reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

lousie u nas też warunkiem uczestnictwa w szkole rodzenia jest ukończony 30 tydz:tak:
powiem Ci, że ja w ogóle nie wyobrażam sobie siebie w tych upałach:no: niecierpię, gdy jest tak gorąco, że nie da się oddychać,a pot płynie po plecach.. a tu jeszcze z brzuszkiem trzeba będzie się męczyć.. ale możemy się pocieszyć, że np. nie mamy terminów na koniec sierpnia, wtedy całe lato to byłaby męka;-)

reklama
louise- no faktycznie pozno zaczniesz, 30 tydzien! ewcik Ty tez. No ale u mnie na szkole sa tez takie co sa w 33 tc, a my zaczelismy w zeszly czwartek. No ale to marne szanse na ukonczenie szkoly przed porodem. Mysle, ze i tak warto chodzic, nawet jak juz nie bedzie Ci sie chcialo cwiczyc: to po prostu by posluchac. Mysle, ze wiele rzeczy Ci pokaza: jak kapac, jak przewijac, jak oddcyhac... Dla mnie, pierworodki, to naprawde wazne!

U mnie na 12 kobiet, 3 byly bez partnerow. Ja nie wiem czy J. za kazdym razem ze mna bedzie... ale na razie jest, gdyby musial zostac dluzej w pracy poszlabym bez niego...

lousie u nas też warunkiem uczestnictwa w szkole rodzenia jest ukończony 30 tydz
- no i o! wszedzie inaczej :]

Ewcik ja zaczynam szkolę 27.04. Już nie mogę się doczekać.:-)
Mysza ja próbuję sobie wyobrazić, jak wkladasz nogę do buzi i pękam ze śmiechu.:tak:
Atabe daj znać, jak powtórzone wyniki!W ciąży rożne rzeczy nam się przytrafiają, ale rozumiem,jak się denerwujesz:-(Miejmy nadzieję,że to nic poważnego.
Luise ja też zawsze oglądam na USG zabawę paluszkami Fasolki. Mój M za pierwszym razem aż się wzruszył.:happy:

Ja dzisiaj idę na spacer i na pocztę, a potem z kotami na kontrolę do weta, więc za dużo mnie nie będzie. Wieczorem postaram się Was nadrobić.

ewcik znaczy ja to generalnie upaly uwielbiam-lubie sie smazyc i jak jest mi b goraco...ale wiem ze w ciazy to bedzie meka dla nas...:tak: no i cwiczyc w takim goracu to tez nie za ciekawie...ale z tym sierpniem to masz racje...hihihi...no my celowalismy na czerwiec ale sie za 1 razem nie udalo-zreszta od polowy cyklu dopiero sie zdecydowalismy. ale lipiec tez nie jest zly-co prawda u mnie sama koncowka...

miluszka no wlasnie sie boje ze sie bede glupio czula sama a reszta kobiet z facetami bedzie-nie wiem czy to tez nie bedzie powodem do zrezygnowania jednak z zajec

mruczka oj tak tak :-) te malenkie raczki sa mega wzruszajace-jakie to sa kochane istotki-zawsze sobie jakas zabaweczke znajda :-) milego spacerku

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana:)
U mnie sloneczko cudownie swieci wiec zapewne zaraz wezme sie za sprzatanie a potem na spacerek ze swoimi skarbami moze na dzialeczke.
Dziewczyny i ja wam powem ze mamna polowe lipca termin i tez nie moge wyobrazic siebie w tych upalach zapewne bez mojego m nie bede mogla sie nigdzie wyrwac. A napewno jechac autobusem do miasta bo jak bylam w pierwszej ciazy to choc to byly poczatki to tak mi daly siwe znaki ze szok uczucia ze zemdleje zaraz i tak sie pocilam ze szok. ale jest jeden plus przynajmniej caly sierpien bedziemy mogly juz z wozeczkami na spacerki dluugie wychodzic a nie kisic sie w domu.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Ps. dziekuje za wyjasnienie o tej glukozie. Jade jutro wiec juz wiem co i jak.

dziewczyny a myslicie ze moge sobie wyjsc na balkon i troche ryjka opalic? niby nie mozna ale wszystkie moje znajome buzie opalaly i rece i nogi....

dziewczyny a myslicie ze moge sobie wyjsc na balkon i troche ryjka opalic? niby nie mozna ale wszystkie moje znajome buzie opalaly i rece i nogi....

ja myślę, że możesz:-D to słońce kwietniowe nie jest jeszcze tak silne, więc wg. mnie nie zaszkodzi;-) a tak swoją drogą, jak byliśmy na podróży poślubnej w egipcie, była taka angielka, 6, może 7 miesiąc ciąży i codziennie się opalała przy basenie:szok:to już przegięcie

reklama
ja myślę, że możesz:-D to słońce kwietniowe nie jest jeszcze tak silne, więc wg. mnie nie zaszkodzi;-) a tak swoją drogą, jak byliśmy na podróży poślubnej w egipcie, była taka angielka, 6, może 7 miesiąc ciąży i codziennie się opalała przy basenie:szok:to już przegięcie
no to ide na 40 minutek na poczatek :-) a ta laska szok---no takie opalanie to troche przesada-brzuszka nie wlno przegrzewac a w ogole to nie tyle czasu...

mruczka
to bardzo duzo tych zajec macie i dlugo to...u nas cos o 3 tygodniach mowil-ze 6 zajec lacznie ale moge chodzic ile chce znaczy do konca....

wracam za jakis czas ;-)

Do góry