reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

lousie u nas też warunkiem uczestnictwa w szkole rodzenia jest ukończony 30 tydz:tak:
powiem Ci, że ja w ogóle nie wyobrażam sobie siebie w tych upałach:no: niecierpię, gdy jest tak gorąco, że nie da się oddychać,a pot płynie po plecach.. a tu jeszcze z brzuszkiem trzeba będzie się męczyć.. ale możemy się pocieszyć, że np. nie mamy terminów na koniec sierpnia, wtedy całe lato to byłaby męka;-)

reklama
louise- no faktycznie pozno zaczniesz, 30 tydzien! ewcik Ty tez. No ale u mnie na szkole sa tez takie co sa w 33 tc, a my zaczelismy w zeszly czwartek. No ale to marne szanse na ukonczenie szkoly przed porodem. Mysle, ze i tak warto chodzic, nawet jak juz nie bedzie Ci sie chcialo cwiczyc: to po prostu by posluchac. Mysle, ze wiele rzeczy Ci pokaza: jak kapac, jak przewijac, jak oddcyhac... Dla mnie, pierworodki, to naprawde wazne!

U mnie na 12 kobiet, 3 byly bez partnerow. Ja nie wiem czy J. za kazdym razem ze mna bedzie... ale na razie jest, gdyby musial zostac dluzej w pracy poszlabym bez niego...

lousie u nas też warunkiem uczestnictwa w szkole rodzenia jest ukończony 30 tydz
- no i o! wszedzie inaczej :]

Ewcik ja zaczynam szkolę 27.04. Już nie mogę się doczekać.:-)
Mysza ja próbuję sobie wyobrazić, jak wkladasz nogę do buzi i pękam ze śmiechu.:tak:
Atabe daj znać, jak powtórzone wyniki!W ciąży rożne rzeczy nam się przytrafiają, ale rozumiem,jak się denerwujesz:-(Miejmy nadzieję,że to nic poważnego.
Luise ja też zawsze oglądam na USG zabawę paluszkami Fasolki. Mój M za pierwszym razem aż się wzruszył.:happy:

Ja dzisiaj idę na spacer i na pocztę, a potem z kotami na kontrolę do weta, więc za dużo mnie nie będzie. Wieczorem postaram się Was nadrobić.

ewcik znaczy ja to generalnie upaly uwielbiam-lubie sie smazyc i jak jest mi b goraco...ale wiem ze w ciazy to bedzie meka dla nas...:tak: no i cwiczyc w takim goracu to tez nie za ciekawie...ale z tym sierpniem to masz racje...hihihi...no my celowalismy na czerwiec ale sie za 1 razem nie udalo-zreszta od polowy cyklu dopiero sie zdecydowalismy. ale lipiec tez nie jest zly-co prawda u mnie sama koncowka...

miluszka no wlasnie sie boje ze sie bede glupio czula sama a reszta kobiet z facetami bedzie-nie wiem czy to tez nie bedzie powodem do zrezygnowania jednak z zajec

mruczka oj tak tak :-) te malenkie raczki sa mega wzruszajace-jakie to sa kochane istotki-zawsze sobie jakas zabaweczke znajda :-) milego spacerku

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana:)
U mnie sloneczko cudownie swieci wiec zapewne zaraz wezme sie za sprzatanie a potem na spacerek ze swoimi skarbami moze na dzialeczke.
Dziewczyny i ja wam powem ze mamna polowe lipca termin i tez nie moge wyobrazic siebie w tych upalach zapewne bez mojego m nie bede mogla sie nigdzie wyrwac. A napewno jechac autobusem do miasta bo jak bylam w pierwszej ciazy to choc to byly poczatki to tak mi daly siwe znaki ze szok uczucia ze zemdleje zaraz i tak sie pocilam ze szok. ale jest jeden plus przynajmniej caly sierpien bedziemy mogly juz z wozeczkami na spacerki dluugie wychodzic a nie kisic sie w domu.
Pozdrawiam i zycze milego dnia.
Ps. dziekuje za wyjasnienie o tej glukozie. Jade jutro wiec juz wiem co i jak.

dziewczyny a myslicie ze moge sobie wyjsc na balkon i troche ryjka opalic? niby nie mozna ale wszystkie moje znajome buzie opalaly i rece i nogi....

dziewczyny a myslicie ze moge sobie wyjsc na balkon i troche ryjka opalic? niby nie mozna ale wszystkie moje znajome buzie opalaly i rece i nogi....

ja myślę, że możesz:-D to słońce kwietniowe nie jest jeszcze tak silne, więc wg. mnie nie zaszkodzi;-) a tak swoją drogą, jak byliśmy na podróży poślubnej w egipcie, była taka angielka, 6, może 7 miesiąc ciąży i codziennie się opalała przy basenie:szok:to już przegięcie

reklama
ja myślę, że możesz:-D to słońce kwietniowe nie jest jeszcze tak silne, więc wg. mnie nie zaszkodzi;-) a tak swoją drogą, jak byliśmy na podróży poślubnej w egipcie, była taka angielka, 6, może 7 miesiąc ciąży i codziennie się opalała przy basenie:szok:to już przegięcie
no to ide na 40 minutek na poczatek :-) a ta laska szok---no takie opalanie to troche przesada-brzuszka nie wlno przegrzewac a w ogole to nie tyle czasu...

mruczka
to bardzo duzo tych zajec macie i dlugo to...u nas cos o 3 tygodniach mowil-ze 6 zajec lacznie ale moge chodzic ile chce znaczy do konca....

wracam za jakis czas ;-)

Do góry