geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Vanilka super się udało ze szkołą pod nosem, mi się tak udało z przedszkolem :-).
Kama dziwne dla mnie z tym cukrem, może jeszcze jakbyś na górnej granicy miała, a tak to wg mnie wyniki dobre, chyba nie masz co się tak stresować ;-).
Atabe na żylaki najlepsza profilaktyka, nawet jak nie widzisz teraz rezultatów stosowania maści, nie przestawaj smarować, bo oszczędzi ci ona kolejnych i nie chogi odpoczywają nieco wyżej niż pupa
, a jak już się pojawią, to tylko chyba chirurgicznie można je usunąć.
Asieńka za takie chodzenie po ulicy z głową w chmurach i ze słuchawkami, to masz ode mnie burę
, boszsz, pomyśl o sobie, dziecku i kierowcach. Ja wprawdzie tragicznych zdarzeń nie miałam, ale jednego razu pomimo zielonego światła nagle gościu przede mną zaczął hamować dęba, więc ja też, absy zadziałały i nie wjechałam mu w dupkę, za to ten za mną nie miał tyle szczęścia i jak mi przywalił, to myślałam, że mi szyja pęknie z bólu, na dodatek jechałam z Nikusiem ale dobry fotelik i 5-pkt pasy sprawiły, że się bardziej wystraszył, niż gfo bolało, czekając na policję straciłam 2 godziny, auto rozbite, szlajanie się po ubezpieczalniach
, a to wszystko dlatego, że ktoś bezmyślnie wszedł na ulicę
.
Mruczka ale cię M. łatwo udobruchał
.
Tweenie gratuluję udanej wizyty u gina
, a serduszko lepiej kontrolować, nawet jak to po przeziębieniu.
Louise to twój M. ma fochy jak baba w ciąży
, o w takcie czytania widzę, że już kilkakrotnie padły te słowa
. A przeciągać się to pod koniec ciąży wolno, tuż przed porodem, a teraz raczej nie, tak samo jak wieszać firanek itp.
Tiffi to faktycznie pracowity dzień miałaś i w miarę owocny.
Keeejt podobno krążek nie taki straszny, a spełnia świetnie swoją rolę
, o właśnie ci Agatha odpisała.
Magdzia życzę ci tej obrony w maju i poznania płci
.
Ewelad ja tak jak ty pranie strzepuję i pięknie wieszam na suszarce, żadnych zagniotków nie ma :-).
Dzamenka najlepsze są te prezenty z których się cieszymy, bo np. jak dostanę od ciotki imbryczek z talerzem, albo wazon, to jestem załamana, ale cóż zrobić trzeba podziękować, a potem upchnąć w szafie
.
Aisim skoro wnoszenie mebelków znaczy, że już finish, więc niedługo będzieszsię cieszyć spokojnymi wieczorkami w pięknym otoczeniu
.
Juusta jak to kafelki poodpadały
, chyba da się coś tam zeskrobać i na nowo przykleić
.
Madzik po raz kolejny udanego weekendu życzę
. My mamy (na spółkę z mojąmamą i jej M.) piętrowy letniskowy domek w lesie nad jeziorkiem 50km od Gdańska, chyba w ten weekend pojedziemy zamontować pompę do wody i zobaczyć jak tam po zimie, ale tylko na dzień, a jak się zaczyna sezon to co weekend tam jeździmy, z tym, że bardziej do roboty, bo jest w złym stanie i lata zlecą zanim go wyremontujemy, ale woda jest, kuchenka gazowa też i duuużo miejsca do spania :-).
Emih no właśnie sobie wyobrażam twoją Kasieńkę, która jak gwiazda TV wywija na środku sali, rewelacja
.
Byłam wczoraj w Makro i jak wróciłam to zastałam przemeblowane mieszkanie
, M. przeniósł łóżko z sypialni do dużego pokoju, oczywiście fotele musiał porozstawiać po kątach, ale i tak jest dużo miejsca, więc spokojnie mogę tak mieszkać ze 2 tygodnie :-), na dodatek ochrzciliśmy wczoraj "nowe" miejsce do spania
, więc dzień wyjątkowo udany (dlatego nie miałam czasu na BB). Miluszka w związku z tym, nie wiem jak się śpi z nowymi roletami, ale po remoncie skomentuję, Jedyneczka wtedy również nie omieszkam wstawić fot
.
Kama dziwne dla mnie z tym cukrem, może jeszcze jakbyś na górnej granicy miała, a tak to wg mnie wyniki dobre, chyba nie masz co się tak stresować ;-).
Atabe na żylaki najlepsza profilaktyka, nawet jak nie widzisz teraz rezultatów stosowania maści, nie przestawaj smarować, bo oszczędzi ci ona kolejnych i nie chogi odpoczywają nieco wyżej niż pupa

Asieńka za takie chodzenie po ulicy z głową w chmurach i ze słuchawkami, to masz ode mnie burę

Mruczka ale cię M. łatwo udobruchał

Tweenie gratuluję udanej wizyty u gina

Louise to twój M. ma fochy jak baba w ciąży

Tiffi to faktycznie pracowity dzień miałaś i w miarę owocny.
Keeejt podobno krążek nie taki straszny, a spełnia świetnie swoją rolę

Magdzia życzę ci tej obrony w maju i poznania płci

Ewelad ja tak jak ty pranie strzepuję i pięknie wieszam na suszarce, żadnych zagniotków nie ma :-).
Dzamenka najlepsze są te prezenty z których się cieszymy, bo np. jak dostanę od ciotki imbryczek z talerzem, albo wazon, to jestem załamana, ale cóż zrobić trzeba podziękować, a potem upchnąć w szafie

Aisim skoro wnoszenie mebelków znaczy, że już finish, więc niedługo będzieszsię cieszyć spokojnymi wieczorkami w pięknym otoczeniu

Juusta jak to kafelki poodpadały

Madzik po raz kolejny udanego weekendu życzę

Emih no właśnie sobie wyobrażam twoją Kasieńkę, która jak gwiazda TV wywija na środku sali, rewelacja

Byłam wczoraj w Makro i jak wróciłam to zastałam przemeblowane mieszkanie