drzemłam 2 godzinki:szok: nie no czas chyba się wywlec z tego łóżka i przebrać z koszuli do spania, jaki leeeeeeeeeeeeeńńńńńńńń

emih nie obraz sie ale wyobrazilam sobie Ciebie z z zelazkim przy desce (choc nie mowilas ze prasujesz teraz) jak krecisz dupka w rytm muzyki az mi sie miska ucieszyla :-) tez bym tak chciala :-)
Ależ wcale się nie obrażę bo ja czasem tak mam- szczególnie jak nikogo w domu, muzyka na full bo wiem ze sąsiedzi w pracy i dalej... dlatego jedną koszulę prasuję min. 20min!

Ale powiem Ci lepiej. Staram się nie włączać Vivy/MTV jak córa jest- wolę radio jak chce tańczyć, bo wiecie, na tych teledyskach tylko seks kapie (wystarczy ze rodziców na golasa widuje :-p) a ona... ostatnio rozbiera się do kąpieli i przy framudze drzwi tłykiem kręci- ja oczy... co też w przedszkolu pomyślą- jak tak zapoda?- że na nocki w klubach tańczę????? :szok: A tu proszę wykrakałam ... przedwczoraj wchodzę do przedszkola- dzieciaki ubierają się na plac zabaw, a moja K- na środku, wywija szalikiem i tańczy kółeczka pupą jak szeherezada i zjazd nią na górę i na dół, na górę i na dół- wybaczcie, ja już tak nie jestem w stanie zrobić!- spłonęłam jak stałam w całości :-D :-D :-D :-D

Tweenie- no bidulko, nie zazdroszczę- mnie też dziś wiatr przeleciał, że do tej pory mam dreszcze ;-) :-D :-D:-D :-D Poza tym kocham deszcz- teraz TYLKO ON NA MNIE LECI! :tak:

Ostatnia edycja:
mruczka nie ma problemu,ile płaciłas za ta płyte?
dziewczyny co dzis na obiad robicie bo ja normalnie nie mam weny przez te choroby,ale myslałam zeby zrobic prażoki kapuste i no własnie i co do tego
emih ta twoja latorośl to normlnie powala ,a co to bedzie jak ona zacznie dojzewac .od chłopaków to sie nie opedzi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry