reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jakoś się nie możemy z Myszą spotkać, bo jak ja mam dzień bez lekarzy, to akurat ona ma wizytę :p

nie ma sprawiedliwości, ja się na zakupy wybieram, a tu się rozpadało, ehh

reklama
nie no sorki dziewczyny ale 60 lat miec i rodzic dzieci to powiem wam ze powinny normalnie tego zabronic ,ja rozumie tak do 45 lat ,tym bardziej ze dziecko faktycznie odmładza ale 60:szok:

Aisim cieszę się bardzo, że ci przeszły te bóle :tak:, całą noc myślałam o tobie :zawstydzona/y:.

Butterfly zawsze to jakiś pomysł na interes :tak:, a III trymestr najczęściej podaje się, że po skończeniu 27 tygodnia, czyli od 27t0d.

Fasolka ja też mam niebieski wózek po synku i nieważne co by się urodziło (choć będzie to drugi synek), to bym nie kupowała nowego, bo się nie opłaca, włożysz różowy kocyk i różową córeczkę i nikt się nie pomyli :-D.

Miluszka powodzenia na egzaminie :tak:.

Ewcik dobre z tym gadaniem do pępka, mój zawsze słucha przez pępek :-D.

Oj Mysza ale cię wnerwił :baffled:, postaw na swoim, chyba kalkulować umie twój M. i tak mi się przykro zrobiło jak napisałaś o samotności :-(, tulę cię na odległość.

Jeśli chodzi o wygląd, to dziewczyny pamiętajcie,że ciąża to wyjątkowy stan, gdy zmienia się nasze ciało, ale nie należy się tego wstydzić, spróbujcie na to spojrzeć z innej strony, macie w sobie małego człowieka, który jest od Was całkowicie uzależniony, każde zachowanie (najbardziej smutek i stres) odczuwa razem z nami, a przecież chcemy mu dać radość i szczęście. Ciąża to zaledwie kilka miesięcy, porównując do całego życia to naprawdę znikomy czas, ale za to jak ważny, dla wielu z nas to ostatnie 3 miesiące kiedy nosimy w sobie dwa serca, przecież to jest cud i trzeba to wychwalać, a nie ukrywać, myślę, że ludzie patrzą na nas z szacunkiem, że wydamy na świat owoce naszej miłości. Czas na użalanie się nad swoją figurą będzie po porodzie, gdy brzuszek zniknie, a zostaną boczki i tłuszcze, teraz trzeba go dumnie eksponować :tak:.

do dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"

a ogladałyscie ten program kiedys 'małe ksiezniczki? no te matki to autentycznie to bym rozszarpała była taka jedna co synka do konkursu wystawiła na mistera szkoda ze synek miał niecały miesiac i głowka to mu normalnie zwisała a ta go prezentowała w garniturku .małpa jedna albo jak te rozkapryszone małe dziewczynki które twierdza ze sa naj ,były tez takie dwie blizniaczki ale troszke sie rózniły jedna była rozkapryszonym bachorem a druga zawsze w jej cieniu i taka skromna ,matka ich ciagle skakała nad ta pierwsza a ta druga olewała,tak mi było strasznie jej szkoda bo ta mała tak płakała ze miusi w podartej sukience wystopic a siostrunia sie cieszyła.tej matce to bym normalnie rączki i nózki powyrywała,wogóle chory konkurs
jedyneczka a widzisz ,chyba pasujemy do siebie jako tesciowe ,niewiem tylko czy nasi M by ten natłok w naszej wersji wytrzymali

Ostatnia edycja:
oglądałam to kiedyś... porażka totalna... Dzieciom sztuczne zęby zakładali, żeby ładniej wyglądały, albo peruki. O opalaniu w solarium itp już nie mówię... A te stroje i pozy :/

a ogladałyscie ten program kiedys 'małe ksiezniczki? no te matki to autentycznie to bym rozszarpała była taka jedna co synka do konkursu wystawiła na mistera szkoda ze synek miał niecały miesiac i głowka to mu normalnie zwisała a ta go prezentowała w garniturku .małpa jedna albo jak te rozkapryszone małe dziewczynki które twierdza ze sa naj ,były tez takie dwie blizniaczki ale troszke sie rózniły jedna była rozkapryszonym bachorem a druga zawsze w jej cieniu i taka skromna ,matka ich ciagle skakała nad ta pierwsza a ta druga olewała,tak mi było strasznie jej szkoda bo ta mała tak płakała ze miusi w podartej sukience wystopic a siostrunia sie cieszyła.tej matce to bym normalnie rączki i nózki powyrywała,wogóle chry konkurs

widziałam pare razy ten program, okropny, jak mozna z dzieci robic dorosłych ludzi, one sie malują, solaryzują, dopinki do włosów, poporostu brak słów do tych matek, biedne dzieci....

reklama
do dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"
a to dobre :laugh2:
dziendobry dwupaczki! jestem jeszcze i korzystam poki moge bo neta maja wylaczyc do 20 wiec moze byc w kazdej chwili... :sorry:

Do góry