reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej, witam Was tutaj nieśmiało. Na razie rozglądam się po tym forum, ale mam nadzieję zostać na dłużej, bo widzę, że dużo się tu dzieje. Jestem też na lipcowym forum gazety. Przede wszystkim muszę doczytać jak wrzucić mój suwaczek. i w spokoju poczytać wszystkie posty, żeby Was lepiej poznać. :)

reklama
Claudia na pewno jakoś się ułoży :tak:, życzę znalezienia mniej stresującej i pracochłonnej pracy, no i jakby była jeszcze dobrze płatna to byłby szczyt marzeń :-D.

Joaszka wielkie gratulacje!!! :-):-):-)

A ja dziś padam, pół dnia na zakupach, potem szykowanie w domku jedzenia na jutrzejszą imprezkę urodzinową, no a jutro to już całkiem będzie kocioł, bo szykowanie i lekarz, a z młodym nie mam co zrobić, więc pewnie będzie "pomagał" po swojemu :sorry:. No ale jakoś przeżyć trzeba ;-).

Miłej nocki życzę :tak:.

Dziewczyny,jestem przerażona cho wszystko a się medycznie wyjaśnić. Lekarz nic nie zobaczył na Usg, nic. Żanego pęcherzyka a jedynie powiększone endometrium co może oczywiście świadczyć o ciąży. Stwierdził, że w jego przekonaniu ciąż ma nie więcej niż 2-3 tygodnie (co jest możliwe, tak jak pisałam wcześniej z mężem poszaleliśmy po 20dc, wcześniej nic) i mam narazie badać Betę czy przyrasta.
Buuuu.... tak bardzo się teraz stresuję. Oczywiście jutro z rana biegnę do laboratorium.:-(

Aa...i stwierdził też, że w związku z tą sytuacją poród będzie obliczony wg usg a nie wg miesiączki,więc żadna ze mnie lipcóweczka :/

Joaszka cudowne wiadomosci!!!Moje GRATULACJE!

Polianna zycze,zeby wszystko sie wyjasnilo pozytywnie.Jezeli postanowisz przeniesc sie do sierpniowek to zagladaj no nas choc czasem:tak:Chyba,ze jednak zostajesz na lipcoweczkach-byloby super:-)

zielonakoniczynka baby boom to super forum:tak:Witaj

Joaszka, no no, gratulacje !:-)
Polianna, Twoja beta też była mała, wygląda, że faktycznie masz młodzutką ciążę - faktycznie beta Ci wiele powie :tak:
Zielonakoniczynka, jak poczytasz, to się uzależnisz :-D
Claudia - wierzę, że tak miało być, a Twój mąż znajdzie lepszą pracę... Będzie
dobrze :tak:
Madzik - cena powalająca... Ja mam nadzieję, że z opisów wymiarów kupiłam dobrze, raczej nie nastawiam się na kupowanie nowych rzeczy, ale faktycznie warto przymierzyć w H&M i kupić takie same na allegro :happy:

Ja spędziłam popołudnie na zakupach z córką, wieczorek na kanapie - mężuś był u sąsiada na pępkowym :-D Młodej mamusi jeszcze nie ma w domu, a tatuś mógł je obejrzeć tylko przez szybę - takie ograniczenia wprowadzili w szpitalu ze względu na grypę :szok:
I chciałam powiedzieć, że brzuszek pod pasem mi się powiększył - wyglada na to, że zakupione ciuszki będą potrzebne dość szybko :eek:
Jutro jadę w delegację - cały dzień bez netu :eek:, dopiero wieczorem - normalnie się uzalezniłam od Was :-D

Miłej nocki i jutrzejszego dzionka :-)

Seeya84 - witaj :-)

Ładnie któraś napisała - faktycznie można się uzależnić od tego forum :-) ja co wieczór siadam i patrzę, co u Was słychać. Sama na razie nie za dużo się udzielam, szczerze mówiąc nadal nie dociera do mnie ta wieść... chociaż czytam i myslę - ooo u mnie podobnie...ooo tez juz zaczynam tyć :-) Fajnie tak.

A ja jak pisalam... środek nocy i nie śpię :-( :-( :-( Ciepłe mleczko ani kakao, ani wietrzenie pokoju nie pomogło, to czytam (jako że i też uzależniona) was :cool2:
Seeya- witamy i zapraszamy :tak:
Polianna- sprawdzaj tę bete i koniecznie melduj :tak: A jak nawet wyjdzie żeś sierpnióweczka, to przeciez jak chcesz zawsze możesz tu z nami zostac :tak:
Claudia- równiez myslę że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i trzymam ostro kciuki- nawet w nocy jak widzisz ;-) :tak:
Mammi, a jak Ty się bidulko czujesz po dzisiejszych przeżyciach?
Geperty, czy ja dobrze pamiętam że Ty dzis urodzinki obchodzisz? jesli jeszcze na tyle mózg mi sie nie skurczył (a podobno naukowo udowowdnione ze w ciąży to normalne) i dobrze pamiętam to.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Joaszka, na koniec moja droga... takie ciepłe wieści to aż się z usmiechem na twarzy czyta! Szczere gratulacje, aby nigdy wam słoneczko za chmury nie wchodziło! :tak: Tylko filtra używaj ;-)

reklama
Geperty STO LAT, STO LAT...!!! i wszystkiego naj... a Przede wszystkim duzo zdrowka dla Ciebie i maluszka.:-):-):-)
Jak znajdziesz choc chwilke daj znac jak po wizycie i gina

Emih Dzieki-u mnie nawet lepiej niz sie spodziewalam.Staralam sie myslec tez o dzidziusiu,o tym jaki wplyw na niego ma moj stres.Dzieki temu jakos lagodniej przebrnelam przez ten dzien.
Ty faktycznie masz przechlapane z ta bezsennoscia.A probowalas meliski,ktora polecaly dziewczyny z forum?Ja gdybym wczesniej wiedziala,ze mozna-tez bym skorzystala.W Piatek i sobote prawie w ogole nie spalam.Teraz jest lepiej,ale nie spie w ogole w dzien:tak:

Seeya84 witaj wsrod lipcoweczek.

Kurcze,ale mnie chorobsko dopadlo.Nie mam na nic sily,gardlo boli jak chol...
Chyba nie obejdzie bez lekarza.
A tak z innej beczki.Moze troche nie na temat;-)Ma moze ktoras z Was jakis pomysl na prezent mikolajkowy dla roczniaka?Dodam,ze na urodzinki dostal grajacy stoliczek Fisher Price i autko -jezdzik.Ma tez pelno zabawek grajacych,wiec to odpada.Doradzcie cos bo brak mi weny.

Do góry