reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzamena też oglądałam ten program kilka razy i jest tragiczny, te dziewczynki wyglądają jak prostytutki, opalone, wymalowane, sztuczne zęby, włosy, po prostu masakra, nie ma to jak wpajać kilkulatkom, że liczy się tylko wygląd :dry:, niech sobie dziewczynki ubierają piękne sukienki, ale niech pokazują siebie, a nie sztuczne lale, tych konkursów z blichtrem bym zakazała.

reklama
Witam:-)
Ja juz miasto dzis zaliczylam. Musialam isc wreszcie do skarbowki pita zlozyc. Kolejka byla ale podeszlam i zlozylam pita bez stania w niej. :tak:Nikt nic nie powiedzial-nie skomentowal:-)

lousiekoniecznie pokaz co kupilas

dzamena akurat ogladalam ten odcinek-poprostu paranoja co te kobiety wyrabiaja ze swoimi dziecmi.

Mi tam nie przeszkadza jak inni sie patrza na moj brzuszek-a niech patrza i zazdroszcza:-):-D Uwazam ze to jest najpiekniejszy okres w zyciu kazdej kobiety.

dzamena mignął mi tylko kiedyś taki program, masakra jakaś, spełnienie swoich niespełnionych ambicji poprzez biedne dzieci, odbieranie im dzieciństwa i wypaczanie psychiki:no:wogóle bawi mnie ten cały wyścig które kiedy chodzić sikać jeść mówić itp. zaczyna, kiedy wiadomo że się wszystko wyrównuje z czasem:-pno, czasem rodzą się wybitne jednostki, owszem , np. taka ja:-Dżartuje żartuje:-p:rofl2:

U Emi w szkole w jednej klasie trafiły się mamuśki tego typu, radne jakieś panie więc głowy nad dachami noszą a jaka rewia mody!!:szok:jakie kwiaty, prezenty dla nauczycieli, imprezy i wogóle, no koszmar a najgorsze że inne mamy dzieci z tamtej klasy musiały się dostosować bo nie ma że boli!
Dlatego byłam za mundurkami. Nakaz był w 1 klasie , zakupiliśmy (po 50zł) a w drugim półroczu już zmiana ustawy:wściekła/y:i głosowanie rodziców. Spodziewałam się że wygraja mundurki bo:dzieci uboższe się nie wyróżniają , ubrania nie niszczą i nie trzeba zawsze prasować całych bluzek:-DPrzynajmniej podstawówka, już kij w gimnazjum. A tu, rodzice przegłosowali na nie:confused2:a mundurki super, taka jeansowa katanka z odpinanymi poszczępionymi rękawkami, nie jakiś wór jak za moich czasów:-pbędzie miała do latania po dworze tylko szkoda że to było zbędne wydanie kasy.

Ale się rozgadałam:-Dmoże to siły jakieś po obiedzie mi przyszły bo fryty i schabik był:tak:

a co sądzicie o tym co napisalam wczesniej?? :-)
tiffi dzięki za miłe słowa :-) :-*

Jesli moge cos doradzic to jesli chcesz sie zajac handlem odziezy uzywanej to znajdz jakis dostawcow dobrych nie koniecznie z allegro wejdz na forum gazety odziez uzywana i tam masz wiele cennych informacji i namiary na dostawcow
Ja bym zaczela od odziezy dla dzieci - doroslych mozesz sobie odpuscic na poczatku kupowalabym extra sort czy jakos tak sie to nazwya chyba cream jest najlepszy drozszy ale masz pewnosc ze dziadostwa duzo nie bedzie.

no i musisz miec namiary na kogos komu ewentualnie bedziesz sprzedawac czysciwo bo cos z tymi ubraniami niesprzedanymi badz te ktore kompletnie sie moga nie nadawac do sprzedazy robic.
Jest to naprawde ciezki biznes tez sie tym interesowalam nawet juz bylam ogladac towar chcialam sciagac z USA bo tego malo jest w PL najwiecej jest UK, Holandia,Irlandia.

Radze najpierw poczytac bo to ze ktos pisze na aukcjach piekne nazwy marek nie koniecznie dostaniesz w worku to co chcesz

Dziewczynki, M. już wrócił z pracy, chyba się zwolnił szybciej :eek:, tak więc miłego weekendu życzę, oby pogoda choć trochę dopisała, papa.

ja tez byłam za mundurkami ,u nas nawet chyba poszło o ile pamietam 80 zł i po co jak za chwile juz ich nie było kasa wydana a dzieciaki przesciguja sie kto lepiej chodzi ubrany nalepiej to zeby nawet majtki firmowe mieli bo inaczej to wtopa,masakra jakas ,a zobaczcie jakie rewie sa na komunie to jest parnoja,u mnie jak była komunia Patryka to własnie takie nadgorliwe mamusie stwierdziły ze trzeba kupic pani katechetce pamiatke ok rozumiem jakis drobiazg ale my sie złozylismy a dwie z tych matek poszły i kupiły robota kuchennego zelmera ,no myslałam ze zemdleje jak to zobaczyłam robot jako pamiątka 1 komuni św,pózniej chciały kogos wytypowac do posprzatania i udekorowania koscioła ,tylko ze te z tipsami które szły na gotowe bo w knajpach robiły to jakos sie nie paliły do tego ,ja robiłam dziecku w domu przyjecie bo mnie nie było stac i miałam kupe roboty a te tu wyjezdzaja z taka rewelacja wiec ja to wyszłam na najgorsza chamke bo powiedziałam co o tym mysle.nie dosc ze tyle kasy na wszystko idzie to jeszcze jakies wymogi ,co do stroju to wogóle szok awantura o alby w koncu wyszło na to ze kazdy ubierze jak chce a pózniej te dzieci wygladały jak by była jakas chora loteria kogo na lepsze stac

wrocilam....uffffff!!!!
vanilka Ty nasza pogodynko :-)-wyszlam w upal 18 stopni (dobrze ze nie w sandalach tylko w newrockach, ale za to w krotkim rekawku i skorce) a wrocilam w deszcz i wicher i picne 13 stopni.brrrrrr.
ale najwazniejsze ze kupilam kiece i buty.kieca w indyjskim-skromniutka ale w niej pochodze pozniej tez a buty w ccc-tanie i tez oprocz wesela bede w nich smigac. na koturnie-ale dosc wysokim i cienkim-mam nadzieje ze dam rade.wkleje za jakis czas na odpowiednim watku foty jak zrobie. teraz musze isc troche ogarnac bo jak wychodzilam to zostawilam taki bajzel ze glowa boli. jakby tornado przeszlo...narazie was nie nadrabiam bo nie zdaze. jak juz cos tu podzialam to wejde i sie rozpatrze

reklama
louise to gratki zakupów, masz już spokojną główke:-)

dzamena na szczęście u nas przegłosowałyśmy alby tyle że wybrane tez przez nas, któreś z netu przyniosły foty i było głosowanie, efekt taki ze stroje były bardzo ładne i gustowne i każde dzieciątko tak samo a jest u nas kilka takich na których np. bilety do kina sie składamy bo biedniutkie bardzo a w tym dniu wyglądały równie pięknie:tak:

geperty pewnie zatęsknił za tobą:tak:

Do góry