dzamena
Fanka BB :)
vanilka na pewno sie opłaca ,u mnie tez z racji tego ze Patryk ma nadwage to mu kupowalismy tylko wode mineralna ,a teraz bedzie pił tą bo pił dzis przed szkoła i stwierdził ze mu smakuje,wole kupic co miesiac filtr za 20 zł ale na bank zdrowiej na tym wyjdziemy ,szczególnie ze teraz jeszcze beda maluszki i za jakis czas zaczna pic jakies płyny inne niz mleko z cyca i słyszałam ze własnie nawet po butelkach widac ze nie ma tego osadu po jakims czasie tak jak po normalnej ,ja pewnie i tak bym kupiła bo chciałam kupic tylko czekałam jak trafie na promocje bo były z cztwrema filtrami i chyba po 39 zł ale ja sie zgapiłam
keejt nystatyna o ile dobrze pamietam to jakies grosze kosztuje 10 zł ale nie jestem tez pewna
emih teraz jak w koncu przejda ci zatoki to sie bedziesz musiała na nowo uczyc mówic bo człowiek sie juz po trzech miechach zdazy przyzwyczaic
keejt nystatyna o ile dobrze pamietam to jakies grosze kosztuje 10 zł ale nie jestem tez pewna
emih teraz jak w koncu przejda ci zatoki to sie bedziesz musiała na nowo uczyc mówic bo człowiek sie juz po trzech miechach zdazy przyzwyczaic