reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
mruczka nie ma problemu,ile płaciłas za ta płyte?
dziewczyny co dzis na obiad robicie bo ja normalnie nie mam weny przez te choroby,ale myslałam zeby zrobic prażoki kapuste i no własnie i co do tego
emih ta twoja latorośl to normlnie powala ,a co to bedzie jak ona zacznie dojzewac .od chłopaków to sie nie opedzi

grosze, ale tylko mi oddasz za przesylkę, jak już będę wiedziała ile wyjdzie:)Jutro mogę wysłać, bo wybieram się na miacho po piłkę:)

ale mam lenia... nie chce mi się nawet ubrać.
Zrobiłam sobie kisiel bananowo-cytrynowy i to mój największy wyczyn.
M przykręca listwy, a ja chodzę i marudzę.
Tweenie u mnie też wszystkie zjawiska pogodowe na raz. Teraz akurat świeci słońce, ale przed momentem gradem waliło.
Emih- wiesz w dobie YCD i tańca z gwiazdami , nie ma co się dziwić, że mała wywija. Zawsze to jakaś aktywność fizyczna;-)
Moja Ninka chyba będzie musiała grać w nogę, żeby zrealizować niespełnione marzenia swojego ojca :-D
Idę dalej snuć się jak smród po gaciach. Może M mnie przygarnie. :happy:

louise mój M tez przytył,widac po brzuchu, wczoraj nawet jeansów nie zapiął,tylko zamek zaciągnął, potem zacisnął pasa tak żeby nie było widać nie zapiętego guzika, sos to Ty masz wypasiony, ja to taki ze słoika ze sklepu

gregorka koszul to nie cierpię prasowac, naszczęście tylko musze okazjonalnie

dzamena co 2 miesiące masz kamień? ja co tydzień odkamieniam czajnik octem,taką mam piękną wodę,a umywalki i zlewy to co chwile czyszcze bo białe ślady z kamienia się odadzają

aisim to wpadaj jutro na obiadek,z Katos to rzut kamieniem :))

madzik udanego wypadu, na szlak w ciąży:szok: koleżanka chce zadbać o Twoją kondycje :)))

emih mała tancerka z córci :))

louise twój M to tak jak ostatnio mój, że nie jest zadowolony jak wycieram kurze na biurku, ale sam tego nie zrobi echhh. A co do Staśka twego, moja mała też jakoś tak się ułożyła po bokach, a dzisiaj jakoś taka mniej aktywna. Nie no nasz deweloper całkiem w porządku gość. Powiem ci że chyba wczoraj przesadziłam z tym załatwianiem, bo byłam mega zmęczona.
keejt no to musisz odpoczywać nie ma wyjścia, zapytaj agathę ona ma założony
magdzia no najważniejsze, ze to Jaś i albo Alicja :-)
miluszka generalnie gmina składa wniosek do Unii o dofinansowanie i my będziemy płacić max 3tyś a może mniej za wszystko, więc dla nas się opłaca. Jak masz słoneczną zimę, wiosnę, jesień, lato to bardzo się korzysta, generalnie woda jest w stanie nagrzać się do 80 stopni więc jak na letnie kąpiele to super. Chcemy skorzytać jak jest taka możliwość
oczekiwanie no u mnie za oknem też licha pogoda brrrr
aneta ja też mam chęć na spaghetti ale chyb a jednak nie dziś
vanilka czasy jak za komuny, trzeba wystać, wyczekać, wyprosić, załatwić echhh. ja korzystam z tego dzbanka od chyba 7 lat i sobie chwalę, bo jednak woda w Wawie koszmarna ja wode filtruję jak zupę robię bo nie jestem w stanie tego zjeść potem. Poza tym nie ma kamienia w dzbanku jak gotujesz wodę i to duży plus, co prawda trzeba wymieniać te wkłady ale nie tak szybko jak wskazuje ci podziałka, tylko wtedy jak czujesz że smak wody się zmienia. Ja nie piję tej wody bezpośrednio ale do wszytskiego innego jak najbardziej. Moim zdaniem to dobra inwestycja. Pewnie można odrazu zamontować też taki jakiś filtr w kranie, ale na tym się nie znam
mruczka u nas pęknięcia na regipsach bo sie okazało, ze ekipa nie zamontowała siatki i takie skutki, ale deweloper pokrył koszty naprawy
dzamena ja bardzo lubię praktyczne prezenty, a co do dzbanka sama mam i chwalę sobie
aisim no mnie też bardzo szybko czas leci, tydzień za tygodniem jak błyskawica. mami to raczej zajęta firmą i w tym kontekście że działa i zjaamuje się innymi rzecami, a ashika ma problemy rodzinne, więc na razie nie zagląda (ale z tego co pamiętam to nic nie jest związane z dzieckiem). Ja jak chodze łapię taką kolkę jakby, chyba mała jakoś tak mi naciska
gregorka ładne mają mebelki w świecie dziecka, ale drogie jak nie wiem, ale było takie łóżeczko z żyrafą za coś koło 250zł. Top moze u mnie poprasujesz, niecierpię prasowania brrrr
justaaa uuuu kafelki odpadły, kurde no nie wiem, ale czy twój brat się na tym zna, to niemożliwe by odpadły, musiał źle zrobić podłoże, ściana mogła być nie przygotowana itp.
tweenie mała przynajmniej wie kogo kopać, a co do jedzenia to tak to jest z tymi zachciewajkami
emih to mała tancerka, niexle, ale to chyba każde dzieci tak mają znaczy dziewczynki, a co do programów muzycznych to prawda, sex kipi

Jejku wczoraj padłam zmęczona, w nocy zaliczyłam 3 sikania (czasem mam 1-3 wyjść nocnych), ale dzisiaj odespałam wstałam po 10-ej i odpoczywam w domu po wczorajszym maratonie. Dzisiaj na obiad kluchy z truskawkami.
dzwonił mój M znów milion decyzji i znów jakieś zmiany co do wielkości szafek w kuchni, szczerze to nie wiem co to z tego wyjdzie, mam nadzieję, ze nie jedno wielki g....
A ja wcinam takie naszpikowane chemią żelki haribo ale takie zwane truskawkami fujj ale cóż zrobić

aneta no u nas podobno az taka tragiczna ta woda nie jest wiec co 2 miechy ,a co do sladów to rewelacja na takie cos,ocet i proszek do pieczenia

emih :-D:-D:-D no nieeeeeeeee dobra ta twoja corenka hihihi

dzamena ja dzis mam szaszlyki (z zamrazary ale upiec trzeba) i duszona marchewke z maselkiem i smietana, bo M kilogram kupil :szok::szok::szok: i cos z tym zrobic trzeba

tiffi no ci faceci to sa bardzo niezdecydowani :-) za to wczorajsze zalatwianie to dzis powinnas tylko lezec do gory zadkiem i wypoczywac. ja sie wlasnie zaraz klade z ksiazka. ale mi robisz smaka na te kluchy z truskawkami. chyba sobie w sobote zakupie knedle z truskwami na wage i zezre ze smietana :-D:tak:

reklama
Mruczka to u mnie będzie mała biegać z karabinem na ASG:-) i prawdopodobnie też Nina:-)

coś mi słabo z tymi naleśnikami idzie:-)ale to nie Wersal i jak babcia mawiała: 'w dupie sitka nie ma', więc zje się:-D
a jak na złość, że mam lenia, to D sam z siebie:szok: zaoferował, żeby po sklepach dzieciowych pojeździć:szok: podmienili mi chłopa:-D

Do góry