reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Taki piżamowy dzień czasami jest fajny, ale tak codziennie bym nie mogła:-)
Jutro za to muszę posprzątać lazienkę i pościerać kurze, bo M wraca i goście się na sobotę zapowiedzieli:tak: Ale dzisiaj robię NIC. Koty śpią, w telewizji nudy, czytam tylko internet:happy:

reklama
Ewcik- wielkie gratki z powodu zakupu!!!!
Anetka- szczerze mówiąc od rana pamiętałam ze masz odebrać dziś CRP i chciałam pytać.... super że spadło! BArdzo się cieszę! Zadzwon do pewnej panikary ;-)
MAgdzia- tobie gratki świetnie zdanego egzaminu!
Jedyneczka- gratki talentu i weny przy odpisywaniu na posty- ja nie mogę- gubię swe myśli po jednym zdaniu a ty?! Ps. Do końca kwietnia jeszcze czekam na cud (tj. manne z nieba czyt kaskę ;)), a jesli się nie wydarzy przeprowadzić musimy się najpóźniej w maju...
Louise- tobie tez bym czegoś pogratulowała, ale gdzież ty gdzież?

A reszcie gratuluję pracowitych bądź piżamowych godzin! Wszystkie chwile są dla nas ważne! :tak:

nie było białych kiełbasek. Jem berlinki na ciepło.
Bojciu jak tam ciepło, a ja cały dzień kiszę się w domu :-)
M będzie miał wolne, to będzie lało...
Truskawki na hali były po 8zł/kg, ale nie chciało mi się ich nosić :-D

aneta to super że wyniki dobre:tak:

tweenie a ty chciałaś choć w tych kluskach równowartość jumpera?:-Dmnie się śniło wczoraj że baba mi się w aptece wepchnęła w kolejkę i ja ją za bety i na chodnik:-pona w krzyk a ja do ludzi że mi na brzuch się cisnęła bezczelna i musiałam ją wyrzucić:rofl2:

magdzia gratki;-)

emih to manny tej życzę, najlepiej w wielkich grudach;-)

mysza chyba dowód hormonów żeńskich taszczysz przed sobą:-)

ewcik Gratuluje zakupu wozka

magdzia No to masz co oblewac:-) oczywiscie soczkiem:-)

Anetko - dobrze ze spadlo te CRP:-)

Troszke w domciu porobilam wiec teraz odpoczywam, bo moj siadl na mnie ze wogole nie mam czasu dla siebie-ze mam wiecej odpoczywac.

Mysza podziwiam za te mycie okien-tylko za bardzo się juz nie przemęczaj i teraz odpoczywaj
Magdzia gratki-4,5 to niezła ocena :))
Anetka super że Crp spadło i inne wyniki w normie-fosforany ja mam zawsze w moczu,podobno w ciązy to normalne
Ewcik przynajmniej zakup wózka masz z głowy :)
A ja juto jadę na weeknd w góry wkoncu i mam nadzieję,ze bedzie w miarę pogoda-podobno w neidziele ma być 17 stopni , więc nie jest źle :))Teraz już leze w łózku i się obijam
A co tu taka cisza?????
Hihi Vanilka ja tez już tam nic nie widzę i muszę się nagimnastykwoac żeby tam się ogolić

reklama
Ja juz wymoczylam doope;-)
ogolilam sobie dolne partie :happy:
Na wyczucie ,bo nic juz tam nie widze:-D:-D

vanilka ja robiłam dziś dokładnie to samo:-D i też na czuja, bo choćbym nie wiem jak się wyginała, to poza brzuszkiem nic nie widzę;-) ale efekt końcowy nie najgorszy

drogie Panie, ja już się pożegnam na dziś, jutro znowu mnie sporo bieganiny czeka.. mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie dla każdej z nas lepsza niż poprzednia i że się wyśpimy:-D słodkich snów

Ostatnia edycja:
Do góry