reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie czy twój M jest informatykiem??? Mój też ma biuro koło Galerii Mokotów, ale to jest miejsce porażka z komunikacją. Oglądałam te aukcje, ale ten ma drogo, bo taki zestaw nowy można mieć za 400zł więcej. Ktoś na allegro ma x-lnadera z fotelikiem maxi cossi i tak się zastanawiam.

tak, informatyk L:) Zaraz się okaże, że nasi M-kowie razem pracują :-D
Przeglądałam też używane wózki na allegro i chyba w Piasecznie był w dobrej cenie x-lander z nową spacerówką. Nie pamiętam, czy miał fotetelik, czy nie

reklama
teraz wróciłam dopiero do domu,cały dzień w biegu,oprócz pogaduchów z mamą,zjem obiad i jedziemy z autem do mechanika,potem do sklepu, szalony dzień :)

wyniki na szczęście oki, crp 4,3 ufff, mocz też oki,oprócz licznych fosforanów...cokolwiek to znaczy?

nadrobię Was wieczorkiem,albo jutro rano,to lece dalej:-) ale powolutku...wiem wiem:-)

dziewczyny, jesteście niemożliwe. Ciągle tylko o jedzeniu piszecie... A potem śnią mi się dziwne rzeczy w nocy. Dziś np. śniło mi się, że kupowałam jumpera i chcieli mi drugi taki 3w1 dać gratis. A ja na to, że nie trzeba, wystarczą knedle ze śliwkami:-D
A ja bym mogła ostatnio tylko na kefirze żyć... No, i te knedle mnie jeszcze prześladują, nawet przez sen:-p

jak rano wybyłam, to dopiero teraz wróciłam i nogi mi wchodzą gdzieś... Byłam u kardiologa, nic nie wysłuchał, ale za tydzień mamm znowu tam jechać na echo serca. Na holtera mnie nie zapisał, bo stwierdził, że urodzę wcześniej.
A w ogóle, jakiś zakręcony ten lekarz jest. Poszłam dziś w tunice i brzuchol wyjątkowo widać było. Mówię mu, co i jak mi dolega, a on dopiero jak skierowanie od internisty przeczytał, to się zorientował, że ja w ciąży jestem:laugh2:

Kupiłam sobie spodnie ciążowe takie jasne na lato, mam nadzieję, że zrobi się na tyle ciepło, żebym mogła w nich wystąpić :-)

Wstałam !!!
Idę zaraz do stonki, bo mnie naszło na białe kiełbaski. Potem buty u szewca muszę odebrać. Kuście tak tymi truskawkami. U nas za 10zł/kg. Poczekam, aż stanieją.
Tiffi - tak moja ginka tam pracuje, ale tylko raz w tygodniu ma dyżur na porodówce. Normalnie siedzi na patologii ciąży. Mam nadzieję, że uda mi się tam trafić, jak będzie chociaż gdzieś w pobliżu, żeby mnie nie wywalili.
Jak z nią poruszałam ten temat, powiedziałam, że nie biorę położnej bo mnie nie stać, powiedziała, że mam się jej przypomnieć w 34 tyg. No więc, zobaczymy...
Anetko - no to wyniki dobre. Te fosforany to ja miałam zawsze (no teraz akurat nie wyszły) i było ok ;-) Organizm musi się przez mocz oczyszczać, więc taki idealny to on nigdy nie będzie... Najważniejsze, że nie ma białka i bakterii
Tweenie - ja takiego ryzyka nie podejmuję i spodni nie kupuję, bo za chwilę się okaże, że już w nie nie wchodzę :-D Zostają mi jedynie tuniki i getry. Bo na jeansy już patrzyć nie umiem...

Mysza u mnie na razie w okolicy nie ma truskawek, a nawet na 10 zł bym kupiła, bo tak mi się chce...Poza tym chudzino Ty nam tu oczy nie mydl -wiemy,że możesz nosić zarówno jeansy jak i getry!!

Anetko - w końcu dobra wiadomość-niskie crp !!!
Tweenie - ale się uśmialam z Twojego snu...:))))))))))))
Magdzia wieeelkie gratki!!

Nie wiedziałam,że można tak przebimbać cały dzień. Nie ma eMka i siedzę w piżamie. Oprócz pół godziny na ćwiczenia nie zrobiłam nic pożytecznego. Nawet mi się nie chcialo iść do sklepu, więc wyjadam powoli to co zostało w lodóweczce:)

Dziękuję dziewczynki :-) tymbardziej jestem z siebie dumna bo tylko ja i dwie inne koleżanki dostałyśmy tak wysoką ocenę z tego egzaminu :rofl2: na całe szczęście już koniec, teraz skupię się na pracy licencjackiej i moim Maleństwie bo przez ostatnie kilka tygodni nie miałam na to czasu. Prawdopodobnie będę jechać w niedzielę na tydzień do rodziców więc pójdę na zasłużony odpoczynek :tak::tak:

A teraz uciekam, bo M zaprasza na spacerek z niespodzianką po zdanych egzaminach, miłego wieczorku lipcóweczki !!

Mruczka to wydaje mi się, że pobiłaś Vanilkę z tym piżamowym strojem.
Ja nie mówię, że nie mogę w spodniach, ale jakoś już nie mogę na nie patrzyć. Pośmigam trochę w kiecach. Zawsze mama płakała, że urodziła chłopczycę, to teraz jej udowodnię, że jednak jakieś kobiece hormony we mnie siedzą.
Magdzia gratuluję. Widzę, że Ty tak oceny z górnej półki. Bo ja to wiesz wg zasady 3xZ - Zdać, zapić, zapomnieć :-D Trójcyny mi wystarczyły :-D
Dobra dię, bo już umieram z głodu, a obiad przespałam. Mała się domaga papu.

reklama
magdzia gratuluję super oceny:tak:

anetko uff, świetnie, że wyniczki się poprawiły:tak: ja miałam w moczu fosforany i szczawiany przy tych bólach nerek, gin powiedziała, ze to może być piasek.. ale piłam cały czas tą wodę jana, żeby oczyszczać nerki;-)

Do góry